Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Religie i gowno
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

KRÓTKI PRZEWODNIK PORÓWNAWCZY PO RELIGII I FILOZOFII. Taoizm Zdarza się wdepnšć w g***** Konfucjanizm Konfucjusz powiada: "zdarza się wdepnšć w g*****". Islam -Jeœli wdepnie się w g***** to jest to wola Allacha Buddyzm Jeœli wdepnie się w g*****, to nie jest to g*****. Katolicyzm Wdeptujesz w g*****, bo jesteœ grzeszny. Kalwinizm Wdeptujesz w g*****, bo się opieprzasz. Judaizm Dlaczego w to g***** wdeptujemy właœnie my ? Luteranizm Jeœli wdeptujesz w g*****, uwierz, a nie wdepniesz więcej. Prezbiterianizm Jeœli ktoœ ma wdepnšć w g*****, to niech to nie będę ja. Zen Czym jest g***** ? Jezuityzm Jeœli wdepniesz w g***** i nikt tego nie poczuje, to czy ono na prawdę œmierdzi ? Christian Science Jeœli w wdepniesz w g*****, nie przejmuj się - to samo przejdzie. Hedonizm Jeœli wdepniesz w g***** - raduj się. Adwentyœci Dnia Siódmego Jedynie w soboty nie wdeptuje się w g*****. Hare Kriszna Równo w g*****. Rama, rama, om, om... Rastafarianizm Sztachnijmy się tym gównem. Hinduizm Wdeptywało się już w to g*****. Mormonizm Wdeptywało się już w to g***** i wdeptywać się będzie. Ateizm Nie ma w co wdepnšć. Agnostycyzm Może jest w co wdepnšć, a może nie. Stoicyzm No i wdeptuje się w g*****. Co z tego ? Nie rusza mnie to. Œwiadkowie Jehowy Wpuœć nas, a powiemy ci, dlaczego wdeptuje się w g*****. Koœciół scjentologiczny jeœli gówno mšdrze wciœniesz to dobrze zarobisz

Haarpizm: Jesli wdepnałes w g***** to musi byc wina HAARP. [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

gowno prawda

haha lolek rozwaliłeœ mnie, chyba sobie wdepne w g****
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.