Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
gdzie mieszka kazdy z nas ?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 88

Jak w temacie, otz chcialbym wiedziec, gdzie mieszka kazdy z nas, z kad pochodza forumowicze. Najlepiej jak sami sie wpiszecie, ale moze uda mi sie tutaj wkleic obrazek, po nacisnieciu ktorego powinno sie nam pokazac z kad jestesmy. http://geo.digitalpoint.com/a.png" target="_blank">[/img]alt="US Map" http://geo.digitalpoint.com/a.png mam nadzieje, ze przynajmniej jeden sie wklei prawidlowo [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

...mhm...sorki nie wtemacie bylam...:P

nic nie szkodzi. Wszystkiego dobrego. jak poszlo z totkiem ? [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

:Daj nie poszlo bo nie mialam sily isc i wyslac...NIENAWIDZE islandiiiiii!!!!!...i tych cholernych ryb!!!!!!!!!!!!!(przetwornia)

Mieszkam tam gdzie pola latem kolorami sie mieniš , mieszkam tam gdzie wiosnš pachnie sad, mieszkam tam gdzie zimš mrożny wieczór przeszywa serca samotne, zbolałe potęgš ludzkiej głupoty. Mieszkam w buszu gdzie o człowieczš postać tak trudno, mieszkam wœród egoizmu i i czasem ludzkich odruchów......mieszkam, choć dom mój czeka mnie gdy skonczę życia bieg.

...ladne,ale troche smutne......chociaz cieplutkie:D

w moich lubuskich lasach ,też jest pięknie

to po co tam mieszkasz skoro nienawidzisz tego miejsca, tak pienišdze. To jedyna rzecz dla której poœwięcamy nie tylko dobro innych lecz też nasze same. Jesteœ niewolnikiem, oddałaœ jedyne co dał ci bóg (wolna wola) za coœ co nie ma rzadnego znaczenia, jeżeli za coœ ktoœ idzie do piekła to tylko za to. Podobno tylko bogaci mówiš że pienišdz nie daje szczęœcia, możliwe, więc możliwe że ja jestem najbogatszy z nich wszystkich.

...to chyba do mnie bylo....no wiec nie wiesz ni co tym dlacego tam pojechalam....pojechalam bo moj chlopak tego chcial....jest mlodsz nie skonczyl nawet 1 roku studiow i coz zobaczyl w tym szanse....ja mamw dupie kase,jak juz tu siedze to nie bede darmozjadem...pozatym wracam na lato i zostaje konczyc studia,wiec na nie teraz haruje...pisze ze nienawidze bo na chwile obecna tak jest ale dlaczego tu jestem ...bo myslalam ze widzial szanse dla NAS ale niestety...kaska mu troche priorytety pomieszala.......to boli ale tak jest .....i tak moze jestem niewolnikiem bo siedze i siedzialam tu tylko dla niego ....ale wroce chyba sama.... sory ze smece.....to chyba nie miejsce na to...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 88
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.