Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Skąd się biorą przeciwstawne myśli u mnie?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17

Czasami jak myœlę o osobie pozytywnej mi to w myœlach na siłę pcha się negatywne słowo o tej osobie, i w wielu różnych przypadkach pchajš się te myœli których niechcę albo najbardziej ich niepożšdam czy się boję. Co może być przyczynš? PS Wiem że był chyba już podobny temat i nic nie wniósł... z tego co się orientuje.

może jesteœ opętany przez zjawę jakšœ?

fgoo Jak będziesz długo się nad tym zastanawiał i bał się tego, to będziesz miał problem. Jeœli jest to wynik działania jakiegoœ pasożyta energetycznego, to nie walcz, bo wtedy oddajesz mu energię (a oto mu chodzi). A może to HAARP? ;) [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Też tak czasem mam. Najlepiej wtedt zmienić temat o którym myœlisz, skoncentrowac się na obecnej chwili. [%sig%]

to na bank haarp! Stary to klasyczny przykład haarpu

Próbujesz by㠜mieszny? [%sig%]

nie a ty?

Nie wychodzi ci. [%sig%]

a tobie nie wchodzi. otwórz dupe 11 Sierpnia 3114r.p.n.e.- Najważniejszy dzień w historii Œwiata.

te wyckret a właœciwie to czemu używasz takiego samego nicka jak ja?

Oszuœcie podszywajšcy pod innych: spadaj stšd, gdyż żarty twoje sš niesmaczne. Jeszcze gdybyœ był w stanie naœladować styl, to byłoby ciekawe. A tak, żałoœć ogarnia. Styl i ortografia - tragedia. O słownictwie nie wspomnę - po prostu prostak i tyle. Chyba cię z wojska wypuœcili albo z ciupy, bo to szkoła jakich mało. Wracaj tam więc, a nikt za tobš nie zapłacze. Żegnam ! ps. Nie odpisuj - nie wysilaj się bo ci żyłka ...... w ....... pęknie. A, nie schylaj się tam(w tej ciupie) po mydło, po ci się przydarzy to, czego przed chwilš życzyłeœ wyckretowi !

i chciałem dodać żebyœ czytał nasz dziennik i słuchał radia maryja bo rydzyk wie co mówi

ja myœlę że to się nazywa AMFETAMINA. straszliwy, uzależniajšcy pasożyt energetyczny. nie ćpaj tyle bo zjazd będzie coraz gorszy......

siłš woli chłopie jak ta myœl ci się iœnie to w myœlach albo krzykiem powiedz coœ typu nie zawładnies mnš będę myœlał co chcę. ja tym sposobem odstraszyłem sługów diabła co on mi wciskał myœli które obrażały mego pana stwórcę boga no i sie wkurzyłem i powiedziałem w myœlach spoadaj diable bóg jest mym panem i nie masz nade mnš władzy podły zbuntowany aniele i po trzech dniach jego ataki ustały!taka jest sila myœli silniejsza od diabła i szatana.

To rzeczywiscie dziwna sprawa....Skad się biora takie myœli...Scena w autobusie...matka z dzieckiem na reku, dzieciak nawet nie placze...nagle myœl szybka jak błysk, w powidoku widze zwolniony kadr z filmu....ja zrywajacy sie w szale, chwytajacy dziecko za nogi ,rozbijajacy jego głowke o metalowa barierke...widze jeszcze szok malujacy sie na ludzkich twarzach....Trwa to moze pol sekundy...wlšcza sie œwiadomoœć...zamykam oczy, wypieram sie tego co ujrzalem,czy to Ja? Ten potwór? Czy to coœ we mnie podsówa obrazy ktore miłe sš jego czarnemu sercu? Wiem że pewnie w niektorych komentarzach stwierdzicie ze to chore, cóż może być winne dziecko?- ja wiem ze nic,lubie dzieci i one mnie lubia, uwazam ze w dzieciach trwa niewinnosc która trzeba chronic i nawet gdy sš nieznosne nigdy nie uczynilbym zadnemu z nich krzywdy-Wiec skad, skšd to sie bierze ze nawet we wlasnych myslach musimy sie wstydzic za samych siebie....

Raz dokladnie poczulam, jak zostala mi wstawiona mysl. Lezalam na tapczanie i myslalam o tym, co mam zrobic, ja wstane. Spokojnie przesuwaly sie obrazy w glowie. Naraz, bardzo brutalnie wlozona mysl do glowy o tonacej lodzi. To jest niesamowite uczucie. Az sie podnioslam i bardzo sie przestraszylam. To jest okropne !!!!

Ja mam tak dziwnie, że zawsze kiedy myœlę o jakiejœ osobie wciskajš mi się myœli o tym, jak ona mogłaby umierać...lub że coœ jej się dzieje...Takie obrazy przed oczami Albo idę ulicš, patrzę się na kogoœ i widzę, jak się przewraca, jego twarz krwawi... No po prostu masakrycznie :( Trwa to kilka chwil... Ale to naprawdę nieprzyjemne i nie wiem jak tego się pozbyć...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.