| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| dajcie porade | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13 |
|
chcę sobie zrobić minę i wyprubować jš w mojej prywatnej piaskownicy ale nie wiem gdzie można kupić jaki ładunek łatwy w detonacjii typu proch?
|
|
|
ciekawie krecisz krecik hehehe to dobre na odcinek bajki z tym czeskim krecikiem . Wiesz lepszy numer jest ze stucznš krwiš , w sklepie albo na przystanku hehe naciskasz papke i balonik nawala krwia jakby aorta pękła biegajac i krzyczac Snajper Snajper mnie trafil aaaaałłłłłłłaaaa hehehe ludzie wtedy masakrycznie w majtki prawie sikajš i nie wiedzš gdzie glowe wsadzic , albo z wnetrzosciami .. taka sztuczna watroba . Podchodzisz w sklepie mięsnym do ładnej kobiety i pytasz sie .. "potrzyma mi to pani na chwile "? dajac kobietcie czesc watroby albo lepiej jelita ktore jak tylko chwyci strzela i rozwija sie rorzucajac po całym sklepie hehehe a ludzie w odruchu szoku zaczynaja puszczac pawie i swiat sie robi kolorowy wtedy . Lepiej zartowac niz zabijac pomysl o tym ;)
|
|
|
a Koran juz masz? ;) . Nie wiem jak ci pomoc, ale mam kilka pomyslow.
1. Znajdz kogos kto zbiera niewypaly i wydobywa z nich material wybuchowy.
W Polsce niektorzy trudnia sie tym amatorsko , ale za to w Rosji z tego procederu utrzymuja sie cale wsie . Nawiaz kontakt i wez troche waluty na lapowki dla zolnierzy i milicji kontrolujacych przemytnikow.
1a. Sam poszukaj takich niewypalow. Mozesz zakrasc sie na poligon np. w Drawsku Pom., tuz po skonczonych manewrach;).
2. Pogadaj z lokalnym przywodca gangu , moze zalatwi ci namiary goscia , ktory obsluguje wieksze gangi w bron.
3. Zlokalizuj najbliszy magazyn wojskowy i sprobuj przekupic kilku trepow. Tutaj przyda ci sie znajomosc bylego wojskowego , najlepiej oficera. W Polskich filmach gangsterskich , w ktorych czesto role grywal znakomity aktor Marek Kondrat taki numer przechodzil dosyc latwo.
4. Nawiaz kontakt z polskimi zolenierzami na misji irackiej. Moze cos przeszmugluja - maja doswiadczenie ;)
5. Podaj sie za ministra obrony narodowej jakiejs republiki bananowej (Fakt udowodnil 100% skutecznosc takiego zagrania ;p) i nawiaz kontakt z pracownikami WSI. Oni lubia nielegalny handel bronia , a ze teraz maja ich wyrzucic na zbity pysk , beda sklonni do zabezpieczenia swoich niepewnych emerytur:)
|
|
|
A nie lepiej zamiast składac sie na mine kupić kilka lizaków, i z kolegami ić kopać doły w piaskownicy zamiast jš wysadzać?
[%sig%]
|
|
|
My to mielismy taki skladzik prochu na podworku po Niemcach. Zawsze na Wielkanoc chlopaki sypali ten proch do puszek. Szczelnie zamykali i wystarczylo na to rzucic kamien zeby wspaniale wybuchlo. Nikt na tego prochu nie zabieral ani nie zabranial z niego strzelac. To byl taki bialy klejacy sie proszek o bardzo specyficznym zapachu, ktory do dzisiaj pamietam. Takie byly lata 50-te i 60-te.
|
|
|
ale ja mam takš starš piaskonicę 2m kwadratowe i ona mnie holernie wkuza i chcę jš wysadzić dla zabawy
|
|
|
Patent mojego brata
1)Kupujesz kilka paczek petard
2)Odcinasz końce
3)wysypujesz proch.
Po jakiej godzinie takiej roboty masz tego ok 100 gram. :)
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Do wysadzania dobry jest amonit (kruszšcy materiał wybuchowy).
Jak byłem mały to bawiłem się jeszcze nadmanganianem potasu z pyłem aluminiowym.
Możesz też zrobić sobie czarny proch - mieszasz saletrę potasowš z węglem drzewnym i siarkš (w jakich proporcjach zapomniałem).
Ale mam ksišżkę pt. "Tysišc słów o materiałach wybuchowych i wybuchu".
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |