Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Przysługa
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30

Koleżanka porosiła mnie abym...pobuszował w necie i znalazł coœ mniej więcej takiej treœci : Czy wakacje sš niezbędne w życi ucznia/człowieka ? Ale nie stety nic nie znalazłem i mam prosbe abyœcie własnymi słowami mi sie wypowiedzieli na ten temat a ja go zinterpretuje i oddam jej... Pozdr Wasz ^^CUDAK^^

Co kurwa zatkało kakao???????????????!

Hęęęęęęęęęęęę?

JedŸcie kurwa do buszu na wakacje gdzi wasze miejsce wy głupie malpy! Nawet odpisać nie umiecie

Zatkało mnie jak ludzie potrafiš być debilni. Aż do bólu...Z resztš kolejny dzieciak co dostał neta na urodzinki od babci, a że nie potrafi sobie zorganizować czasu, jest zakompleksiony bo go wszyscy olewajš, to wchodzi na pierwsze lepsze forum i bluzga kożystajšc z swojej anonimowoœci. [%sig%]

My odpisać a ty pisać. Się równoważy i jest ok. Kilka osób przeczyta twoje wypociny i się dowartoœciowuje że sš ludzie głupsi od nich. Wiesz że może skróciłeœ życie kilku desperatom załamanym z powodu takich debili jak ty? Umarli ze œmiechu. [%sig%]

Gdzie ten Ramigius ??? Czekam na niego niecierpliwie 0-------------------------------------->

Juz poszło !!!!! :) Teraz znikam, a Ty napisz, czy doszło.... Pozdrawiam!

ok zaraz sprawdzę i już z góry ci diękuje

Musiałeœ się nad tym troche pogłowić hehe :) Dzięki za pomoc Jestem ci winny przysługę :) Pozdro i nara

Cała przyjemnoœc po mojej stronie.....:)))))))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 30
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.