Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Cheney to zrobił?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1

Znalazłem ciekawy post! Tekst poniżej. -------------------------------------- No więc ustaliliœmy, że były detonacje we wszystkich trzech budynkach. Nie widzę żadnych alternatywnych wypowiedzi, poza usuniętymi bluzgami ciekawskiego. Nie ulega wštpliwoœci, że we wszystkich trzech budynkach wybuchały ładunki wybuchowe. Co to były za ładynki, kto podłożył, w jakim celu itd można wyjaœnić po dokładnym a niezależnym œledztwie w tej sprawie. Jak wczesniej podano, także trzech ekspertów niezależnie podało opinie, że upadki budynków WYGLĽDAŁY jak klasyczne demolicje. Kaszmir ma wštpliwoœci co do działań NORAD. Będziesz musiał sobie kupić najnowszš ksišżkę Michaela Rupperta, który doskonale wyjaœnia, dlaczego NORAD nie był w stanie obronić Ameryki przed tymi atakami. http://www.911truth.org/article.php?story=20040907100201671 W przedmowie do tej ksišżki Michael Ruppert przygotowuje czytelnika do następujšcych dowodów. "Nazwę Richard Cheney jako głównego podejrzanego w masowym morderstwie 911 i nie tylko ustalę, że to on zaplanował te ataki, ale w dniu ataków dowodził ćwiczeniami TRIPOD II i był bezpoœrednim dowódcš nad NORAD" "Udowodnię, że Rudolph Giuliani wraz z wieloma przedstawicielami rzšdowymi Nowego Jorku wiedział na 20 minut przed atakiem na południowš wieżę i nie zrobiono niczego aby ewakuować pracowników kompleksu. Jeden z oficerów pozostawił zajęcia w czasie ataków aby ostrzec brata pracujšcego w jednej z wież" Ksišżka właœnie się ukazała a fragmenty jej były omawiane w jednym filmiku, do którego podał adres Fakowski. Moi drodzy. To sš niezwykle poważne oskarżenia przeciwko Dick Cheney. Michael Rupprt jest byłym wysokiej rangi policjantem, który opuscił ten zawód z powodu stałego powstrzymywania prez CIA niemal każdego jego œledztwa w sprawie narkotyków. Michael zna nieŸle prawo amerykańskie i wie doskonale, ze opublikowanie takiej ksišżki bez konkretnych dowodów jest niemal politycznym samobójstwem i gwarantuje natychmiastowy proces o zniesławienie jednego z naważniejszych członków gabinetu Busha. Proszę obserwować uważnie media, czy w najbliższym czasie ukaże się wiadomoœć, że znany dziennikarz, Michael Ruppert został postawiony przed sšdem za zniesławienie Dicka Cheney'a. Nie mam tej ksišżki i nie czytałam jej. Ale czytałam sporo materiałów z witryny Michaela, która jest znana wielu milionom czytelnikom. http://www.copvcia.com/
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 1
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.