Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Toplista
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 90

Ponieważ forum trochę się rozkręciło wpadłem na pomysł zrobienia biblioteczki - składu najlepszych tekstów. Najtrafniejsze , najzabawniejsze , wywołujące skurcze mięśni twarzy - wklejajcie tutaj. Jeżeli tylko coś usłyszycie bądź znajdziecie. Musimy mieć taką bibliotekę.

Brat , nie mów ,że coś się dzieje z braku sympatii do ciebie. Ja np. zdążyłem cię polubić, mimo że czasem twe "informacje" usiłują byc lepsze od moich. Również cenię to , że nie wypowiesz łgarstw gdy jesteś przyparty do muru , bo myślisz innymi drogami i niekoniecznie logicznie ; ) Pozdrwawiam

Winter :) pochlebiasz mi :) Tylko sprostowanie - prawie zawsze usiłą i niejednokrotnie moje infomacje są lepsze od Twoich... Podobnie Ty - też myślisz swoimi drogami i równiez niekoniecznie zawsze logicznie... :) Ale też zdążyłem was polubić... chociaż czasami mnie wkurzacie, ale ogólnie nie jesteście źli i czasami < czasami!!! > macie rację... :)< koło = kwadrat nie zapomne tego nigdy.... > :) Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

Z CYKLU ZATWIERDZONE Brat do Leta : "Twoja inteligencja myślałem, że wskazuje na więcej niż właśnie pokazałeś. Niestety nie jesteś partnerem do dyskusji bo nic nie wiesz m in. nie wiesz tego że nie jesteś inteligentny..."

:D :D :D Spokojnie Winter - napisałem to dla nieuświadomionych mniej więcej takimi słowami: Gdybyłbym chamski to napisałbym tak: w/w cytat Ale że nie jestem i że mam honor to tak nie napiszę... No teraz to mamy juz całą moją wypowiedź :) Winter cytuj całości, bo ogólniki mogą być zbyt dosłonie odbierane jako obrażanie Leta przeze mnie :) Pozdrawiam :) Trzymajcie się cieplutko :)

W takim razie przepraszam , skoro utraciło to sens. Chodziło mi jednak o sam wniosek wewnętrz wypowiedzi , który miał bys śmieszny.

:) no cóż... wniosek wewętrzny bez sensu nie miałby sensu :) ale rozumiem że miałeś dobre chęci :) Pozdrawiam :) trzymajcie się cipeplutko :)

Jesteś ostatnia osobą , która mogłaby wykładać o sensie.....

:D Ja Winter??? Zbyt wysoko mnie cenisz :) Bezsensowny świat ja\est tak pełen harmonii i sesnu że sobie nie wyobrażasz. Trzeba umiec dostrzegać różne rzeczy... ale po co ja to pisze :) Preciez Cię już i tak nie ma... Trzymajcie sie cieplutko :) pozdrawiam :)

Oldzie, zobacz, że JA na podobny pomysł do twojego już wcześniej wpadłem :D Przypadek ? Pozdrawiam

Winter, nie wierzę w przypadki :) dzięki temu, że odświeżyłeś ten wątek miałem dziś niezły ubaw i w dodatku zbiór się powiększył. Coś mi się zdaje, że to forum dzięki Bratu stało się kopalnią "sentencji" ;) pozdrawiam _______________________ Pamiętajcie co robić w wypadku, gdy chcecie być poinformowani co na świecie się dzieje. "poczytaj jakieś gazety kościelne aby dowiedzieć się o tym co dzieje się na świecie." (Nie wiecie czyje to?)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 90
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.