| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| "Gwiazdy Mowia" | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
Kupcie ostatnie wydanie gazety pt. "Gwiazdy mowia". Jest tam caly artykul, ktorego czesc Wam tu przedsyawiam :
TAJEMNICE WIATA
ELEKTRONICZNA KONTROLA UMYSŁÓW
CZYLI
CZY JESTE JESZCZE SOBĽ?
W głowie kłębiš się nam myli, których nie chcemy.
Męczš nas uporczywe i irytujšce migreny. Nie czujemy się swobodnie. Otóż jest możliwe, że nie jestemy sobš.
Nasz umysł może być przez kogo zdalnie sterowany.
Od lat napływajš doniesienia mówišce, że rzšdy niektórych państw zaangażowane sš w badania i opracowanie skomplikowanych technologii umożliwiajšcych bezporedni wpływ na umysł człowieka. Celem tych badań jest uzyskanie nowych „bezpiecznych” broni oraz rozwijanie nowatorskich strategii wojskowych. Istniejš jednak uzasadnione obawy, że technologia ta będzie niewłaciwie stosowana. Broń bowiem może służyć nie tylko do celów wojskowych, ale także do ingerowania w strefy życia społecznego. Kto bowiem posiada kontrolę nad tš technologiš, może mieć bezporedni wpływ na umysły wszystkich ludzi na wiecie. Nic więc dziwnego, że badania otacza się wielkš tajemnicš.
Pierwsi byli nazici
Technologia kontroli umysłów ma długš historię i równie długi okres zaprzeczania jej istnieniu. Już niemieccy nazici rozpoczęli poważne naukowe badania nad możliwociš kontrolowania umysłów za pomocš traumatycznych przeżyć. Josef Mengele, zwany „Aniołem mierci”, przeprowadzał takie badania na bezbronnych ofiarach obozów koncentracyjnych. W japońskich obozach jenieckich (i nie tylko tam) doprowadzano ludzi do szaleństwa poprzez stosowanie psychologicznych manipulacji. Ale wszystkie te techniki wymagały mnóstwa czasu i nie zawsze dawały oczekiwane rezultaty. Politykom i wojskowym marzyła się broń, która wpływałaby na myli ludzi za jednym nacinięciem guziczka. A to oznaczało zajęcie się falami elektromagnetycznymi.
Po II wojnie wiatowej technologia ta zaczęła się gwałtownie rozwijać. Wschód i Zachód konkurowały w tajnym wycigu w pracy nad broniš elektromagnetycznš. Dopiero teraz na wiatło dzienne zaczynajš wypływać niektóre szczegóły badań. Na przykład Denis LeBihan, członek Francuskiej Komisji Energii Atomowej, powiedział publicznie, że techniki modelowania procesów mózgowych osišgnęły taki etap, na którym „jestemy niemal zdolni do czytania ludzkich myli”. Inny naukowiec, Jean–Pierre Changeux, neurolog z Instytutu Pasteura owiadczył, że: „chociaż niezbędny do tego celu sprzęt jest wysoce specjalistyczny, niedługo stanie się powszechnie dostępny i będzie można używać go na odległoć. Otwiera to drogę do takich nadużyć, jak wkraczanie w dziedzinę osobistej prywatnoci, kontrolowanie zachowań i pranie mózgu”.
http://www.gwiazdy.com.pl/
Moze ktos mi przesle skan calego tego artykulu ?
Bardzo o to Was prosze !
|
|
|
Nie slyszalem o takiej gasecie. Czy jest to dodatek specjalistyczny do Faktu?
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
Aha Goska spróbuję załatwić skaner to Ci to zeskanuję, ale dopiero w poniedziałek:)
No chyba że mnie kto uprzedzi, to niech da tutaj znać.
|
|
|
Juz zaofiarowal sie jeden wspanialy facet, ze przysle mi ten artykul. Jak przysle, to napisze tutaj.
|
|
|
Ostatnie wydanie dwutygodnika "skandale", artykół pt."III rzesza powraca"
Jak państwa informowalimy w jednym z poprzednich wydań (nr.666 26/05r), adolf hitler żyje. Mamy nowe wiadomoci na ten temat, furer wszedł w spółkę z kosmitami z konstelacji alfa-beta-swastyka, dzięki ich technologii furer znowu ma wyglšd 40sto latka!!.
Na rok 2009, 1 wrzenia, adolf planuje wielki powrót, razem ze swoimi sojusznikami. Wiemy także że usa podpisały z adolfem pakt o nieagresji (pakt hitler-bush), głównš arenš walk ma być azja. Chińczyki wraz z ruskimi majš też super technologie (za naszym ekspertem - japońskim robotem dentaku), więc szykuje się koniec wiata. Nie napiszemy już nawet nic o haarpie bo nie chcemy psuć humorów sobie i państwu. Dalsze info podamy zaraz po kontakcie z naszym agentem (maryla kangór) który przeniknšł do bazy adolfa na antarktydzie.
Żeby wszystkich pocieszyć podamy nieoficjalnie że współpracujšcy z nami duet największych mózgów polskiej nauki (łagiewka-pajšk) opracowywuje urzšdzenie rozpraszajšce fale haarpa, więc niech moc będzie z nami. A do czasu tego super wynalazku oferujemy państwu kryształ talizman, jest to kryształ z odległej galaktyki, cena za jednš sztukę to jedyne 999,99 (+22% vat). Kup już teraz!! iloć ograniczona.
w nastepnym numerze:
- prof. miodek - ufo czy nol, czyli obce zwroty w polskim języku
- jak zrobić własnš elektrownię na bazie turbiny wodnej
- nessi znowu atakuje (2 ofiary w szkocji)
- pan józek z ostrzeszowa kolejnš ofiarš porwania przez NOL
- co kaczyńscy zrobili z księzycem i czy sš kosmitami
no i jak zawsze dziewczyna tygodnia!! tym razem prawdziwa twarz giertycha ( o którym nasi czytelnicy wiedzš że to kosmitka z Lutis Proxi Roneus).
Pamiętaj nowe Skandale w każdy parzysty pištek w twoim kiosku!!!
|
|
|
A ja mylałem, że Gwiazdy Mówiš to biega o gwiazdy szowbiznesu :)))
|
|
|
kepulg fantazja sie czasem sprawdza !
Mnie intryguje Towarzysz Lenin ! W. Szymborska w swoich wierszach napisanych tuz po wojnie, zapewnia, ze Lenin zyje i ma do konca przeprowadzic globalizacje.
Nie tak dawno w TV ktos wspomnial W. Disneya. On sie podobno kazal za zycia zamrozic i czeka na odpowiednie lekarstwo na swoja chorobe. Jaka jest prawda, to tego nie wiem, bo to sa oficjalne wiadomosci. Wszystko mozliwe, ze HAARP go utrzymuje przy zyciu, bo w to zamrozenie nie wierze. Wystarczy zamrozic mieso w lodowce. Po wyjeciu sie okazuje, ze odeszla cala woda. Odmrozonej nogi czy ucha tez sie nie wskrzesi mimo, ze jest przy zywym organizmie.
Taka bylam pewna przegladarki na forum Ploty, ze nie skopiowalam tego wiersza. Teraz Ploty zamkneli i nie moge wyszukac zadnych materialow. Tam byla kopalnia wiedzy !!!
|
|
|
elche juz wlasnie go dostalam od Ciebie !!!!!
Bardzo Ci dziekuje !!!!
Nikt wiecej mi na razie nie przyslal tego artykulu.
Jestem Ci bardzo, bardzo wdzieczna !!!!
Serdecznie dziekuje !!!!!!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |