Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
No Wiecie cooooo....!!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11

/wkleiłem bo słów Mi brakuje / ostatnia aktualizacja: wtorek, 22 listopada 2005 godz. 15:11 Szkolenie mężów na przykładzie tresury psów Program BBC, w którym na przykładzie tresury psów pokazywano kobietom jak wyszkolić męża, nie był seksistowski – uznało Biuro Łšcznoœci brytyjskiego producenta, wyrażajšc jednoczeœnie ubolewanie, jeœli „treœć satyrycznego w zasadzie widowiska mogła kogokolwiek dotknšć.” W programie wykorzystano techniki, stosowane przy szkoleniu psów dla rozwišzywania „stereotypowych problemów z mężem” W programie, zatytułowanym „Mężu, do nogi!”, trenerka Annie Clayton wykorzystywała techniki, stosowane przy szkoleniu psów dla rozwišzywania „stereotypowych problemów z mężem”. Mowa np. o uzależnieniu od komputera czy odmawianiu wykonywania jakichkolwiek prac domowych. Kilkuset widzów BBC interweniowało, skarżšc się że program miał seksistowski charakter. „Walka płci trwa od wieków i zawsze stanowiła częœć brytyjskiej kultury, co znajdowało wyraz w literaturze i innych mediach. Program, majšcy charakter satyryczny, stanowi częœć tej tradycji” – odpowiedziało Biuro Łšcznoœci tym widzom, którzy poczuli się urażeni treœciš widowiska. (PAP)

No to mnie by nie wytresowali hau hau:)

Nie jestem męskim szowinistš ale tego reżysera wraz z całš ekipš co przyczyniła się do wyemitowania tego w telewizji : Skazałbym na 5 lat słuchania codziennego (min. 22 godziny) audycji Radia Maryja w systemie DTS z nagłoœnieniem aparatury "Marshall" a posiłki przynosiła by ta Pani http://kaziaszczuka.blox.pl/resource/02.jpg

No no Kazimiera Suka oops to znaczy Szczuka. Tej pani już podziękujemy.

Hmm niezły patent. Nie wiecie może gdzie można zapisać swojego faceta na takš tresure? :P

Liga broni, Liga radzi, Liga nigdy Cię nie zdradzi. Tia...

http://www.martek.org/szpargauek/img/feministki_nas_kochaja.jpg

Jeden z postualatów feministek w UK dotyczy nawet zmian w sygnalizacji œwietlnej na przejœciach dla pieszych . elche masz rację do tego dojdzie , że Kopernik była kobietš (ino patrzeć) !!!!!!!!! ...to się w pale nie mieœci jak mawiał dzielnicowy . http://www.tata.pl/pic/women.gif

A może Curie-Skłodowska też?:))))) Barykaduj barykaduj.... aleee tandeta... Nie znajš pojęcia ojciec!Apokalipsa...

Którego faceta można wytresować? Za to kobieta nie raz i nie dwa jest tresowana....przynieœ, wynieœ , pozamiataj.....a wieczorkiem bšdŸ ponętna. To wszystko w imię czego? To sie nazywa szantaż emocjonalny. Pozdrawiam

Te kobiety tresowane same sa sobie winne Dora. działš tu zasada "widziały gały co brały". Jest tylu wartoœciowych, tolerancyjnych facetów na tym œwiecie, a babom tylko długoœć bolca w głowie, a potem płacz i zgrzytanie zębów.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.