Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
MŚ 2006. Z kim Polska zagra w grupie???? <:)
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4

Dziœ tj. 16.11.2005 roku poznaliœmy komplet 32 finalistów przyszłorocznych MŒ 2006. Sprawa jest jasna. Przed losowaniem 8 grup 1 fazy rozgrywek dobrze by było wiedzieć z kim zagramy, by się nie denerwować niepotrzebnie... :). Może macie jakieœ dojœcia i wiecie z kim Polacy zagrajš w grupie..? Oto komplet finalistów z podziałem na kontynenty: Europa: Niemcy, Holandia, Hiszpania, Anglia, Italia, Francja, Czechy, Szwecja, Portugalia, Chorwacja, Serbia i Cz, Ukraina, Szwajcaria, Polska, Ameryka Południowa: Brazylia, Argentyna, Paragwaj i Ekwador, Afryka: Tunezja, Ghana, Wybrzeże Koœci Sł, Togo, Angola, Oceania: Australia, Am Północna i Œrodkowa: USA, Meksyk, Kostaryka, Trynidag i Tobago, Azja: Japonia, Korea Płd, Iran, Arabia Saudyjska.

Przypominam jeszcze podział na grupy podczas MŒ 2002: A: Francja, Urugwaj, Senegal, Dania. B: Hiszpania, Słowenia, Paragwaj, RPA. C: Brazylia, Turcja, Chiny, Kostaryka. D: POLSKA, Portugalia, Korea Płd, USA. E: Irlandia, Niemcy, Kamerun, Arabia Saud. F: Argentyna, Nigeria, Anglia, Szwecja. G: Italia, Ekwador, Chorwacja, Meksyk. H: Belgia, Japonia, Rosja, Tunezja.

Zacytuję Kazia G. "W tym temacie to niech się wypowiedzš specjaliœci..."

http://img483.imageshack.us/img483/5752/banner21dj.gif
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 4
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.