| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Jakim rodzajem śmierci chcieli byście zginąć ?? | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 40 |
|
Nie przyjemny temat, ale nie unikniony. Każdy odejdzie z tego wiata ztym że jedni cierpišc inni na lekach i rodkach odużajšcych. Najlepszš mierciš było by co szybkiego i bez bolesnego ale niezmniejsza to strachu przed mierciš. Jak mieli bycie wybór to naco bycie sie zdecydowali ???
|
|
|
"Najlepsza dupcia na wiecie" - ciekawe która to ;)
Może ta, którš się najbardziej kocha.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
chcialabym umrzec teraz w tej chwili i miec wszystko w dupie bo mam dosyc tego zycia.
|
|
|
larysa, usmiechnij sie, jutro bedzie lepsze !!!
Na to lepsze oplaci sie czasem czekac kilka lat !!!!
|
|
|
Laryso! Zjedz czekolade i id spać....
Często to pomaga;))))))
|
|
|
Ja kcialbym zeby rozdziobaly mnie króki i frony
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
najlepeij by bylo po prostu zasnac....bez bolu,spokojnie...zasnac i juz....
[%sig%]
|
|
|
dobry pomysł z tš bombš atomowš, teżbym tak chciał, bezbolenie, szybko i z hukiem, normalnie sztuka. Fajnie by było zginšć w katastrofie lotniczej, albo podczas zderzenia dwóch samolotów, ale wtedy oprócz mnie ginš jeszcze inni, ale jeli to z nienacka, a kidy miałem takie życzenie to w porzšdku, siedzę w fotelu i patrzę jak spadam, i za chwilę, dziękujemy za lot. Ale ponoć nieznamy dnia ani godziny, bo w sumie nie wiesz czy jutro jeszcze będziesz. Wydaje nam się, że jestemy młodzi, zdrowi itp. to nastšpi dopiero gdzie tam w przyszłoci. Kto powiedział, jeli jutro nie wzejdzie słońce, nie będzie mnie.
|
|
|
Ja bym chcial umrzec na krzesle ekektrycznym z ze sluchawkami w uchach z muzykš Kalliber44 i Psygodela do tego ostrao nastukany miszczostwo
|
|
|
Ja mylę że nie ma się na razie czym przejmować. Jak będzie, tak będzie. A nasza reakcja wyjdzie na miejscu. Nikomu nie życze powolnej i bolesnej mierci, ale niektórym nie da się jej uniknšc.
[%sig%]
|
|
|
Po pierwsze nie ma takiego czego jak mierć !!!!!!!!!!!!!!!!!! kto to wymylił ?????????????
|
|
|
Natura.
mierć ciała.
[%sig%]
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Z nożem w ręku stawiajšc czoła dzikiej bestii która dybie na pięknš białolicę...umierajšc skrwawiony z rozszarpanš piersiš ,zamglonymi mierciš oczami widzialbym stwora powalonego , rozszeżone grozš i zachwytem błekitne oczęta dziewoi- i słowa ostatnie nic to, bezpieczna...;)
|
|
|
od dziecistwa mazylem zostac rozjechanym przez walec :D
|
|
Wina tuska |
|
mierć
życie
zmiana formy natury [ zwanej materiš ] w innš formę natury
mierć<=>życie
|
|
|
Ciekawy temat. Szczerze mówišc nigdy sie nie zastanawiałam, ale jak juz to przy jakiej bliskiej osobie, a w jaki sposób to nie wiem.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 40 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |