| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| www.apokalipsy.fora.pl | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13 |
|
reksio, dorzuc swoje banerki do topicu "komentarze normalnych ludzi" ..
ten spam jest zalosny...
na poziomie spamujacych robotow rozsylajacych oferty tanich dragow :P
|
|
|
kurwa to jebane forum trzeba rozjebac, a tego chuja co spamuje wypierdolic w pizde!! wkurwiasz mnie koles!!!
|
|
|
Wsdfw ty owsinogi obcišgańcu, rwij włosy rowowe zapyziały fiucie z muszli klozetowej. Ty pampersie używany przez stado knurów na zmianę. Twój stary jest saperem że masz ryj jak niewypał?! Zrobie ci z jaj druty telegraficzne ty kurewski bucu. Jeste capišcym bazylem, puszczaj bulbule bazylu z rozjebanej chaty szmaciarza z uzbekistanu. Zrobie ci z ryja parking dla ciężarówek ty trędowaty brudny rzepie. Zawszony jebaku leny wiedmina, masz ryj jak boisko do krykieta skwarze na cycku rumuńskiej suki z zimbabwe. Wyglšdasz jak pomidor z wrodzonš wadš mózgu ty łysy kutafonie. Zrobie ci lewatywe na stojšco ty przerżnięty betonie. Zaraz twoje genitalia zmieniš sie w bezkształtnš mase krwi i koci. Zrobie ci z jaj druty telegraficzne ty wysadzony w dupe szmaciarzu. Widziałem jak twojš matke podjeżdżał wielbłšd na zmianę z babunem, a twój stary sie temu przyglšdał robišc loda całej armii egipskich mrówek.
|
|
|
Wiesz jak powstałe? twój stary spucił sie na buty i kopał twojš starš po pidzie.
|
|
|
buhahahahahhahahaahhaahahahah www.apokalipsy.fora.pl
fajnych to forum ma uczestników!!! wypierdalaj stšd cwelu z ełku!!! sio na mazury gonić kury ty jebany wiochmenie!! ćwoków tu nam nie potrzeba, hahahaha Ty wsiurze zajebany!!!!!
|
|
|
eee.to mi zaczyna przypomina inne forum..tyle z ena tamtym to faktycznie bezmozgie larwy byly....a tutaj to nie wiem...
[%sig%]
|
|
|
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 13 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |