Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy jesteśmy sami???
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9

W którym gwiazdozbiorze może być planeta na której może być inteligentne życie? albo jakiekolwiek życie. Jedno jest pewne na pewno nas nie odwiedzali obcy. Bo jak? W US poza ziemia życia nie ma. A najbliższa gwiazda z planetš jest troche lat œwietlnych od nas. Lecšc z predkoœciš c lecieliby kilka lat a komu by się chciało. No i niemożliwe jest osiagniecie takiej predkosci. Chyba że Einstein sie mylił. A nawet gdyby to jakie musiałoby być paliwo aby rozpędzić pojazd do takiej predkoœci. No i kto przeżyłby takie przecišżenia.

np zeta retuchili,żyjš tam szaraki istoty bez uczuć i czasami robiš operacje na ludziach bez znieczulenia.alfa centauri chyba martwe.w naszym układzie słonecznym som nordydzy na jowiszu i na plejadach.wymienione gatunki odwiedzajš ziemię.nordydzy som przyjażni i rozwinięci duchowo i mogom się tak poruszać dzięki teleportacji.wierzš że ludzie to ich przodkowie i chroniš nas.niestety takrze padajš ofiarš szaraków lub w angielskim greyów.

kuzwa skad wy to wszystko wiecie???? valy swiat sie nad tym zastanawia, czy jest zycie w kosmosie, a tu prosze:) Nasi wiedza

Bo "nasi" sš genialni :)

Nasi maja wspaniala wyobraznie !!!!

Zapewne odwiedali i odwiedzajš Ziemie przybysze,,osobiœcie jestem zdania że przybywajš z któregoœ ze œwiatów równoległych,bo rzeczywiœcie odległoœci sš przeogromne między najbliższymi gwiazdami ,,a o podobnych układach planeternych już nie wspomnę .Zapewne w czeluœciach kosmosu jest wiele cywilizacji ,których jednak nie poznamy z powodu odległoœci.Jest jednak pewna furtka w tym temacie ,lecz dotyczy wymiany informacji ,co i tak jest czasochłonnym kontaktem ,lecz już bardziej realnym w obecnej sytuacji i obecnej wiedzy.Jeœli już Ziemie odwiedzajš inne materialne istoty to różnica wiedzy i techniki jest przeogromna,oczywiœcie -wszystko może się zdarzyć!!!!!!!!!!!!!!!. pozdrówka

wczoraj oglšdałem fajny film o ufo. Na poczštku jak w każdym takim filmiku poznajemy jakiegoœ jona który przypadkiem sfilmował ufo. No i jon opowiada jakie to niezwykłe wydarzenie i wogle, jakie to było szybkie, ble, ble. Na filmie rzeczywiœcie widzimy coœ co nie jest ani samolotem ani satelitš, niczym co można sobie wyobrazić, więc mamy ufo. A potem jon z redaktóem się przyznajš że zrobili nas (oglšdaczy) w balona i pytajš czy uwierzyliœmy, bo oni uważajš że ufo jest dla nas tym czym elfy, krasnale i inne stworki były dla dawnych ludzi. Człowiek stale szuka wokół siebie œladów potwierdzajšcych istnienie czegoœ więcej niż sam widzi, no i niektórzy wymyœlajš coœ, lub ich wyobraŸnia pracuje na wyższych obrotach. No ale nigdy nie wiadomo, znam kolesia który widział krasnoludka w lesie (w sumie to chyba jakiœ gnom bo kolo mówił że strasznie brzydkei to było). I nikt go nie przekona że mu się zdawało, widział i koniec, a do lasu już nie chodzi, więc uważajcie na zielone ludziki (czy raczej szare).

na stronie nautiliusa znalazlem taki oto adres ufoartwork.com. mozna tam znalezc obrazy na ktorych sredniowieczni malarze przedstawiali ufo ,stare zdjescia z ufo oraz pisma i figurki pochodzace z czasuw antycznych przedstawiajace odwiedzajacych ziemie przybyszow do geniusza :tez ogladalem ten film i mam prosba zerknij na te strone i powiedz mi z kogo oni chcieli zrobic wala bo dla minie to oszukac moga ale tylko samych siebie

wiktor O "Nordykach" to możesz porozmawiać z Jehowymi ;) "Nordycy" pochodzš z Jehooby. Tu możesz o tym poczytać: http://i.frazpc.pl/graf/fotki/112565478475123.jpg to jest .zip "Misja" Szaraki nie chcš i nie mogš nic "Nordykom" zrobić. Dawno, dawno temu szaraki (wtedy jeszcze nie byli szarakami) prowadziły wojny na swojej planecie. Doprowadzili do tego, że nie dało się tam dłużej żyć, zamieszkali pod powierzchniš planety. Doszli do wniosku, że wojny zostały spowodowane ich emocjami. Metodš inżynierii genetycznej pozbyli się więc emocji. Niestety trochę zbyt póŸno zorientowali się, że stracili kontakt ze ródłem (nadœwiadomoœciš). W zamian za to wytworzyli swój własny umysł zbiorowy (w obrębie własnej rasy). Minęło wiele, wiele lat. Obecnie jest kilka frakcji szaraków, żyjš pod powierzchniš Zeta Reticuli lub w wielkich statkach międzywymiarowych. Szaraki chcš odzyskać swoje emocje i w tym celu inplantujš ludzi. Inplanty zbierajš informacje o procesach elektrycznych i chemicznych, póŸniej sš usuwane i analizowane. Szaraki próbujš też wyhodować hybrydy - na razie przeżywalnoœć wsród nich jest marna, ale kiedyœ im się uda. "Nordycy" przyglšdajš się działalnoœci szaraków i œledzš ich postępy.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.