Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Rozmowy ze zwłokami
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14

Nie wiem czy już taki temat był, najwyżej zostanie usunięty. Nie sprawdzam nawet, bo ta wyszukiwarka... nie ważne ;] No więc chciałem Wam opowiedzieć o pewnym programie, który leciał w telewizji. Opowiadał o kobiecie, która pracowała w prosektorium. Ubierała zwłoki. Opowiadała, że gdy nic do nich nie mówiła ciało było sztywne i nie poddawało się zbyt ubieraniu, a gdy o czymœ opowiadała np jakaœ anegdota z życia ciało bez problemu dawało się ubierać. Nawet czasem obserwowała jak z oka zmarłej osoby płynie łza. Słyszałem też, że gdy ubierano mojš prababcię w domu to też wujek musiał do niej coœ mówić, bo w innym wypadku nie było szans na jej ubranie. Co o tym myœlicie?

Ciekawa Anegdota :)

To prawda.... No, zwłoki raczej nie płacza, ale np wybierajš sobie strój na pogrzeb.....:)

Dziwne, ale wtedy rzeczywiœcie nie trzeba im łamac ršk. Tak to prawda. Pozdrawiam Igor

hehe prawda jasne gadac ze zwlokami ;) dobre

ALE STRASZNE???????????????????????BRRRRRRRRRRRRRRRR

Hehe jeżeli to prawda to ja chcę żyć!! Nie wyobrażam sobie takiego czegoœ. Nie żyje ale wszystko słyszę i rozumiem...i tak przez cały czas, aż się rozłoże w kupe gówna i nic po mnie nie zostanie oprócz koœci. [%sig%]

Ale prawdziwe, jeœli ktoœ nie pracował w Prosektorium to nie wie nic na ten temat. Pozdrawiam Igor

Mozg zyje dluzej. Kiedys uczyli, ze trzy dni dluzej jak reszta ciala. Dlatego w Polsce nie bylo wolno grzebac nikogo wczesniej jak po trzech dniach, bo zdarzaly sie ockniecia.

schize można złapać hehe

To prawda Gosiu, ale jeszcze inaczej się dzieje, otóż człowiek po œmierci (a raczej jego dusza) oczekuje w czymœ takim jak Buffor, tzn. nie zawsze połšczenie między Ziemiš a Niebem jest aktywne, jak niekiedy w PCie. A niekiedy jest duża kolejaka do Nieba :) Wiec dusza sobie spokojnie czeka, na odesłanie z cielska do Nieba. Ot i cała tajemica. Pozdrawiam Igor

A jaki jest upload że się buforuje 3 dni...?:P [%sig%]

Trudny wyckret, po prostu trudny ;) Pozdrawiam Igor

No, to juz wiem czemu wszyscy starcy się bojš...;/ [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.