Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Sonda, głosowanie!! Moderator!!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31

Zgłaszam nad tym aby na to forum mogli umieszczać swoje komentarze tylko i wyłšcznie osoby zalogowane (inne mogłyby je tylko przeglšdać) osoby spamujšce, tudzież reklamujšce inne fora, zaœmiecajšc to forum, były by od razu kasowane na poczštku (prędzej czy poŸniej by tego nie czynili więcej) tematy, które do tej pory były poruszane, zostałyby nieodzownie skasowane na rzecz podtematów, które by się pojawiły. KTO JEST ZA TAKIM PROJEKTEM? Wpisywać się poniżej Forumowicze!!!

Występujš: Autor: Operator Forumowy (---.chello.pl) Autor: ojciec Stargate'a (cwel) (---.chello.pl) Akt 1 Autor: wsdfw (---.chello.pl) Data: 19-11-2005 15:10 kurwa to jebane forum trzeba rozjebac, a tego chuja co spamuje wypierdolic w pizde!! wkurwiasz mnie koles Akt 2 Autor: ojciec Stargate'a (cwel) (---.tm.net.my) Data: 19-11-2005 16:27 buhahahahahhahahaahhaahahahah www.apokalipsy.fora.pl fajnych to forum ma uczestników!!! wypierdalaj stšd cwelu z ełku!!! sio na mazury gonić kury ty jebany wiochmenie!! ćwoków tu nam nie potrzeba, hahahaha Ty wsiurze zajebany!!!!! Akt 3 Autor: ojciec Stargate'a (cwel) (---.chello.pl) Data: 19-11-2005 23:23 Moi mili wiec mamy poki co 2 głosy za, 1 wstrzymał sie od głosu(Koolman) 11 przeciw, z tym iż nie wypowiedziały się jeszcze wszystkie osoby. Pozdrawiam ( ja też nie znosze cenzury, lecz chamstwo niekiedy zdarzajace sie tutaj jest po prostu żenujšce) w kazdym razie miło ze sie troszczycie o to forum:) POZDRAWIAM Panie operatorze chamstwo jest naprawde żenujšce A może dajmy głos G.Orwellowi - Wszystkie zwierzęta sš równe Ale niektóre równiejsze .................. http://www.butik.pl/im/mediumthumbnail/3/6/36e82.jpg

"BIAŁE CZY CZARNE?" - Pasterz pasł owce, gdy jakiœ przechodzień powiedział: "Masz ładne stado owiec. Czy mógłbym cię coœ o nich zapytać?" "Oczywiœcie", powiedział pasterz. Rzekł mężczyzna: "Jakš odległoœć twoim zdaniem, pokonujš co dzień twoje owce?" "Które, białe czy czarne?" "Białe" "Cóż, białe pokonujš około cztery mile dziennie". "A czarne?" "Czarne też". "A ile trawy twoim zdaniem, zjadajš dziennie?" "Które, białe czy czarne?" "Białe". "Cóż, białe zjadajš około cztery funty trawy dzienne". "A czarne?" "Czarne też". "A ile wełny według ciebie dajš na rok?" "Które, białe czy czarne?" "Białe". "No, według mnie białe dajš jakieœ szeœć funtów wełny co roku w porze strzyżenia". "A czarne?" "Czarne też". Przechodzień był zaintrygowany. "Można spytać, dlaczego masz ten dziwny zwyczaj dzielenia swoich owiec na białe i czarne, za każdym razem, gdy odpowiadasz na moje pytanie?" "No cóż, to całkiem naturalne. Widzi pan, białe sš moje". "Aha! A czarne?" "Czarne też", rzekł pasterz. Umysł ludzki dokonuje głupich podziałów w tym, co Miłoœć widzi jako Jedno.

I jeszcze jedno zapomniałem zapytać kto tu jest operatorem forumowym ? Bo to wyszło tak jakby cwel uciekł przez Star Gate do sektora wsdfw i spotkał tam ojca operatora koparki na forum apokalipsy , które głosowało nad poprawkš o koniecznoœci jazdy na zapalonych œwiatłach mijania w miesišcach letnich dla UFO z wynikiem 2 do 11 z 1 wstrzymajšcym się od œmiechu. Może się panu kabiny pomyliły Operatorze http://www.leavittsafetytraining.com/images/mainpage.jpg

Mim Na wokandę z nimi !!!!

Dobranoc Dora i miłych snów Pozdrawiam Mim Dla Dora Dobranoc Mickiewicz Adam Dobranoc! już dziœ więcej nie będziem bawili, Niech snu anioł modrymi skrzydły cię otoczy, Dobranoc! niech odpocznš po łzach twoje oczy, Dobranoc! niech się serce pokojem zasili. Dobranoc! z każdej ze mnš przemówionej chwili Niech zostanie dŸwięk jakiœ cichy i uroczy, Niechaj gra w twoim uchu, a gdy myœl zamroczy, Niech się mój obraz sennym Ÿrenicom przymili. Dobranoc! obróć jeszcze raz na mnie oczęta, Pozwól lica. - Dobranoc! - Chcesz na sługi klasnšć? Daj mi pierœ ucałować. - Dobranoc! zapięta. - Dobranoc! już uciekłaœ i drzwi chcesz zatrzasnšć. Dobranoc ci przez klamkę - niestety! zamknięta! Powtarzajšc: dobranoc! nie dałbym ci zasnšć Dora* (*) Myœlę , że się Adaœ nie obrazi za ten dopisek

Hmmm głosy nie zostały zliczone.... pzypominam że podawanie się za mnie nie jest niczym wyjštkowym... znaczek~~ Neostrada, badz chello moze miec kazdy...kto ma takiego dostawcę internetowego!!! Przypominam o tym!!! aha wniosek w każdym razie nie przeszedl- ten prawdziwy OF!!!

Mim :)))))) Dzień Dobry!:)) Na Dzień Dobry !!! dla Ciebie Witaj w naszym œwiecie, Witaj o poranku, południu i zmierzchu... I cišgle rozbrzmiewajš słowa, Słowa magiczne, słowa liryczne, które dajš nadzieję... Na przekor logice, na przekor œwiatu Oczarowani, zaczarowani sobš, myœlami Dziwny nasz œwiat magiczny, œwiat niedokończony... Pozdrawiam :))

od skrajnoœci w skrajnoœć, jak sie tu nikt z nikim nie wyzywa to znowu sie tworza jakies kółka wzajemnej adoracji. a mnie nikt nie kofa :(.

szuineg jaki zazdroœnik .

szuineg Do którego kółka wolałbyœ przynależeć? Jak mowa o kofaniu to znaczy ,że tego wzajemnej adoracji . Nic prostszego , wystarczy tego chcieć :)))))

Dora dzieki za piękniste Dzień Dobry :) "klikne" coœ dla Ciebie w postcie Wiersze dzisiaj za oknem zimno brrrrrrrrrrrrrr
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.