Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Niewiem jak to nazwać
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7

14 urodziny RM. Ludzie nadal nie zmšdrzeli. Byłem dzisiaj na poczcie opłacić telefon. Pani przedemnš wpłacała na radio M 300 złotych(połowa renty) a póŸniej płaczš takie że nie maja na leki. Co sie stało z pieniędzmi ze œwiadectw udziałowych na ratowanie stoczni w Gdańsku? Posłuchajcie wypowiedzi ludzi. mms://stream.onet.pl/media.wsx?/info/200512/ae22d37834.wmv mms://stream.onet.pl/media.wsx?/info/200512/65049fd3ff.wmv Boję sie o przyszłoœć kraju.

100 lat dla Radia

sto lat jeszszszszcze raz ! Za chwilę wpłacę więcej na to samo konto ! Pozdro

Jak kiedyœ laliœmy z kuzynem przy naszej babci z RM to ona nas publicznie skazywała niemalże za głoszenie herezji %-) Przypomniała mi sie taka œmieszna anegdotka z życia dotyczšca Radia Ma-Ryja. Kiedyœ jak bylem na praktach siedzieliœmy z kumplem w biurze i dla jajec słuchaliœmy właœnie tego radia. Kto pierwszy przełšczy na innš radiostację ten przegrywa. Po 2 godzinach cišgłych Zdrowasiek i modłów rozpoczęłš się audycja prowadzona przez jakiegoœ księdza. Zapowiadała jš pewna zakonnica. Te słowa, która wypowiedziała już do końca życia utkwiš mi w pamięci. Powiedziała tak: " Zaraz rozpocznie się program, który prowadzi ksišdz (...), który kojazy się wszystkim z dziećmi....." końca już nie było nam dane usłyszeć, a my jak jeden ryknęliœmy brechtem i tak nonstop przez pół godziny ryliœmy i płakaliœmy i dławiliœmy się œmiechem. A chciałem jeszcze dodać, że było to w okresie w którym bardzo głoœno było o aferach pedofilskich i pedalskich wœród księży:))

Młoda słuchaczka RM: - Odmawialiœmy koronkę do Najœwiętszego Serca, a do domu przyszedł pijany tatuœ i zaczšł klšć. Potem usnšł... No to mamusia położyła na nim obrazek z Panem Jezusem. Od tego czasu już nigdy nie widziałam pijanego tatusia. o. Jacek: - Przestał pić? Młoda słuchaczka RM: - Nie wiem, bo w ogóle gdzieœ zniknšł. Słuchacz: - Wychowanie do życia w rodzinie. Ja wiem, co to jest... To jest wychowanie w polskich szkołach do życia w burdelach. Niech mi ksišdz nie przerywa. Ja mam osiemdziesišt lat i już przed wojnš bardzo często widziałem takie młode, zdeprawowane dziwczynki w burdelach we Lwowie. o. Rydzyk w Rozmowach Niedokończonych: - Mam właœnie w ręku program SLD. Nie wiiem, czy ja te ręce potem domyję... dobranocka w RM: - Masz na imię Wojtuœ? Jak pięknie i barrdzo ładnie zaœpiewałeœ piosenkę, więc mamy dla ciebie nagrodę. Mam w ręku kasetę o podwórkowych kółkach różańcowych. Chcesz takš kasetę? - Nie! rozmowa na antenie RM: - Proszę powiedzieć słuchaczom, dlaczegoo zdecydował się pan kandydować w przyszłych wyborach do Sejmu. - Bo Polska jest sprzedawana i tylko Raddio Maryja o tym głosno mowi. Jak będę posłem, to w każdym urzedzie, na ulicach i nawet w restauracjach będš wisieć głoœniki nadajšce audycję ojca dyrektora. Bo jak Polacy nie majš żadnych wartoœci, to niech chociaż majš wartoœci chrzeœcijańskie. jestem też przeciwko eutanazji nienarodzonych dzieci. Słuchaczka: - Mšż sprzedał dosłownie wszystko z domu na wódkę. Ale jak chciał już sprzedać radio, na którym słucham Radia Maryja, to się zdenerwowałam. o. dyrektor: - Pani Agnieszka? Jak miło... Prosimy o pani œwiadectwo... Słuchaczka: - Trzeba siać, siać, siać, siać... Siać... o. dyrektor: - Zamurowało paniš z tym sianiem, czy co? ojciec dyrektor w pogadance: - Pojawiły się billborady reklamujšce miiesięcznik... tak zwany dla meżczyzn. A na nich była naga kobieta. Wyuzdana, wstretna, brzydka. Idę i widzę tych wszystkich młodych meżczyzn, którym na jej widok slina z gab cieknie. Szatan, mowie wam, Szatan. Słuchaczka: - Tadeusz? Dzień dobry. To ja - Maria... o. Rydzyk: - Dlaczego mi pani mówi po imieniu? Ja nie znam żadnej Marii... To znaczy jednš znam... ale ona by raczej do mnie nie zadzwoniła... Ekspert RM: %u2013 Trzeba raz na zawsze nazwać, kim jest Owsiak. Jest to człowiek rodem z piekła. Taka jest prawda! Goœć RM: %u2013 Widziałem w Charkowie, jak ten pseudopolski prezydent nawalony był jak wafel. o. Rydzyk: %u2013 %u201EGazeta Wyborcza%u201D pisze to i to, Urban to i to, te %u201EFakty i Mity%u201D to i to, a ty to jeszcze bierzesz do ręki. Fuuu! o. Rydzyk: %u2013 Zaraz włšczę wam płytę z pięknymi kolędami... nie wiem, dlaczego ona się nie chce uruchomić. No coœ podobnego. Ale to nic... puszczę wam innš płytę. Co my tu mamy... o, trzy tenory sławne... ale ona też nie chce działać. Jakieœ krasnoludki... no cóż, czyńcie dobro. Trzeba siać. o. Rydzyk: %u2013 Nie mówcie, że Koœciół jest w kryzysie, bo jak będziecie tak mówić, to za chwilę wy będziecie w kryzysie. Rozmowa słuchaczki z księdzem na antenie RM: %u2013 Jak ksišdz może mówić, że wymalował koœciół. Ja mieszkam akurat w tej parafii i wiem, że ksišdz wymalował ten koœciół za pienišdze parafian i rękami parafian. %u2013 Tak, ale jak przyszedłem, to zastałem syf w tym koœciele. %u2013 Co ksišdz zastał? %u2013 No mówię, że syf, po polsku pani nie rozumie?! o. Rydzyk: %u2013 Tak patrzę, a teraz chodzš tacy różni za klerykami i wołajš na nich pedały. I kto to zrobił? %u201EGazeta Wyborcza%u201D to zrobiła, %u201ERzeczpospolita%u201D to zrobiła, %u201EFakty i Mity%u201D to zrobiły. To jest morderstwo w biały dzień. I to gdzie? W kraju katolickim... o. Rydzyk: %u2013 I popatrzcie, jacy zdrajcy dostali się do polskich elit... do Sejmu. Chcš zabijać nienarodzone dzieci. Posłanki! U mnie w rodzinnym domu takie kobiety okreœlało się słowem zdziry. o. Rydzyk: %u2013 Pewna matka zapytała mnie, co w takim razie ma czytać jej syn. Odpowiedziałem, że lepiej niech już czyta %u201EMain Kampf%u201D Hitlera niż %u201EHarry%u2019ego Pottera%u201D. o. Rydzyk: %u2013 Szatan potrafił mamić wielkich œwiętych, pokazujšc im się pod postaciš Matki Boskiej czy Jezusa, to co dopiero mówić o dzieciach, którym ukazuje się pod postaciš Kaczora Donalda i Harry%u2019ego Pottera? Słuchaczka RM: %u2013 Kiedyœ pomyœlałam sobie, że może ci ateiœci majš jednak rację, że Boga nie ma i wtedy przeraziłam się i zawołałam na cały głos: %u201EBoże, ratuj%u201D i Bóg mnie uratował, ale szatan wracał jeszcze kilkakrotnie. Słuchaczka RM: %u2013 Proponuję, aby na antenie Radia Maryja mówić o tym prezydencie: Kłamœniewski. Słuchaczka RM: %u2013 Ja dzwonię z Anglii i już tego słuchać nie mogę. Jak wy z takš nienawiœciš możecie mówić o prezydencie, czy on z wami pasł œwinie? o. Jacek: %u2013 Nie, dlatego nie mówimy, że pasł œwinie. o. Rydzyk: %u2013 Nie dopaliły się jeszcze zgliszcza WTC, a już kongresmani amerykańscy dyskutujš o legalizacji zwišzków homoseksualnych. Tym samym bardziej szkodzš Ameryce niż terroryœci. o. Rydzyk: %u2013 Kto pozwolił tym z Platformy Obywatelskiej jeŸdzić do Częstochowy? Kto ich tam wpuszcza? I jeszcze puszš się, i stojš koło ołtarza. Ja tam pojadę i za uszy ich stamtšd powyrzucam. o. Rydzyk: %u2013 Kwaœniewski jest Polakiem inaczej. o. Rydzyk: %u2013 Tak zwane wychowanie seksualne, czy też wychowanie do życia w rodzinie będzie prowadziło naród do grobu. Rozmowa ze słuchaczkš RM: %u2013 Czy to moje ukochane Radio Maryja? %u2013 Tak... Skšd pani do nas mówi? %u2013 Z łóżka. Słuchacz RM: %u2013 Dlaczego nauczanie Radia Maryja jest sprzeczne z nauczaniem Chrystusa, jest sprzeczne z ewangeliami? o. Rydzyk: %u2013 To nie jest temat do rozmowy. o. Rydzyk: - Muzyka rockandrollowa jest przepełniona sygnałami do podœwiadomoœci. Wiadomo, że niektóre zespoły puszczajš nagrana wspak, odbierane tylko przez podœwiadomoœć. Do odbioru tych treœci nie jest konieczna znajomoœc języka. Ta treœć to perwersja seksualna. rozmowa na antenie RM: - Halo! To Radio Maryja? - Tak, trzeba œciszyć radyjko. - Szczęœć Boże! - Szczęœć Boże, jest pan na antenie... - Mam trzy słowa do ojca... - Tak, słucham... - Chuj ci w dupę! - No to sie pan pięknie przedstawił słucchaczom w całym kraju! (dodam, że rozmowa taka powtórzyła się gdzieœ w połowie 2003 r. - tym razem dzwoniła słuchaczka. Tym razem cenzorzy zareagowali szybko i ostatnie słowa usiłowali wyciszyć. Jak ktoœ miał radio cicho, to nie usłyszał. Łojcie prowadzšcy nie zareagował wcale, więc częœć słuchaczy nawet nie zwróciła uwagi pewnie na incydent. o. Rydzyk: Być homoseksualistš to znaczy upaœć na mózg. Słuchacz: - No to ja upadłem na ten mózg, bo chociaż jestem katolikiem, to mam często kontakty homoseksualne... o. Rydzyk: - To nie jest tematem dzisiejszej rozmowy. Proszę się wyłšczyć. o. Rydzyk: Patrzę, a oni tak siedzš przy tych blokach i siedzš, i siedzš, i siedzš, i siedzš, i siedzš... Coœ tragicznego! Tyle czasu tracš, zamiast iœć do koœcioła. Gadajš... plotki po domach, a czas już nie wróci... Siać, siać, siać, kochani, siać, siać... telefon do RM: Oglšdaliœmy z mężem transmisję z Rzymu i mšż mówi: - "Popatrz, jakie piękne twarze, jacy piękni ludzie. A popatrz na homoseksualistów w Berlinie - jacy wstrętni i obrzydliwi!" CDN

Rydzyk: A ta prostytucja na drogach? Jakież to wstrętne.I popatrzcie, kto się koło tych narzędzi diabła zatrzymuje. Popatrzcie... góry mięsa z hormonami bo przecież nie ludzie. Trzeba siać, siać... tak, tak... zwierzęta z hormonami. A potem przychodzš z płaczem do księży. o. Rydzyk: Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Koœciołem i zniszczenie Koœcioła. o. Rydzyk: Wykosztowaliœcie się na te kiełbasy, na te szynki na œwięta, a teraz co? Nawet na bilet nie macie, by pojechać do Częstochowy. telefon do RM: Poszłam do księdza i żalę się, że już nie mam siły, bo piętnaœcie lat żyję pod jednym dachem z pijakiem, a ksišdz westchnšł i powiedział: %uFFFDTy masz jednego pijaka, a ja mam ich całš parafię. rozmowa na antenie RM: Ojcze Dyrektorze... mam nowotwora i to złoœliwego. To wszystko dla Boga, córko. telefon do RM: Miałam do usunięcia zšb... i to mšdroœci. Bardzo się bałam i poszłam do koœcioła, i modliłam się: %uFFFDPanie Jezu, co to będzie, co to będzie.... I taka myœl mi wtedy przyszła do głowy: to ja się boję o ból zęba, a przecież Jego na tym krzyżu bardziej bolało. No to zaczęłam się modlić i ofiarowałam Jezusowi ten zšb. Poszłam do dentystki, a Jezus mi to wynagrodził i wcale mnie nie bolało. ekspert RM: Masoni sš narzędziem szatana, a ich znakiem jest słońce. Zwróćcie uwagę, że ten znak starajš się umieœcić wszędzie. Na przykład w Polsacie się ono pojawia i na butelkach wody %uFFFDBonaqua, i jako logo partii Unia Wolnoœci. Żebyœmy mieli kilkuset takich ojców Rydzyków w Polsce, to nie musielibyœmy się bać masonerii. o. Rydzyk: Polska stała się terenem misyjnym dla pogan. Ich wysłannikami sš prostytutki przy drogach. Siać... trzeba siać, siać, siać... o. Rydzyk: Byłem kilka tygodni temu w Paryżu. Wyszedłem wieczorem szukać eucharystii. Patrzę, a tu wszyscy się bawiš, cały Paryż się bawi. Muzyka, kawiarnie, tańce. No szatan, mówię wam, szatan. słuchaczka RM: Pierwsze słowa, które usłyszałam na antenie Radia Maryja, to to, jak ojciec Tadeusz powiedział, że katolik to jest ciapa. Bardzo mnie to uderzyło i wtedy po raz pierwszy w życiu zaczęłam myœleć. o. Rydzyk: Trzeba pić zioła, bo to nie chemia. Ale jak się je pije na przykład o północy, stojšc na jednej nodze, to już wtedy zaczyna się okultyzm i diabeł. rozmowa na antenie RM: Niech będzie pochwalona Maryja zawsze dziewica. Czy będę na antenie? Już pan jest na antenie. A co mi ksišdz za pierdoły opowiada, kiedy mam włšczone Radio Maryja i tam teraz słyszę ojca dyrektora! Bo jeszcze fale radiowe do pana nie zdšżyły dolecieć. I proszę się kulturalnie wysławiać. Aha... o. Rydzyk: Przyjeżdżajš tu do Torunia ludzie i mówiš: %uFFFDJakie to sobie pałace budujš księża. A to jest ich dziadostwo tych ludzi dziadostwo i mały mózg. Zacofanie! słuchacz RM: Chciałem pozdrowić mojš zmarłš siostrę. Żeby zawsze była zdrowa. o. Rydzyk: Popatrzcie na te kobiety na ulicach. Tak chodzš i się ubierajš, jak gdyby były prostytutkami. Popatrzcie, ile mamy w Polsce prostytutek. Ulice pełne prostytutek... na każdym kroku... o. Rydzyk: Mówiš niektórzy, że Ojciec Œwięty jest konserwatystš. Pewno, że jest, bo na tych biwakach rozmaitych jadał konserwy, bo je lubi... telefon do RM: Ja jestem już babkš, mam 75 lat. Tyle lat żyłam z alkoholikiem już zaczynam płakać i urodziłam z tym alkoholikiem córkę, która wyszła za mšż też za alkoholika. Urodzili dziecko, też alkoholika... telefon do RM: Postuluję wyrzucenie z nazwy telewizji Polsat liter: pol. Bo to nie polskie. I co wtedy zostanie? Sat zostanie. I jak dodamy do tego skrót od anteny, zobaczymy całš prawdę Sat-an! ekspertka RM: Telewizjai gry komputerowe mogš być przyczynš masturbacji, która będzie póŸniej przeszkadzała w tworzeniu więzi rodzinnych. Badania na całym œwiecie wskazujš, że masturbacja jest głównš przyczynš rozwodów na całym œwiecie. rozmowa na antenie RM: Jak to jest, ojcze? Znajoma chodziła po domach i zbierała pienišdze na Radio Maryja i wpadła do piwnicy głowš w dół i teraz ma wstrzšs mózgu i cała poraniona jest... Może Ÿle zbierała... telefon do RM: Człowiek, który nie modli się i nie słucha Radia Maryja, jest jak to bydlę. o. Rydzyk: Patrzę... leży na ziemi nieprzytomna staruszka. Podchodzę i pytam jš, co się stało? A ona: A co to pana obchodzi? słuchaczka: Pojechałam na pielgrzymkę na Węgry i widziałam, że księża, co byli z nami, kupowali w dużych iloœciach winiaki... o. Jacek: Mówi pani nie na temat dzisiejszej katechezy. o. Rydzyk: Byłem kiedyœw Niemczech i patrzyłem na ich młodzież. I myœlałem sobie... kiedyœ to tu była wspaniała młodzież. A dziœ w Polsce patrzę, a tu całujš się na przystanku. I nie zwrócisz uwagi... bo jak zwrócisz, to by człowieka zabili. ekspert na antenie RM: WeŸmy słowo %uFFFDkomputer. Wszystkie litery w tym słowie przyporzšdkujmy kolejnym liczbomw alfabecie, potem dodajmy je do siebie i pomnóżmy przez 6. Co otrzymamy? Otrzymamy 666.A więc i komputer i Internet to narzędzia diabła. "wydaje mi się, że nasz naród idšc na wybory stracił rozum, wypada tylko oczekiwać, kiedy jakaœ kara boża spadnie na naszš biednš Polskę .... studenci z Gorzowa, trafnie i po imieniu nazwali rodaków, głosujšcych na Aleksandra Kwaœniewskiego - zdrajcami Polski". "Słuchanie muzyki techno prowadzi do niekontrolowanego oddawania moczu" "Sekty sprzedajš się jak nowy rodzaj podpasek". dalej ksišdz wyjaœnił jak powstajš odłamy chhrzeœcijaństwa : "ksišdz katolicki żeni się z siostrš katolickš i zakłada nowy odłam" następnie ponownie odwołał się do katolickiej równoœci : "jak sekta chrzeœcijańska wyœwięca mężczyzn, to mogš to by㠜więcenia ważne, a jak wyœwięca kobiety, to oczywiœcie sš to swięcenia nieważne" inkwizycja zabroniła stosowania tortur "zawieranie małżeństw między osobami tej samej płci, narusza i profanuje (!!!) prawa tysięcy małżeństw zawartych zgodnie z prawem naturalnym" "Satanizm = marksizm" "tolerancja (niekatolicka) polega na równouprawnieniu homoseksualistów i innych zboczeńców" "Nie może być tak, ze wychodzimy z koœcioła i kupujemy Gazetę Wyborczš! Przecież mamy Nasz Dziennik i Niedzielę. Tylko z tych gazet mozemy się coœ dowiedzieć". "Radio Maryja jest apolityczne" "Obowišzkiem obywatela jest obowišzek nieprzestrzegania takich praw cywilnych, które sš niezgodne z prawami ewangelii." "Musimy słuchać biskupów i Ojca Œw. i pójœć wszyscy do wyborów i wyrzucić to bydło" "Na księży jest więcej ataków diabła niż na œwieckich (...) atakujš księży ze wszystkich stron" Aby zachować czystoœć przedmałżeńskš trzeba się modlić %uFFFDDo zachowania czystoœci bardzo pomocny jest różaniec z zaleceń przedwyborczych : "Trzeba sprawdzić, czy kandydat na którego będę głosował stoi za obronš życia poczętego jak mur" W audycji dla dzieci : "Œw. Mikołaj był biskupem i rozdawał dzieciom prezenty" "Polska jest rozkradana, siły liberalno-masońskie atakujš" "Mamy jeszcze jednego przyjaciela w Niebie (...) który będzie wspierał nas w niebie, tak jak wspierał Polskę za swego życia" "Polskim prezydentem powinien być Polak i katolik, ja sobie nie wyobrażam Polski, żeby rzšdził nię nie-Polak". "Katolik głosuje na katolika, mason na masona" "Jak ten Kwaœniewski kłamie, jak on kłamie i ci jego.... ja patrzę tylko w TV i widzę jak oni kłamiš. Oni nawet Ojcu Œwiętemu kłamiš" "U Rolling Stones sš elementy satanistyczne" "Muzyka techno, może doprowadzić do rozerwania serca" "Każda rodzina musi być wielodzietna" "Czy może być coœ piękniejszego, jak rodzina na klęczkach przed Panem? (...) wspaniałe rodziny wielodzietne w których rodzš się powołania...." "Zabijanie dzieci w łonie matki, zwiększa ryzyko raka piersi...." Program dla młodziezy w Częstochowie.... "noc młodzież spełni na modlitwie, a na rano, o godz. 10 przewidziana jest msza...." "jak ktos wštpi, ze Maryja została wzięta do Nieba z duszš i ciałem, jak ktoœ wštpi w to co mywyjaœniliœmy, to odpadł od wiary i boga...." Biskup kielecki Ryczan wezwał, by w modlitwach mówić Jezusowi, o dyskotekach, które odcišgajš młodych od koœciołów, od wiary, sš siedliskiem rozpusty "kapłan ma obowišzek przypomnieć wiernym by głosowali na kandydatów, którzy opierajš się na 10 przykazaniach" "w cišgu ostatnich 20 lat w Polsce zbudowano ponad 2 tys, œwištyń. To fenomen w skali swiatowej i powinniœmy być z tego dumni!" To już kiedyœ było ale można do tego wrócić POZDRAWIAM

rydzyk to największy wróg koœcioła w polsce. hehe glempowi u boku wyrósł szatan w przebraniu księdza...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 7
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.