Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
chcę się zabić
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 67

pisz na meila jeœli chcesz mnie powstrzymać... tokoszmarjest!

Jak to "pisz na e-mail'a jeœli chcesz mnie powstrzymać" ?? To ty chcesz być takš biednš ofiarš losu i żeby wszyscy się nad tobš użalali i prosili cie żebyœ sie nie zbijała?? Czy ty dziewczyno wiesz wogóle po co to robisz i czgo ty tak naprawde chcesz?? jak nie to sie lepiej zastanów. Denerwujš mnie tacy ludzie..

pfffffff, igor, hasło sie pisze, a nie chasło, majka, spal im kompy

a korzyœci przez rz

jesteœ na B&H? mi jeden debil gadał że mnie wstawi za to że broniłem jak się czepiał dzieciaków za bluzke z marleyem hahaha najpierw chciał sie ze mna bić ale jak powiedziałem że jestem pacyfista i nie stosuje przemocy to powiedział to spierdalaj.......brunatni to kolesie ktorzy nie maja kumpli,przyjaciół i szukajš kogoœ słabszego od siebie(mniejszoœci choćby ze względu na liczebnoœć) żeby pokazać ja jestem łysy ziom i mam wielkie karczycho wszyscy sie mnie bójcie

NIE POMOŻEMY CI TWÓJ WYBÓR ŒMIERĆ ALBO ŻYCIE!! ALE DORADZAM CI ŻYCIE!!!JEST WSPANIAŁE!!! JESTEM ZASTĘPCĽ CHŁOPAKA O NICKU MAG. TO WIELKI MAG I NAPRAWDE ZNA SIĘ NA MAGII.

wera ma rację. Jeszcze niedawno chciałam sie zabić i było mi potrzebne wsparcie. E-mail podałam chyba przypoadkiem z przyzwyczajenia. Teraz już wiem, że za wiele osób bym zraniła, nawet, jeżeli właœnie one były dla mnie okrutne...

aha i majka naprawdę masz fajny e-mail :/ nawet nie podałaœ...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 67
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.