| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| HARRP w Polsce ??? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
|
HAARP-em objetych jest 130 panstw na swiecie. W miare globalizacji w imie amerykanskiej demokracji ilosc panstw sie powieksza i na ich terenie otwiera sie nowe bazy HAARP-a, ktore zajmuja sie tylko ludnoscia danego kraju. Tym sposobem mozna kontrolowac kazda ilosc ludzi.
HAARP na calym swiecie dziala od 1960 roku. Wczesniej dzialal tylko na terenie USA.
|
|
|
HAARP juz od dawna jest w Polsce i wszedzie !
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Od dawien dawna... bo już przenieli się w czasie (w przyszłoci) i działajš od poczštku :)
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
No pewnie ze od dawna jest HAARP w Polszcze. Ostatnio sie spieszylem na autobus i mi uciekl mimo ze bylo jeszcze 2 minuty do odjazdu. Wniosek nasówa sie sam z siebie. To HAARP spowodowal swolnienie czasu dla autobusa dzieki czemu dojechal do pszystanku w czasie o wiele krutszym od zamieszanego.
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
To jeszcze nic; mi kanapka zniknęła, w miare jak jš jadłem, to przecież jest nadzwyczajne ! ;o
Wynosze sie na Antarktyde, i błagam, nie jedcie za mnš, bo jak wzrosnie 5 ludnoci, to i tam mnie/nas dorwiš :[
|
|
|
Plz dont talk about haarp here. This is very secret project to control dangerous alien subject called G.O.S.K.A. Plz watch her she is very dangerous.
|
|
|
Skrot G.O.S.K.A. znaczy : Globalny Obserwator Skurwisnskich Kolonizatorow Anglosasow.
|
|
|
Ja uwazam ze im prendzej Goska pujdzie sie leczyc tym lepiej dla niej. Kazdy dzien bez porady psychiatrologa to dzien wedug mnie dla niej stracony
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
mnie natomiast ciekawi gdzie taka instalacja moze sie znajdowac?
|
|
|
W Poludniowej Afryce znajduje sie w Ambasadzie Amerykanskiej w Johanesburgu.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |