Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Zginanie lyzeczek
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3

Czy wierzycie w mozliwosc zginania zwyklych lyzeczek przez pocieranie palacami?

Tak, mojej mamie sie to kiedys udalo.

Urszula-Anioł wie 2004-10-28 14:38 Znowu myœlę tylko o nim Mało œpię i niewiele jem Myœli plšczš się w mojej głowie Gdzieœ daleko poza mnš Umarł dzień... Gwiazdy patrzš coraz senniej W mym pokoju żegluje zmierzch A wierzyłam będzie jeszcze piękniej Że gdy tylko zechcę mogę przestać kochać cię Ale teraz wiem... Ty kochasz jš nie mnie... I nie wiesz jak to rani mnie W sercu chowam żal wiedzšc, że Kochasz jš, nie mnie... Wiatr kołysze mnie lekko i spokojnie Jak w cichym słodkim œnie Jeœli ty jesteœ moim aniołem Proszę, usišdŸ obok mnie wygodnie Przyznaj się Czy wiedziałeœ, że... On kocha jš nie mnie... Czy nie wiesz jak to rani mnie? W sercu czuję ból W oczach łzy Powiedz teraz mi... Czy kochasz jš nie mnie?... Czy wiesz co ze mnš dzieje się?.. Nie ukrywam, jest mi Ÿle... Kochasz jš nie mnie... Ty kochasz jš nie mnie.... Czy teraz będzie tak, jak chcę?.. Znowu zacznę życie wiedzšc, że Kochasz jš nie mnie... Dziœ już wiem Informacja z portalu "Urszula - strona nieoficjalna". muzyka: Łukasz Pilch; słowa: Urszula Kiedy zamiera wokół nas w ciszę zaklęty œwit I ten sam obcy czas, puste dni Gdy ci zabiera kogoœ czas rozpaczš sięgasz gwiazd A gdzieœ tam obcy œwiat, pusty dom Dziœ już wiem Będziesz zawsze blisko mnie (mnie, mnie) I wierzę w dobry czas (czas, czas) Kiedy ból odejdzie sam Jak ciebie teraz kochać mam? Jak cię nie kochać mam? Taki sam Bliski, lecz inny tak Dziœ już wiem Jesteœ zawsze blisko mnie (mnie, mnie) A w sercu oddech gwiadz (gwiazd) I anioły w moich snach (snach, snach) Ho-ho-ho-o... Dziœ już wiem Będziesz zawsze blisko mnie (mnie, mnie) I wierzę w dobry czas (czas, czas) Ból odejdzie sam, (sam) Odejdzie na dobre (dobre, dobre) Dziœ już wiem Jesteœ zawsze blisko mnie (mnie) A w sercu oddech gwiadz (gwiazd) I anioły w moich snach (snach, snach, snach) Ho-ho-ho-o... Ho-ho-ho-o... Niebo dla Ciebie Informacja z portalu "Urszula - strona nieoficjalna". muzyka: Stanisław Zybowski; słowa: Urszula Kasprzak Od lat zakochana jestem w tobie Kocham ciebie Choć wiem, że nadal szukasz swojej gwiazdy Wysoko na niebie Tracisz mnie Cena, którš płacisz co dzień Za marzenia Nierealne (U-hu, hu, u-hu, hu-u) Ty chcesz dotykać głowš nieba I miłoœci pełnej spadajšcych gwiazd Czemu więc tak rzadko mnie dostrzegasz Nie czujesz mego ciepła Nie kochasz tak jak ja Żyjesz snem Czekasz na dobry czas Popatrz na mnie Czy nie widzisz że ja (Dla ciebie) niebo bezludne mam (Dla ciebie) mogę pokonać strach (Dla ciebie) uœmiech anioła mam (Dla ciebie) gonię słońce (Dla ciebie) żyję na nieba tle (Dla ciebie) czuję że mogę biec (Po niebie) gdy jesteœ blisko mnie (Dla ciebie! Je-y-jeah...) (U-hu hu, u-hu hu-u) (U-hu hu, u-hu hu-u) Ja mam tš miłoœć, której szukasz Dumne Ÿródła i jasny duszy blask Zrozum więc, że ta po którš sięgasz wysoko Jest tuż obok W jej oczach milion gwiazd Tak jest I zawsze już będzie tak Popatrz na mnie Czy ty nie wiesz, że ja (Dla ciebie) niebo bezludne mam (Dla ciebie) mogę pokonać strach (Dla ciebie) uœmiech anioła mam (Dla ciebie) gonię słońce (Dla ciebie) żyję na nieba tle (Dla ciebie) czuję że mogę biec (Po niebie) gdy jesteœ blisko mnie (Dla ciebie! Je-je-y-jeh...) (Dla ciebie) niebo bezludne mam (Dla ciebie) mogę pokonać strach (Dla ciebie) uœmiech anioła mam (Dla ciebie) gonię słońca blask (Dla ciebie) żyję na nieba tle (Dla ciebie) czuję że mogę biec (Po niebie) gdy jesteœ obok mnie (Dla ciebie!) (U-hu, hu, u-hu, hu-u) (U-hu, hu, u-hu, hu-u) Klub Samotnych Serc Informacja z portalu "Urszula - strona nieoficjalna". muzyka: Wojtek Kuzyk; słowa: Urszula Dwoje niemšdrych w Klubie Samotnych Serc Całe długie noce i dnie Żyjš osobno, choć do siebie należeć chcš I wierzš, że lepiej będzie tak On bierze telefon by do niej dzwonić, lecz Co będzie jeœli u niej ktoœ jest?" Ona przenigdy też nie zadzwoni, nie Niemšdrzy i uparci ludzie. Przecież... Majš jeszcze czas Mogš zmienia㠜wiat Mogš zaczšć wszystko znów jeszcze raz Majš tysišc szans Mogš wiecznie trwać Zaczšć wszystko jeszcze jeden raz Majš jeszcze czas Mogš zmienia㠜wiat Mogš zaczšć wszystko, wszystko jeszcze raz Majš tysišc szans Mogš wiecznie trwać Nie ra-a-a-az Dwoje niemšdrych z Klubu Samotnych Serc Znów popełniajš zaniechania grzech On żałuje, że pozwolił odejœć jej A ona wierzy, że będzie OK Nic nie zmienia się On pije i czeka na dzień A ona znowu bierze coœ na sen Jasne, że żadne z nich nie zrobi nigdy nic Co za uparci ludzie to sš! Majš jeszcze czas Mogš zmienia㠜wiat Mogš zaczšć wszystko znów jeszcze raz Majš tysišc szans Mogš wiecznie trwać Zaczšć wszystko znowu, kochać jeszcze raz Majš jeszcze czas Mogš zmienia㠜wiat Mogš zaczšć znowu raz jeszcze-e-e Majš tysišc szans Mogš wiecznie trwać Mogš zaczšć jeszcze ra-a-a-a-a-a-az Zasypiać pod swojš gwiazdš I kochać jak pierwszy ra-a-a-a-az Jak najpełniejszš garœciš Mogš to co najlepsze z życia brać! Majš jeszcze czas Mogš zmienia㠜wiat Mogš zaczšć wszystko znów jeszcze ra-az Majš tysišc szans Mogš wiecznie trwać Zaczšć wszystko znów, od nowa kochać jeszcze raz Majš jeszcze czas Mogš zmienia㠜wiat Mogš zaczšć wszystko znów jeszcze ra-az Majš tysišc szans Mogš wiecznie trwać Zaczšć wszystko znó-ó-ó-ów O-o-e-e-e Majš-mamo-majš-mało-majš-mało-mało Nie ra-a-az O-o e-e O-a-znów od nowa jeszcze raz E-a-u Jeszcze raz Na sen Informacja z portalu "Urszula - strona nieoficjalna". muzyka: Stanisław Zybowski; słowa: Urszula a C G D a C G D a G D a Na sen nigdy już nie wezmę nic. C D E F Ja to wiem -- odejœć łatwiej jest niż żyć G a F I na morzu naszych wspólnych lat G a F Liczę wyspy pełne smutnych dat, G C G a G F Aksamitne rafy gdy byliœmy tak szczęœliwi G E E4 E E4 E Widzę nasze drzewa, które wygišł czas. G D a Ja znam naszš miłoœć pełnš burz -- C D E F Czasem tnie w obie strony tak jak nóż G a F I głęboko rani ciebie, mnie, G a F Razem ciężko żyć -- osobno Ÿle. G C G a G F Chyba zawsze już tak będziemy pogmatwani, G E E4 E E4 E Wspólny adres, nasze dzieci, sny, więc pomóż mi F OdnaleŸć tamte dni. G C Pomóż mi odnaleŸć a F Nasze najpiękniejsze dni, G Zaczaruj moje serce, C E Zostaw mnie bez tchu raz jeszcze, F G Pomóż mi kochać, C G a G F Wyryj w moim sercu siebie, Zrób to, przecież wiesz -- E To nie boli mnie. Dziwne jak mi mało trzeba snu. Słyszę znów mego życia słšby puls. Miłoœć jest jak deszcz, Który spływa po mnie aż do stóp. Sama obok siebie -- jestem znowu tu. Pomóż mi odnaleŸć Nasze najpiękniejsze dni, Zaczaruj moje serce, Zostaw mnie bez tchu raz jeszcze, Pomóż mi kochać, Wyryj w moim sercu siebie, Zrób to, przecież wiesz -- To nie boli mnie. Na sen lubię dotyk twoich ršk. Boję się kiedy w snach odchodzisz stšd. Dokšd płyniesz, proszę powiedz mi, O czym œpiewasz gdy nie słyszy nikt. Nie uciekaj już przed marzeniem co oœlepia nas, Przecież ja od dawna widzę tylko mrok. Nigdy już nie wezmę nic na sen, Boję się swoich ciemnych, cichych miejsc...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 3
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.