| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| kiedy bomby w Europie | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9 |
|
słabnie wiara mas w terrorystów globalnych
\
możemy sie więc spodziewać jakiejs masakry w paryzu czy berlinie
...i znów zjednoczš się ludzie ...w strach
a konta firm produkujšcych wieczki zapełniš sie ....
:(((\
pozdro
|
|
|
piekne masz sny, podaj adres to ci załatwie pierwszš bombę na twoim sedesie, zginiesz jak król rock&rola (na sedesie).
[%sig%]
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
Czeć szuineg!
Dawno Cię nie było.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ty jeste szuineg, czy kepułg?
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
2w1, jak head&shoulders. Jaki czas temu się zarejestrowałem jako szuineg (wczeniej pisałem bez rejestracji) no i zapomniałem hasła. I dopiero niedawno zauważyłem że jest opcja: wylij hasło na emila :D.
Ale bardziej kepułg jestem.
|
|
Każdy głupiec jest geniuszem i vice versa. |
|
a może ty jeste sedes poprostu ...?
takie masz znajomoci w kiblach ....
a sny sš dla prawdziwków , a nie dla dziwek :pppp
mozliwe że hamujesz rozwój swoich bliskich :
zadzwoń 0700 111 333
damy ci popalić bez zaciagania ... tak jak lubisz :)))
|
|
|
dzwoniłem, ale jak mi automat zaczšł opowiadać: "czeć tu seksowni chłopcy którzy spełniš karzdš twojš zachciankę. Jestemy najlepsi w te klocki, damy ci popalić z obcišganiem. Wybierz 1 jeżeli chcesz poflirtować z ostrym chłopcem z Wolfsburga, daro-obcišgaro jest do twoich usług. Wybierz 2 jeli interesuje cię grzeszny sex z ojcem dyrektorem...ups, znaczy Tadziem Grzybkiem z Torunia, zobaczysz co jest w stanie zrobić z twoim grzybkiem....." to szybko odłożyłem bo nie lubie wiństw wysłuchwiwać.
nie strasz mnie kolego bo jeszcze sobie pomyle że Ty masz zamiar co wysadzić i jeszcze cię kto odwiedzi. mieszny jeste, przez kabelek to możesz mnie nawet ufami straszyć.
|
|
|
Odpisujšc na wpis migła zniżyłbym się bardzo, no i musiałbym pisać posta z dołu kopalni. Więc opowiem wszystkim (oprócz migła bo on nie zasługuje na to by z nim rozmawiać) historyjkę. Był sobie chłopczyk, jednak nie był on normalny (można powiedzieć że był "zakręcony") i nikt się nie chciał z nim bawić. W pewnym wieku chłopczyk odkrył internet. Wow, pomylał tutaj wkońcu znajdę kolegów, nikt mnie tu nie zna nie będš na mnie patrzeć przez perspektywę lat dziecięcych gdy umiałem w odpowiedzi na zaczepki innych dzieci tylko płakać i robić kupe do majtek. chłopczyk usilnie probował znaleć pobratymców w sieci ale po zwiedzeniu setek forum, zapisaniu się na dziesištki list dyskusyjnych, nadal nie miał się do kogo odezwać.
Zawsze znalazł się kto mšdrzejszy w dyskusji, a tego chłopczyk nie mógł znieć i czujšc się anonimowym rzucał bluzgami, to nie przysparzało mu popularnoci.
W końcu po kilku latach spędzonych w sieci zostało tylko jedno zapomniane przez wszystkich forum w internecie które nie ma swojego moderatora, i na którym ów chłopiec mógł pisac posty (wszedzie mu poblokowano konta :D). Chłopiec się wielce ucieszył gdy znalazł to forum, bo tu muszš być sami frajerzy skoro majš takie głupie forum na którym się nie trzeba logować, można robić co się chce i cię nie wyrzucš, a oni piszš o jakichs ufach, oobe, haarpach, bogu, zamiast rzucać po sobie bluzgi.
Przyjmijcie tego (zakręconego) chłopca z miłociš bo tutaj jest ostatnie miejsce na ziemi skšd go nie wyrzucš i moze podzielić się z innymi swojš wyobraniš (wiem jest bardzo uboga, no ale jak bycie mieli takie dzieciństwo...). Dyskutować z nim nie musimy, zauważać go tez.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |