| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| RV - "wędrujący umysł" | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
|
RV (Remote Viewing) jest to zdalne postrzeganie. Dzięki temu widzisz, co dzieje się w innym miejscu w tym samym czasie bez opuszczania ciała. Podobno każdy może się tego bardzo łatwo nauczyć.
Szukajšc po internecie natrafiłam na taki sposób: "zamykasz oczy tak,aby nie dopucić wiatła do nich,w pomieszczeniu ma być ciemno. Następnie mylisz o tym co chcesz zobaczyć i czekasz aż na ekranie pojawi sie obiekt. Na poczštku mogš to być zarysy w półmroku,nie zniechęcaj się tylko jak najczęciej ćwicz,aż nabierzesz wprawy i osišgniesz przejrzystoć wizji,to powinno samo z biegiem czasu przyjć."
Podobno osoby, majšce tę zdolnoć były wykorzystywane w amerykańskim wojskowym programie szpiegowskim w celu namierzania tajnych obiektów wojskowych.
Na stronie http://minddazzletraining.com/htm/kids_sessions.htm kliknijcie na " video samples" i pod spodem sš filmiki, ukazujšce naukę RV.
Jeżeli mielicie jakie dowiadczenia zwišzane z RV, to napiszcie jak to przebiegało i jakiej metody używalicie. Wklejajcie też linki do stron, mówišcych o tym. Zależy mi, żeby się tego nauczyć.
Pozdrawiam
|
|
|
dziecko, nie wierz we wszystko co usłyszysz. To wszystko to jest tak zwana dezinformacja.
|
|
|
kiedy co o tym czytałem,ale zdaje się że mimo wszystko chodzi o OOBE.
może się mylę ,ale wiadomo mi że szpiegostwem w stanie OOBE były i sš zainteresowane mocarstwa Rosji,USA i nie tylko .
tzw.bunkry z klatkami Faradaya majš na celu uniknięcie nieproszonego gocia podczas odpraw na wysokim szczeblu itp. ale mi wiadomo też że jednak klatka Faradaya nie jest przeszkodš dla obeowicza zatem zdziwiłem się gdy czytałem o takich centrach dowodzenia,-między innymi w Iraku natrafiono na takie [klatki] w bunkrach wojskowych.
|
|
|
Rv, to rodzaj obe dla umysłu, tzn. podczas obe raczej trudno rozmawiać, lub rysować. A podczas sesji RV dowiadczeni jasnowidzowie nawet nie muszš osišgać jakiego szczególnego stanu.
Mimo to, że dużo prostrze od obe, to jakociowo ustępuje obe pod każdym względem.
Podczas RV jest to co takiego : "Wydaje mi się, że to jest jaki budynek z czym okršgłym na dachu"
OBE to jest tak : "O to dom mojego sšsiada. Od kiedy on ma satelite na dachu? "
Wiec w obe widzisz, w RV też widzisz, ale nie tak jak w obe. Tzn chodzi tu o jakoć,a także o osobę wykonujšcš sesje. Sš tacy, którzy z miejsca opiszš jakš zbrodnie ze szczegółami. Jednym słowem talent tutaj się też się liczy.
Co do prawdziwoci RV, statystycznie rzecz bioršc zostało udowodnione:
http://anson.ucdavis.edu/~utts/air2.html#abstract
|
|
|
Tu jest bardzo dużo o SRV:
http://ksiegarnia.nieznany.pl/index.php?main_page=pubs_product_book_info&products_id=1558 |
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
do wszystkich forumowiczow, czyzbyscie nie dostrzegli, ze owa
Karola (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
zaspamowala linki do jakiejs strony i juz...... sie tu wiecej nie pokazala ?
chodzi jej tylko aby sie znalazl jakis frajer co kupi te podreczniki do nauki, owszem to istnieje, jest6 mozliwe i mozna sie tego rzeczywiscie nauczyc.--
Pan Marek Bak, o ktorym jest mowa w innym temacie wspolpracowal wlasnie z Edem Damesem....
[%sig%]
|
|
Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO |
|
Wszedłem tam dopiero jak napisałe, że dała jakie linki :)
|
|
|
Duchu
Tu nie chodzi o OOBE w takim jasnowidzeniu wytwarzamy co w rodzaju tunelu do miejsca, które chcemy zobaczyć. Taka paraboidalna rura trafia w jedno miejsce i jak chcemy spojrzeć gdzie indziej to trzeba tš zwinšć i utworzyć mentalnie drugš. Na małe odległoci nie trzeba tworzyć rur.
Karola
Niestety nic łatwo nie przychodzi i poczštkowe wizje to ułuda i nie ma to nic wspólnego z rzeczywistociš. Można też trafić w niewiadomy czas do przodu lub wstecz nie majšc wpływu na to gdzie i co widzimy.
Ale jak wiadomo TRENING CZYNI MISTRZA!
Pozdrawiam
Marek
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |