| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| chcę się zabić | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 67 |
|
pisz na meila jeli chcesz mnie powstrzymać...
tokoszmarjest!
|
|
|
Jak to "pisz na e-mail'a jeli chcesz mnie powstrzymać" ??
To ty chcesz być takš biednš ofiarš losu i żeby wszyscy się nad tobš użalali i prosili cie żeby sie nie zbijała??
Czy ty dziewczyno wiesz wogóle po co to robisz i czgo ty tak naprawde chcesz?? jak nie to sie lepiej zastanów. Denerwujš mnie tacy ludzie..
|
|
|
pfffffff, igor, hasło sie pisze, a nie chasło, majka, spal im kompy
|
|
|
jeste na B&H? mi jeden debil gadał że mnie wstawi za to że broniłem jak się czepiał dzieciaków za bluzke z marleyem hahaha najpierw chciał sie ze mna bić ale jak powiedziałem że jestem pacyfista i nie stosuje przemocy to powiedział to spierdalaj.......brunatni to kolesie ktorzy nie maja kumpli,przyjaciół i szukajš kogo słabszego od siebie(mniejszoci choćby ze względu na liczebnoć) żeby pokazać ja jestem łysy ziom i mam wielkie karczycho wszyscy sie mnie bójcie
|
|
|
NIE POMOŻEMY CI TWÓJ WYBÓR MIERĆ ALBO ŻYCIE!! ALE DORADZAM CI ŻYCIE!!!JEST WSPANIAŁE!!! JESTEM ZASTĘPCĽ CHŁOPAKA O NICKU MAG. TO WIELKI MAG I NAPRAWDE ZNA SIĘ NA MAGII.
|
|
|
wera ma rację. Jeszcze niedawno chciałam sie zabić i było mi potrzebne wsparcie. E-mail podałam chyba przypoadkiem z przyzwyczajenia. Teraz już wiem, że za wiele osób bym zraniła, nawet, jeżeli włanie one były dla mnie okrutne...
|
|
|
aha i majka naprawdę masz fajny e-mail :/ nawet nie podała...
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 67 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |