Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Historia Świata Napisana Przez Kosmos
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

HISTORIA ŒWIATA NAPISANA PRZEZ KOSMOS Autor: Ewa May -------------------------------------------------------------------------------- inspirowana tajemnicš zawartš we freskach Kaplicy Sykstyńskiej o przeszłoœci i przyszłoœci ludzkoœci spisała Ewa May w oparciu o podyktowanš przez mistrzów tajemnš wiedzę kabały (fragmenty ksišżki) Channeling, nauka KABAŁY (o tym, jak ten przekaz powstał) Była to łšcznoœć medialna z Istotami, Mistrzami, Energiami, Wyższym Ja, czy Boskš Siłš, a zarazem tak bardzo namacalna, że nie było we mnie zwštpienia, że TO jest prawdziwe. Słowa płynęły same, bez poprawek, jak rzeka. Miałam wrażenie nieustannego przebywania w wielkim panoramicznym i trójwymiarowym kinie, gdzie oglšdałam film o powstawaniu wszechœwiata, historii ludzkoœci i jej przyszłoœci, składajšcy się z wielu przenikajšcych się jednoczeœnie obrazów, pochodzšcych z różnych punktów w czasie, łšczšcych się w całoœć. Byłam wtedy w szczególnym stanie umysłu i ducha, zdolna tę całoœć ogarnšć, jakbym nagle zaczęła używać co najmniej 80 % mózgu. I było to uczucie JEDNOCZESNOŒCI BYCIA W CZASIE. cišg dalszy.... http://www.ndw.v.pl/art.php?nr=584

ciota z ciebie

czarny mag Słowami mnie nie ranisz....œwiadczysz sam o sobie....żal mi Ciebie . Zważaj na słowa , gdyż przemieniš się w czyny !!!!!

sory to nie do ciebie i nie pytaj do kogo
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.