Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
HARRP w Polsce ???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

Podobno HAARP już jest na terenach Polski !!!!

HAARP-em objetych jest 130 panstw na swiecie. W miare globalizacji w imie amerykanskiej demokracji ilosc panstw sie powieksza i na ich terenie otwiera sie nowe bazy HAARP-a, ktore zajmuja sie tylko ludnoscia danego kraju. Tym sposobem mozna kontrolowac kazda ilosc ludzi. HAARP na calym swiecie dziala od 1960 roku. Wczesniej dzialal tylko na terenie USA.

HAARP juz od dawna jest w Polsce i wszedzie ! [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

Od dawien dawna... bo już przenieœli się w czasie (w przyszłoœci) i działajš od poczštku :)

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

No pewnie ze od dawna jest HAARP w Polszcze. Ostatnio sie spieszylem na autobus i mi uciekl mimo ze bylo jeszcze 2 minuty do odjazdu. Wniosek nasówa sie sam z siebie. To HAARP spowodowal swolnienie czasu dla autobusa dzieki czemu dojechal do pszystanku w czasie o wiele krutszym od zamieszanego. [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

To jeszcze nic; mi kanapka zniknęła, w miare jak jš jadłem, to przecież jest nadzwyczajne ! ;o Wynosze sie na Antarktyde, i błagam, nie jedŸcie za mnš, bo jak wzrosnie 5 ludnoœci, to i tam mnie/nas dorwiš :[

Plz dont talk about haarp here. This is very secret project to control dangerous alien subject called G.O.S.K.A. Plz watch her she is very dangerous.

Skrot G.O.S.K.A. znaczy : Globalny Obserwator Skurwisnskich Kolonizatorow Anglosasow.

aaaaa..!!!! ja tesz chcę się tak nazywać:)))) pozdro

Ja uwazam ze im prendzej Goska pujdzie sie leczyc tym lepiej dla niej. Kazdy dzien bez porady psychiatrologa to dzien wedug mnie dla niej stracony [%sig%]

Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom.

mnie natomiast ciekawi gdzie taka instalacja moze sie znajdowac?

W Poludniowej Afryce znajduje sie w Ambasadzie Amerykanskiej w Johanesburgu.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.