Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przepowiednie i przeczucia na rok 2006
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9

Wielkimi krokami zbliża się rok 2006 według niektórych przełomowy... . Może niektórzy "jasnowidze" umieœcili by swoje rokowania na ten okres! p.s ja mam takie swoje przemyœlenia i sšdze że w roku 06 zdarzy się bardzo dużo ... w Polsce np. dawno nie było huraganów uderzajšcych z wielka siłš... moje odczucia własnie majš z tym zwišzek...! Piszcie jak najwiecej żeby ludzi przygotować... oczywiscie tych których to interesuje... . Pozdrwiam

Przygotować ludzi? Na co? Człowieku ty jesteœ chory psychicznie. Wmawiasz sobie że jestes jakimœ jasnowidzem, który musi przygotowac ludzi na wielkš tragedię jaka się zdarzy. Żal mi takich ludzi. Był tutaj już temat z przepowiedniami na 2005 rok i dupa się ze œmiechu œciska jak sie tamto czyta - po prostu sterta bzdur. Ci wielcy jasnowidze co tam pisali niech sie teraz wypowiedzš co o tym myœlš. Jesteœcie wariatami, którzy majš wielkš radoœć w straszeniu ludzi a jeœli serio uważacie, że to co piszecie się spełni to żal mi was naprawdę... Też moge sobie napisac: rok 2006 będzie przełomowy, w tym okresie pojawi się wiele niewyjaœnionych zjawisk, prawdopodobnie ujawniš sie kosmici. Pod koniec roku w ziemię pizgnie meteoryt który trafi w USA. Ruskie rozpętajš IIIWŒ i spuszczš bombę na Japonię. Dowiemy się też że Księżyc jest bazš obccych a naukowcy odkryjš ruiny Atlantydy na morzu Bałtyckim... Na œwiecie szalały będš straszne choroby i kataklizmy - wybuch na Antarktydzie spowoduje przyspieszenie topnienia lodów. Dowiemy się też co skrywajš labirynty pod Sfinksem w Egipcie. I co? Podobało się? To teraz się bójcie przez cały rok tego co przed chwilš wymyœliłem :/ Dajcie sobie siana z tymi pseudoprzepowiedniami bo jesteœcie œmieszni i żałoœni...

Ten się œmieje kto się œmieje ostatni Seher;)

hehehehehe aha a jaki twój Zawód , profesja ???? Ale przyznam że dobrze słuchasz się swej intuicji !!! Czasem Nieœwiadomoœć tego co mówimy , piszemy , robimy , Staje się Efektem Rzeczywistoœci która Zastaje nas w najmniej spodziewanym momencie . Pozdrawiam Ariel

no i przyznam mnie zastała chwile temu 1+ 6 = 7 hehehe a ja wbiłem 8 - semke hehehe PRZEPRASZAM JESTEM DEBILEM :D

Seher, ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem ?? "Piszcie jak najwiecej żeby ludzi przygotować... oczywiscie tych których to interesuje... ." ... i Seher palnšł jak łysy grzywš o kant stołu....... stary !!! wyluzuj !!! 99,9 % ludzi ma takie poglšdy na œwiat jak ty, i co z tego, jesteœmy inni, wcale nie mšdrzejsi z tego powodu. A ty sie tylko błaŸnbisz piszšc te swoje wypierdółki bo to i tak nic nie zmieni.

Wiekszoœci dzieki za wsparcie tego postu :D. Panu (pani)Seher juz podziekujemy! Zal mi ciebie... . A wracajć do przeczuc to mam jeszcze cos takiego że jak œniš mi sie zęby to w przcišgu 5ciu dni cos sie wydarzy niedobrego najbardziej mi utkwiły w pamieci takie zdarzenia... Po własnie takich snach zginał w wypadku mój znajomy,kolejny nie bedzie już chodził, na moim osiedlu podłożyli bombe pod samochodem, atak na WTC, i nawet pamiętne trzęsienie ziemi na północy polski 2 lata temu! Nie wiem co o tym sšdzić czasami boje sie tego ! A na to co sie zdarzy w 06 to poprostu przeczucie którego nie potrafie opisać!!!! Pozdrwaim wszystkich którzy kumajš...(temat postu) lol

lol

no dobra macie nas. nie możemy tego dłużej ukrywać. Tak naprawdę słońce wyzwala ciepło dzięki reakcji atomowej rozbicia wodoru na hel, a my wam wmawiamy że to reakcja termonuklearna (łaczenie się helu i powstawanie wodoru). Słonko umiera, paliwa zostało na jakšœ chwile, cišgniemy już na rezerwie i zaraz będzie buum. Nikt nie wie za ile, może za rok, może za dwa a może za 200, tak to jest z grzałkš która chodzi od 6 mld lat - 100 lat w te czy we wte, można sie pogubić. Więc niech moc będzie z wami, nie lękajcie się.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.