Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
poszukuje zaklecia na to by ktos mnie pokochał
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11

czy ktos zna sposob na to by ktos nakim mi zalezy pokochal mnie

ja znam, włóż twarz do wrzštku pokocha cię chirurg plastyk!

Być sobš, to najlepsze zaklęcie jakie znam;)

lepiej nie stostu j zadnych zaklec:) jak ma pokochac to pokocha:) [%sig%]

kup sobie psa, jak bedziesz dla niego dobra pokocha Cie!!

powiedz tej osobie ze jš kochasz i po za nia œwiata nie widzisz a gdy snisz to cišgle widzisz jej twarz.sprawdza się w 51procentach

Ja znam najlepszy możliwy. Powiedz tej osobie którš kochasz, co do niej czujesz. Jeżeli nie masz takiej, to po co zakładasz temat? [%sig%]

Założył bo chciał podpowiedzi jak œcišgnšć miłoœć. Pewnie obawia się bezpoœredniego wyznania, bo wie lub czuje, że będzie "skoszarowany". Ja bym jednak st.ives odradzał stosowania jakichkolwiek magicznych zaklęć, bo otrzymasz tylko substytut uczucia, dodatkowo ubezwłasnowalniajšc kochanš przez siebie osobę. Wiem, że uczucie do Niej może być mocne, ale nie daje Ci prawa do ingerowania w jej wolnš wolę. Jeżeli powie nie, znaczy to, iż nie jesteœcie sobie przeznaczeni i koniec kropka. Po co próbować to zmieniać na siłę, wbrew naturze. Jeżeli uwiera Cię samotnoœć, to masz w takim razie karmiczš lekcję do przerobienia. Nie radzisz sobie sam, to skonsultuj się choćby z ludŸmi z tego forum, takimi jak Aurell, którzy ukierunkujš Cię. Chyba, że wolisz błšdzić w samotnoœci, działajšc metodš prób i błędów. Przemyœl to:) Pozdrawiam.

Lubczyku nazbieraj w pełni księżyca zrób napar z niego dodaj swój włos łonowy,i krople krwi i taki napój daj{ miłemu lub miłej swej },niechaj wypije.

Tak jest. Zrób tak jak pisze Yusuf. Brawo! Tylko potem nie narzekaj jak szczęœcie, które zdobyłeœ podstępnie, przerodzi się w potwora nękajšcego Cię do końca zycia.

This is madnes! [%sig%]
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.