Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
kocham innego
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78

mam chlopaka od 3 lat na poczatku bylo super dobrze sie rozumielismy i smialismy bez przerwy ale w ostatnim roku wszystko sie popsulo zaczol byc zaborczy i bez przerwy sie klocimy od roku codziennie przebywamy z jego kolega i miedzy nami cos jest nie moge tego opisac patrzymy sie na siebie tak jakby swiat nie istnial widze ze cos nas łaczy co mam robic

człowiek nie œwiadomy swego cynizmu i tak nie cierpi bo to człowiek [nieœwiadomy], zatem miejmy tolerancie i wyrozumiałoœć dla ludzi chorych

co wy pierdolicie wezcie se zalozcie oddzielny temat i tam gadajcie

Powiedzieć to temu koledze i jeżeli on powie że Cie kocha to powiedz swojemu chłopakowi że zakochaliœcie sie czyli ty i ten kolega i zostaw swojego chłopaka

same gosie

Cynizm, to nie choroba - to cecha. Straszna !!!!

haha, wręcz przeciwnie, żeby wytrzymać na tym œwiecie należy w lewš rękę wzišć cynizm a w prawš ironię. Dopuki nie zrozumiesz tego, zawsze będziesz błšdzić.

Ja nie bladze. Ja korzystam z takiego zycia jakie jest. Zawsze sie ucze.

hehe, jak narazie wszystkie wštki wysyłasz pod jeden adres: haarp

To dobrze, ze ktos z moich watkow korzysta. Moglyby sie zmarnowac !

gosia a lubisz wštróbki rybne po kaukasku?

Tak, te za 60 miliardow.

musisz mieć spory apetyt

Ja podobnie jak ty jakieœ dwa miechy temu zaczołem sie spotykać z pewna dziewczynš a ostatnio coœ zaczołem czuć do dziewczyny zktórš znam już od kilku lat i nie wiem co mam zrobić nie wiem którš tak naprawde kocham

Kochaj wszystkie dziewczyny !!!

Goœka, a ja kocham ciebie!! ;)

Tyle razy Cie uczylam, ze Ciebie pisze sie z duzej litery !!!!

a ile razy ja ci mówiłem że ciebie kocham! ;)

ta wszystkie to co z jednš w jeden dzień a z druga w drugi dzień to co one wcale sie nie zorientujš sie ze kręce z obydwoma
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 78
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.