Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
co to za zmysł?
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12

otrurz gdy zbliżam rękę do różnych żeczy czuję ciepło i zimno.np zbliżam rękę do kolana na odległoœć ok 3cm i czuję lekkie zimno.co to może być?

To zmysl czucia oczywiscie !

tez tak mam np zblizajac reke do pieca czuje cieplo, a zblizajac np do zimnego piva-zimno tez nie wiem co to jest ;(

Przecież to bardzo poważny temat... Wiktorze - sšdzę, że to problemy z kršżeniem... Pozdrawiam! :)

Bioenergoterapia. Tam, gdzie czujesz zimno potrzebujesz energii, być może jest to miejsce chore lub osłabione. Pozdrowienia.

przyklad: kladziesz sie nago na lodowisku. Jest zimno wniosek: cale cialo jest chore/oslabione

A ja jak jem to trace apetyt na kilka godziń. Czy to normalne? [%sig%]

nie, bo jestes najedzony :)

O cholera! Zgłodniałem! [%sig%]

smacznego

heh..tez tak mam ze ajk zblizam dlon do np. szyi drugiej osoby to czuje cieplo..albo do plecow..tez czuje cieplo..ale chyba kazdy tak czuje [%sig%]

Wiktor-czšsteczki naładowane elektrycznie dodatnio,dajš poczucie zimna , czšsteczki naładowane elektrycznie ujemnie ,dajš poczucie ciepła, przy ciałach małych gabarytowo można bez większych problemów rozróżnić ''+ ,, bšdż"-'' tych ładunków ,np ołówek czy breloczek itp. pozdrówka
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 12
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.