Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Uwaga Uwaga
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9

Ogladajcie dzisiaj ten kretynski program Nie Do Wiary na TVN. Puszczaja teraz powtórki i dzisiaj bedzie o jakims nawiedzonym domu w ktorym straszy jakies "dziecko". Wyslali tam kogos ze sprzetem na całš noc zeby to nagral. Oczywiscie gwiazda programu Pan Prowadzšcy przez cały program rznie głupa i robi z ludzi idiotów i podsyca ciekawosc takimi tekstami "za chwile zobacza panstwo cos niesamowitego...", "co zarejestrowaly kamery...", " za chwile dowod na istnienie...", "To co panstwo za chwile zobacza nie mialo miejsca w historii telewizji..." itp. A co sie okazuje po reklamach? Jedno wielkie GÓWNO. Nic. Nada. Tak jest praktycznie zawsze. Koles pieprzy o cudach niewidach a po reklamie wychodzi dupa maryna. Np niedawno lecial program gdzie po reklamie mielismy zobaczyc jak w jakis tajnych tunelach w polsce mieli wpuscic kamere na takim dlugim kablu. Koles oczywiscie przed reklamš omal sie nie spuscil nad tym co mielismy za chwile zobaczyc a po reklamie sie okazało ze kamera po paru metrach wpuszczania w ten kanal na czyms sie zacięła i program sie skonczyl. Porazka. Over and Out. Pozdrawiam dzis ogladajcie TVN. [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

Kiedyœ był program o nawiedzonym domu w Niedowiary i pokazywano tam, żekomo zastraszanš przez ducha rodzinę. Jako że się tym zajmuję po konsultacji ze współpracownikami postanowiłem tam, zadzwonić. Sytuacja wygladała w programie na poważnš - to jest takš kiedy dusz rzeczywiœcie nie opuszcza tego œwiata tylko się błška jako wampir energetyczny. Cały rytuał odsyłania jš w zaœwiaty nie jest zbytnio skomplikowany ale rzekłbym rzmudny i wymaga dokładnoœci - w sumie trwa to jakieœ 3 godziny + 2 godziny na przygotowanie. Prawie jak Msza za Œp. Zmarłego tylko trzeba dostarczyć więcej Energii do otwarcia teleportów a potem je zmknšć. W przypadku Zmarłego niema takiego problemu teleporty otwierajš się i zamykajš do 6 dni same. Zadzwoniłem więc do tego programu na drugi dzień i tam usłyszałem, że Pani jakaœ tam Wróżka zapaliła kadzidełka, ustawiła w domu trzy œwieczki i duch sobie poszedł. Szczenka mi opadła bo w programie słyszałem, że ten duch to molestował całš wieœ i zawodowi Księża Egzorcyœci nie mogli mu dać rady a tutaj Pani Krysia zapaliła œwieczkę i on sobie poszedł. Mało tego, wczeœniej ten sam Duch za nic nie miał się zamiaru z tej wsi wynosić. Usłyszałem jeszcze " im pomoc nie potrzebna", dałem sobie więc spokój z tym programem, niekiedy jeszcze go oglšdam ale to już musi tam być coœ czego niema w Nexusie, Nieznanym Œwiecie i Internecie. No w tym wštku wpełni kolegę mogę poprzeć. Pozdrawiam Igor ps. myœlę, że zjadła go trema przed kamerš NDW

Oglšdałem, beznadzieja. Tylko czy lolek najedzony to lolek szczęœliwy ? Pozdro

Ufita I po co była ta reklama??? Nie pierwszy raz jest w tym programie beznadzieja....a przecież nie kłamiš ...hihihihi :)))))

Ty cogito jakiœ nie kumaty jesteœ. Każdy (normalny) wie, że NDW to stek bzdur. Więc nie wyjeżdżaj z aluzjami. Pozdro dla Igora, największego maga tego fora.

Autor: Ufita (---.si11.com) Data: 15-01-2006 23:02 Chyba nie myœlisz, że po przytoczeniu Ÿródła, będšcego słynnym z kłamstw wszelkiej maœci podejmiemy rzeczowš dyskusję. Pa ! ps. oglšdaj lepiej Nie do wiary. Tam jest mniej kłamstw, niż na tym twoim plugawym portalu. NO TAK NIE KUMATY JESTEM !!! hihihihihi

Czemu tak bronisz nie do wiary, przecież tam nigdy nic nie mogš wyjaœnić, co prawda od czasu do czasu uda się im jakiœ odcinek, ale mimo ciekawego tematu i tak potrafiš go zršbać na calej lini. Jednak strasznie wkurzajšce jest coœ takiego: "Rozwišzanie tej zagatki już po przerwie", albo "Czy udało się coœ nakręcić?" , lub " Co zarejestrowały nasze kamery" Jest to poprostu nieudolna próba budowania nastroju, czasem to się sprawdza, ale tylko czasem, przeważnie psuje to program. A odpowiedŸ jest zawsze ta sama. Czyli nic, końcówka programu to jest streszczenie tego co było przed przerwš. Czy typowa reakcja widza pod koniec wyglada tak: "No i znowu gówno rozwišzali" No i to mechaniczne przeprowadzanie wywiadów: -Czy uważa Pan, że to jest możliwe? -Nie. -Dziękuje za odpowiedŸ.

Program można pochwalić tylko za to, że rzeczywiœcie w TVN - nie jako jedynej stacji Polskiej taki program jest. A jak wiemy tematy poruszane w NDW sš bardzo tematami trudnymi. Pozatym że sš niekidy kontrowersyjne. Natomiast wykonanie programu i sam klimat programu w ostatnim czasie rzeczywiscie podupada. To wg. mnie, na poczatku był nawet ok ale z czasem zaczšł słabnšć. Może to z braku tematów, może ? Ale jeœli już jest jakis temat o skarbach to powinni chociaz odkopać jakiœ jeden złoty pierœcionek w lesie a tam nic. Tylko goœć z łopatš i pokazane jakies dziury w ziemi. Pomijam swoje doœwiadczenia z prowadzšcymi to mógł być błšd w sztuce - rozumiem też jestem człowiekiem. Pozdrawiam Igor

.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.