Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Czy ważna jest wielkosc mojego...
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

Ja niezartuje prosz niepisac zadnych gupich komentarzy. Mam 20 lat i boje się swojego pierwszego razu poniewż obawiam sie tego że mam za małego członka i niezadowole swojej partnerki czy to jest ważne.Jakie jest twoje zdanie czy wielkoœ ma znaczenie prosze o szczere komentarze

dla głupich pip liczy się tylko 20cm ... a nie ty.jeœli to będzie odpowiednia i kochajšca osoba to nie będzie na to zwracać uwagi.

Dzieki za slowa otuchy.

Nie wazne jaki pedzel wazne jak maluje ;)

hehe dokładnie hehehehe musi dobrze malować ale wiadomo wpierw trzeba tapete œcišgnšć i można malować z zabezpieczeniem pędzla przed robieniem na œcianie zacieków hehehe eee tam wielkoœć to tylko taka iluzja mały frycek dużo więcej zakręci kółkiem aniżeli większy :-) Nie przejmuj sie stary mój poczciwy przyjaciel też do większoœci nie należy , i co Ci powiem to Ci powiem ale Cyrkowiec z niego okrutny hehehe ale wiadomo trzeba trzymać sie pewnych zasad moralnych i trochę przychamuje żeby nie urazić tych "grzecznych" i w pełni rozwiniętych jajogłowych kulturalistów :P

kur*** ... z tego forum to juz kompletny smietnik sie robi..;/

http://www.pinkdome.com/archives/seaman2.jpg

gady kosmodoidalne ryczš ze œmiechu nad zwierzęcoœciš i prymitywizmem ludzkich samczyków....
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.