Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy istnieje przeznaczenie? Co kieruje losem ludzi???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17

Czy istnieje przeznaczenie? Czy to co nas czeka musi nastšpić i nie ma rady? Jeœli np. wiem że ktoœ zginie w wypadku jutro jadšc samochodem albo wpadnie pod samochód. Wiem o tym i go zatrzymam. Przeżyje ale czy zginie np. za tydzień w inny sposób? Jeœli coœ nam jest pisane to czy musi nastšpić. Czy można oszukać przeznaczenie.

Zapytaj siebie poniewaz sam brałes jak sie domyslasz w stworzeniu swej linii losu zwanej przeznaczeniem a odnajdziesz odpowiedz majšcš w sobie sens napiętnowany losem żyć zapomnianych .. wcieleń przeżytych ktore własnie teraz w innym rozlozeniu Czasowym majš Zycie i Miejsce jakiego oczy nie ujrzš dopoki duch ciala nie opusci po smierci lub nie nabedzie tej sprawnosci za zycia .

to jest link -->http://serwisy.gazeta.pl/tokfm/0,63305.html Robert Bernatowicz zaprosił goœcia od tych spraw (moja ocena 3+) ale warto posłuchać.

Słaby był ten goœć;)

Zapraszam Wszystkich Chętnych poznać swš przyszłoœć do mnie . Oferuje swš wiedzę i doœwiadczenie bazujace na wczesniejszych sukcesach . Z Praktykš wypracowuje Interpretacje nadajšc jej z każdym upływajšcym czasem nowego wymiaru i Subtelnoœci . Koszt wrózby zależny jest od zlecenia ktore składa osoba chcšca skorzystać z mej Wrożby . . Pytanie - odpowiedz - 25 zł . Ogólna z uwzględnieniem pytań taki Zestaw Bonusowy - 50 zł ( do 3 pytan plus ogolna wrozba ) . Wielu korzystajšcych z mego Tarotowego Doœwiadczenia było Zadowolonych . Większoœci Spełniły się marzenia , plany , inni zmienili siebie wnoszšc nowe elementy do swego życia ktore sprawiły że odmienilo się ich życie . Gratisowo wyliczam przybliżony Czas majšcego wystšpić zdarzenia jeœli taka osoba jest chętna oraz podjšć dialog omawiajšcy danš wrózbę i być w pogotowiu . Wszelkie zainteresowane osoby proszę o kontakt na meaila aurell@poczta.fm Oferuje Prawdę nie przechodzšc obojętnie wobec kłamstwa którego pełno jest w tych czasach . Oferuje pełny profesjonalizm bazujšcy na wiedzy która nabyła samoczynnie w toku rozkładów i zmagań z nowymi wyzwaniami . Oferuje Siebie . Pozdrawiam i Serdecznie Zapraszam ps. Za kolejkę z góry przepraszam jesli będzie występować . Czasem dużo osób na raz się zgłasza i proszę o Cierpliwoœć . Nikt nie zostanie zapomniany przezemnie. Forma płatnoœci to przelew na nr. konta ktory podaje poza oczami czytajacymi te słowa . Aurelian łasasowski

aurell pokazał swoje prawdziwe oblicze?? Dajesz wróżby za kase?? toż to hałtura jakich mało (o ile masz jakieœ zdolnoœci, bo jak nie to to oszustwo). WyobraŸcie sobie jezusa uzdrawiajšcego ludzi za złoto czy inne dobra. A ja sie tak przejšłem twojš koleżankš i od wczoraj po seansie spałem jak mops, będšc całkiem pozbawiony energii (dziœ [15:30] jak wstałem ważyłem o 2,5 kilograma mniej niż wczoraj przed seansem [10:15]- cały ten czas spałem) - mam nadzieję że to nie był wałek i zaraz nie zaczniesz zbierać sztosu na pomoc dla niej :>. dałeœ dupy jak ich troje.

Autor: aj.ein.ot (80.51.191.---) Data: 23-11-2005 20:18 Spokojnie... Aurell proponuje usługę. Jest to jego sposób zarabiania. Jak nie chcesz to nie korzystaj. Miło, że się przejšłeœ losem Karoliny. Pozdrawiam

To nie jest drogo....:) Powodzenia...:))))

Myœle że przeznaczenie istnieje, b nadaje sens ludzkiemu istnieniu. A ostatnio jakos bardzo żywo to do mnie dotarło. Pozdrawiam.

lecimy na grocie strzaly wystrzelonej 100000000 lat temu

Wlasnie, jak to jest, ze skrecimy czasem prosto pod samochod i nawet nie wiem, jak to sie stalo ??? Innym razem znowu pojdziemy przypadkowo w taka strone, ze unikamy wszystkiego zlego. Jaki duzy wplyw na nasze zycie maja nasze wlasne wybory. Dlaczego czasem wybieramy dobrze, a czasem zle ??? Przypadkowo spotkani ludzie moga sie okazac naszymi wybawcami od zlego, a czasem moga sie przyczynic do zla. Ja wole nie znac swojego przeznaczenia. Sen mi czasem cos powie.

Przeznaczenie jko takie istnieje, ale uwarzam że człowiek sam kieruje własnym losem. Poprostu tak jest.

Przeznaczenie pomaga w osišgnięciu zaplanowanych celów na dane wcielenie. [%sig%]

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

Jak znajsc swoje przeznaczenie i dowiediec sie czym ono jest ???

Jeju, dorwaly sie palanty do forum i wypisuja glupoty! Pisze oczywiscie o innych watkach :) A apropo przeznaczenia - mysle,ze przeznaczenie jest czyms co determinuje nasz los aczkolwiek w zaleznosci od naszych wyborow i decyzji ktorymi kierujemy sie w zyciu (gdyz zawsze mamy wolna wole) to tez mamy moznosc wplywania na to co sie zdarzy , to tak w duzym uproszczeniu,hm.

moze i istnieje cos co mozna nazwac przeznaczeniem ale ja staram sie kierowac moim zyciem polegajac na wlasnych wyborach i decyzjach,potem moge to nazwac przeznaczeniem ale w tej wlasnie chwili to ja rzadze nim anie na odwrot:D

.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.