Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Twa godzina
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3

Twa godzina- z hebr. twa/awt- oznacza przebudzenie, czyli godzina przebudzenia. Sš ludzie na œwiecie, którzy potrafiš zapadać w bardzo głeboki sen, w taki sen który jest trudny dla naszego umysłu i dlatego często nie pamiętany, to on wybiera sobie godzine i dzień, lecz nasz umysł wybiera sobie jego postawe względem naszych myœli, rozmyœlań, marzeń, a i często wspomnień. Wiem troche o tym œnie, bo sama go mam lecz mój mózg w porównaniu do innych zapamietuje pewne impulsy. To może sie wam wydawać dziwne, i teraz tak wam sie wydaje, lecz nie pisze tu tego dla zabawy, tylko dla mojego przekonania, że być może jest jeszcze ktoœ kto sie tym interesuje, bšdz miewa takie sny. Dzisiaj w nocy była ta godzina "Twa godzina" o 5:45, ludzie których umysł jakoœ to przyjmuje, lecz i tak sie przebudza niech się odezwš, prosze to jest dla mnie naprawde ważne

ja mialem dzisiaj dziwne sny ;]

w tę noc miałem bardzo dziwne sny, które nie mialy większego sensu,były zwišzane z osobami których nie lubie i z bardzo niemšdrymi sytuacjami. Kilka miesięcy temu miałem też taki jeden sen, który bardzo mnie z szokował, był bardzo realistyczny i złożony jakby to była prawda, zwišzany był z moimi marzeniami i bardzo groŸnymi obawami.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.