Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
23 Listopad 2005
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6

Jest to data rozpoczęci zmian w organiżmie i w miejscu zwanego Ziemiš . Proces Oczyszczania jest rozpoczęty . Pieczęć z ostatnim kodem została złamana . Komórki macierzyste jako pierwsze otrzymajš polecenie dokonania zmain. Wasze mózgi będš analizowały za i przeciw decyzje podejmowane przed i po . Pamiętajcie nie jesteœcie bezczynni na informacje o wojnach .możecie się temu przeciwstawić . Pamietajcie jedno z najsilniejszych psów wojny zostało pokonane w 1945 ale - Suka Która Je Urodziła Zaœ Ma Ruje . W najbliższym czasie Izrael zaatakuje Iran .

Krucafuks! A miałem dziœ taki fajny dzień ehh...

O tym ,że dojdzie do konfliktu na bliskim wschodzie Wiemy nie od dziœ.Nawet w Apokalipsie œw,Jana mówi się o walce o Armagedon.A tak bardziej nowoczeœniej Izrael od samego powstania borykał sie z arabskimi sšsiadami i co dziwne będšc otoczony przez Arabów zawsze wychodził obrona rękš.Iran nie jest państwem z,którym można poważnie dyskutować a naczelna zasada ajatolachów mówi o zniszczeniu państwa Izrael.Załatwianie spraw z autonomiš palestyńskš i zbudowanie przyczółku w Iraku może sugerować rzeczywiœćie do przygotowań do wojny z Iranem.Drugim takim poj... państwem jest Korea Północna i na niš powinna przyjœć kolej, nie majš co żryć; ludzie tam jedzš liœćie i kore a ten debil KIm Dzon IL buduje sobie bombyA

2006 rok ! ! ! Lepiej żeby to był Bład który nie stanie sie brzemieniem Wiedzy ni krzyżem losu innych którzy jeszcze żyjš oddychajšc pełnš piersiš w pół zatrutego powietrza . "Jeden stoji wewnštrz kręgu .. dyktuje prawa niewidoczne dla oczu reszty œwiata .. energia nabiera siłe kumulujac sie na to co nadejdzie ... i niechaj pojawi się Bład w ich zamiarach a nieszczęœcia przeciwko niespelnionemu złu sie zwrócš " nic wiecej nie dodaje , bo wolę słuchać aniżeli odkrywac sie z tym najgroszym złem ktore nadchodzi nieubłaganie , a w które osobiœcie nie popieram i wolę by nie mialo sie spełnic .. .

Różowa pończoszko bo chyba lepiej tak pasuje się podpisywać się kobiecie. Oj nie ładnie nie ładnie plagiatować Czerwonego Smoka Czerwony Smok straszny zobaczysz hahahaha powodzenia hahaha /że to szpera gdzieœ w archiwum/ no no no http://globtroter.pl/podserwisy/chiny/images/maly-smok-czerwony.jpg

Powiadasz ze ma ruje.Chlopie co ty mowisz!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 6
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.