| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| haarp znowu atakuje | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26 |
|
dzisiaj szłam do przedszkola odprowadzić siostrę i co chwile się potykałam, to kolejny dowód że haarp istnieje, zawsze wiedziałam że oni zamontowali mi to wiństwo, wierzcie lub nie, ale taka prawda. Jak wracałam z przedszkola przychodziły mi do głowy jakie głupie myli np "podnie lewš nogę" haarp się bawi :(. Uwierzcie mi, to wiństwo niszczy mi życie!!!!!!!!
|
|
|
Z krotkofalowcami juz rozmawialam. W koncu w domu mam inzyniera elektronika, ktory zajmuje sie telekomunikacja. Przeczytalam mase rzeczy na temat fal HAARP-a.
Nikt nie wie, jak bronic sie przed falami HAARP-a !!!! Nikt nie ma na to zadnego antidotum. Wiadomo tylko, ze te fale mozna wykryc w czlowieku specjalnym aparatem, ktory nazywa sie analizator spektrum, ale jest to aparat drogi.
Jezeli wlozy sie do mikrofalowki przedmiot, ktory zawiera metal, to mikrofalowka nie zadziala !!!!
|
|
|
Wstaw na talerzu zupe i wloz lyzke metalowa. Przekonasz sie !!!
|
|
|
dziala, kiedys wstawilem, to mi poiskrzylo troche, natychmiast wylaczylem, zeby nie narobic bigosu, ale to nie zmienia faktu ze kuchenka mikrofalowa dala sie wlaczyc i zadzialala.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 26 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |