| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Doświadczenie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
|
Witam po więtach :-) Mam nadzieję, że wszystkim minęły tak wspaniale jak mnie.
Czytam sobie forum i mylę... czy ktokolwiek z Was ma jakiekolwiek dowiadczenie w sprawach o których się tutaj rozmawia? POmijam sprawy naukowe - typu fizyka bo to jest jasne a o teoraich można podyskutować. Pytam głównie o ezoterykę, UFO, duchy itp.
No i stšd moje pytanie - jakie konkretne dowiadczenia mielicie z ezoterykš? Czarowalicie? Spotykalicie duchy? Opowiedzcie o tym. Takie przykłady będš chyba najciekawsze. Przynajmniej sš najciekawsze dla mnie.
Pozdrowienia :-) Pax :-)
[%sig%]
|
|
|
Widzisz Brat?
Ucz się od Goki. Ona ma proste wytłumaczenie na wszystko (HAARP).
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Bracie, ja też nie doszukuje się paranormalnoci, ale jak siedzisz w pokoju, jeste sam w mieszkaniu i nagle widzisz, że duży kufel od piwa powolutku zaczyna opadać na dół obijajšc się o szklane półki tejże szafy robišc przy tym hałas, by następnie wylšdować na samym rodku ławy to czym by to nazwał ??? Halucynacja, a może sam go przeniosłem i wmówiłem to sobie ???
Więc spróbujmy to wytłumaczyć Twoim sposobem Bracie.
Było malutkie trzęsienie ziemii, kufel przesunšł się i zaczšł spadać odbijajšc się od innych szklanych półek od szafy, następnie odbił się od ostatniej nie powodujšc uszkodzeń półek i samego siebie lšdowujšc 2 metry dalej na rodku stołu...
Gosiu, to naprawdę nie jest HAARP, ale dziękuję za wsparcie ;)
|
|
|
Koolman, przekonalam sie, ze HAARP robi rozne rzeczy, z ktorych sporo mi pokazali juz.
Niektore rzeczy tutaj opisywalam w topiku "Rzeczy nieznane".
Nie zarzekaj sie, ze to co dzieje sie u Ciebie, to nie HAARP. Skoro moga spowodowac, ze jakas rzecz w moich rekach robi sie lekka jak piorko, to moze moga podnosic tez rozne rzeczy. Czasem lapia mnie za duzy palec u nogi. Mam takie uczucie, jakby lapali mnie piecioma drucikami zagietymi. Oni naprawde potrafia robic niesamowite rzeczy.
Kiedys takie puchowe piorko od ptaka unosilo sie w domu chyba piec minut. Ja na nie dmuchalam i nic nie pomagalo. Stalo jak zaczarowane.
|
|
|
Wszystko, co w tej chwili jest paranormalne, za jaki czas okaze sie zupełnie "normalne".... Bedzie miało swoja metodologię, bedzie sprawdzane dowiadczalnie. To tylko kwestia czasu. Na pewno kazdy z nas spotkal sie w zyciu nie raz z czyms, czego nie potrafi wytłumaczyc, dlatego miedzy innymi jestesmy na tym forum:)
Na pewno tez kazde takie zdarzenie jest impulsem do poszukiwań, co tak naprawde oznacza, ze nie wierzymy w cuda, tylko próbujemy dociec, CO to bylo, JAK to sie stało, JAKI jest naprawde wiat, który nas otacza....
I to dobrze rokuje na przyszłoc....
Pozdrawiam:)
|
|
|
Remigius - jedynš rzeczš niewytłumaczalnš z którš się spotkałem w zyciu jest życie.
A spotkało to Ciebie Koolman? Widziałe to? Trzęsienie ziemi jest nieracjonalne. Ale halucynajcje jak najbardziej. w stanie zmęczenia, przepracowania, zbytniego rozlunienia, upojenia alkoholowego... niejedno można zobaczyć... Kufel przesunšł się bo półka była krzywa a siła przycišgania istnieje na ziemi. Czy to nie jest proste?
Gosia ma swoje poglšdy... mnie one nie przekonujš. Zgadzam się z Remigiusem i Igoorem :-) mniej więcej :-) Pozdrowienia :-)
Pax :-)
[%sig%]
|
|
|
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Nie mam zamiaru się z Wami sprzeczać na ten temat. Dam Wam tylko cennš radę - jak czego sami nie przeżyliscie to nie zabierajcie głosu. Piszšc tutaj bardziej się zbłaniłem, niż przekazałem, to co chciałem przekazać.
Temat Zakończony !!!
|
|
|
Koolman ja bardzo Ci dziekuje za te przekazy. Byly one dla mnie bardzo cenne !!!!
Pozdrawiam.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 28 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |