| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Cos niesamowitego !!!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
Dzisiaj odkrylam niesamowita rzecz. Wpisuje sie na Forum Fronda. Zamiescilam dzisiaj dwa tematy i dziwilam sie, ze nikt ich nie czyta. Poszlam na komputer meza i weszlam od niego na Forum Fronda. Okazalo sie, ze na Forum Fronda, ktore widzialam od mojego meza, moich tematow nie bylo. Zadnych moich tematow nie bylo, bo przejrzalam forum wstecz. W ogole na tym forum nie figuruje. Przyszlam do swojego pokoju na moj komputer i otworzylam to samo Forum Fronda - jestem, ale nikt mnie nie czyta. Cos niesamowitego !!!! Jak to jest zrobione ??? Juz w rozny sposob mnie zaskakiwali, ale to jest cos nowego i "wielkiego".
Wpisalam sie tez do tematu jednego faceta i na moim komputerze ten moj wpis jest, a u meza go nie ma. Widzieliscie takie cuda ? Jakby mi ktos opowiedzial, to bym nie wierzyla, ze cos takiego jest mozliwe. Teraz, jak widac z tego, sa takie rzeczy mozliwe, ze nawet sie czlowiekowi w glowie nie mieszcza.
Wychodzi na to, ze mam jakas prywatna strone z Forum Fronda. Moze tutaj tez tak mam ??? Nie sprawdzalam jeszcze tego forum.
|
|
|
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Tu tak nie jest. Najlepszy dowód to moja odpowied, którš możesz przeczytać.
Pa !
|
|
|
łał super mi sie zdaje że to zwykły błond komputera a nie co niesamowitego
|
|
|
Gosiu strona może pracować u Ciebie na komputere off-line :-) Żaden cud.
[%sig%]
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |