| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| A niech to... | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
|
A niech to...
Ciekawe co myslicie o ponizszym linku:
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=maryla%40iinet.net.au&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
|
|
|
gosiu polecam ci trening układu nerwowego i wyłšczanie bólu. To nic trudnego, ból to tak jakby mail od organizmu że co mu jest, ty twierdzisz że twój organizm zhakowali haarpem i posyłajš ci spam z układu nerwowego. Mi z regóły wystarcza 5-10 minut aby wyłšczyc ból, a robie to najprostszš metodš - autosugestia. Spróbuj może pomoże.
|
|
|
A ja mylę,że Gosia od samego poczatku wygłupia się i to wszystko co pisze jest żartem. Pewnie mieje się z tego wszystkiego...
|
|
|
A co Gosiu czujesz gdy czytasz komentarze w których forumowicze pisza, ze maja juz dosyc czytania o HAARPie, ze przesadzasz troche... ?
|
|
|
Nie ja rozwijam ten temat. Forumowicze sami go nakrecaja, wpisujac nawet tematy podpisane moim imieniem. Tak jak to mialo miejsce wczoraj. Ja tylko spokojnie wyjasniam, to co forumowicze chca wiedziec. Tak jak w tym temacie, zapytali mnie o tortury. Na moje wypowiedzi sa rozne reakcje. Papier wszystko przyjmie. W internecie ludzie pisza bardzo rozne rzeczy. Ludzie sami musza wybierac. Sa sprawy naprawde scisle tajne, ktore sie specjalnie mataczy. Robia to zawsze najwyzszej klasy specjalisci, ktorzy znaja zagadnienie od podszewki i glosza ogolnie przyjete tezy, ktore ludzie na ogol znaja. Tego co pisze ja ludzie nie znaja, ale ja jestem tylko jedna, ktora po polsku pisze na forach i wysyla prywatne listy na ten temat. Bardzo latwo mnie wysmiac i zdementowac moje relacje. Ta droga pragne tylko ludziom przekazac jedna prawde, ktora pasuje do mojego przypadku. W kazdej sprawie jeden swiadek wystarczy pod warunkiem, ze mowi prawde. Nic nie pomoze stu swiadkow, ktorzy klamia. Wierze w madrosc i samozachowawczosc ludzi. Dziekuje.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 25 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |