| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| gdzie kupic karty tarota? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5 |
|
hej! mam prosbe chcialbym sie dowiedziec gdzie mozna kupic karty tarota ale takie naprawde dobre? z gory dziekuje za odpowiedzi! pozdrawiam!
|
|
|
Mozna znalezc czasami w księgarniach, a jak nie to na pewno znajdzie sie taki sklep internetowy (moze na allegro.pl). Poszukaj, a znajdziesz!
|
|
|
w sklepie, na targu, na giełdzie, w kiosku, w zakrysti, na plebani oraz w szkole
|
|
|
Jako ze jestem bardzo dobrym frużbitom i medianom i ciemnowidzem do pszepowadania pszyszłoci uzywam tylko wykonanych na specjalne zamuwienie kart Tarota wykonanych z kosci słoniowej ze złotymi ramkami. Kazda karta jest sygnowana przez o. Dyrektora t. Rydzyka i przez Niego Blogosławiona. Pewnie niekturzy z was sie obruszom i pomysla ze jestem jakims snobem ale moj fach i profesjonalizm wymagaja rekfizytów z najwyszszej półki. Ostatnio np przewidzialem dzieki tym Błogosławionym Kartš ze dzisiaj bedzie padał snieg albo nie bedzie padał snieg i sie sprawdziło! Nie ma tu miejsca na rzaden pszypadek! Karty mi po prostu to wyjawiły. Co do kupowania kart w jakims empiku czy na allegro to stanofczo odradzam! Tracicie tylko czas i nerwy a wyniki pewnie bedom niesatysfaktu...niesatysfactju....niestatysfak...no wiecie jakie.
Pozdrawiam snad kart...
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
lolus wierz, ja tesz umiem wruzyc z krat e kart. Co jaksic czas wywruzem sobie, ze zadzwoni tefelon. I dzwoni albo niet.
Podpisujem sie pod wypowiedzia lolusia, isz tych kart nie morzna pod rzadnym pozorem kupic w ksiegarni czy na allegiero!!!
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |