Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Sztuczne złudzenie życia
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16

Czy kiedy kolwiek nie mieliœcie wrażenia o tym iż nasz œwiat taki realny i rzeczywisty że może byc cybernetycznym wytworem ( coœ ala matrix ) w którym siedzi jakaœ faja i wszystkich kontroluje ????????????????????????

Hmm..ciężko powiedzieć. Ale mam czasem za to takie wrażenie że otaczajš mnie osoby które w poprzednim temacie były lesbš, w następnym Napoleonem, a w jeszcze innym Neo z Matrixa. To już coœ nie? [%sig%]

Hehe, to dopiero nawalone pod czachš :D Czysty cudak :D Musisz się wkońcu zdecydować kim chcesz być :D

A jak... [%sig%]

Mam takie odczucie codziennie.... Kilka razy nawet miałem takie odczucie jakby wszystko kršżyło wokół mnie (coœ jak w the truman show)

Kamera? [%sig%]

o z tym truman show to też tak czasem mam :D

Gosia ma tak cały czas.

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

A ja nie portafię się cieszyć życiem. Od zawsze. Nie wiem czemu. MIR IST KALT! SO KALT [%sig%]

ja mam to od dziecka może gandzia ci po może :)

http://www.nautilus.org.pl/ Przeczytajcie art. "Matrix to prawda"...

Moze jestem jakas zacofana,ale napisz mi prosze dlaczego piszesz ze:11 Sierpnia 3114r.p.n.e.- jest Najważniejszym dniem w historii Œwiata.?Napisz ,bo jestem z natury bardzo ciekawska ,a niezaspokojona wiedza nie pozwala mi spokojnie zyc (:> 3maj sie

A ja chyba z 1000 razy odpowiem: Ludzie! czytajcie Danikena i przestańcie się mnie pytać!:D [%sig%]

pozwole sie wtracic.... pozdrawiam wszystkich, a co do tematu, to chce dodac, ze zgodnie z wiekszoscia religijnych doktryn i dogm, WSZYSCY I KAZDY Z NAS jestesmy centrum wszechswiata. Zgadza sie z tym takze filozofia, metafizyka a ostatnio nawet nauka. WSZECHSWIAT zostal stworzony, badz jak niektorzy wola narodzil sie majac tylko jeden-jedyny cel. Abysmy dzieki materialnemu, otaczajacemu nas swiatu mogli rosnac i rozwiajac sie duchowo. Tak wiec jestesmy centrum, wszystko co sie wobec nas dzieje jest jakgdyby sterowane i dostrajane do kazdego z nas. A teraz czy istnieja inne (dywersyjne i sabotazowe) sily starajace sie nas odciagnac od najlepszego ze scenariuszy, od tego najlepszego z planow ? Tutaj nalezy szukac samemu. Czy istnieje ludzie, ktorzy pragna kontrolowac i manipulowac ludzkosc, badz chocby Tylko" wybrane czesci spoleczenstwa? Szukajce sami... Ostatnio senat, badz kongres w USA przeglosowal ustawe zezwalajaca na interwencje chirurga w muzgu przestepcow, badz osob myslacych mniej poprawnie.... Tego nawet w Trzecimk Reichu nie bylo ! Nawet Jozek Stalin, czy nasz rodak Felek Edmundowicz Dzierzynski, nie zdolal przeforsowac czegos takiego.... LKto i dlaczego moze chciec nas kontrolowac ? - na (znikoma) czesc ma odpowiedz Goska... a ja sie obawiam, ze rzeczywistosc jak zwykle przerasta wszelkie fantazje. pozdro [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO

taki truman show czy matrix wlanczal mi sie czasem jak cos spalilem.. wtedy jak za duzo sie mysli wszystko nabiera tak poteznej symboliki ze pasuje do siebie i logicznie mozna wystworzyc scenariusz, ktory by nam w zyciu do glowy nie przyszedl :D matrix istnieje, ale nie w takim wydaniu, jak przedtawiaja to breacia Wachowscy..moimzdaniem matrix, toniesiwadomosc, w ktorej zyje 95% społeczenstwa, popierdzielaja jak te robociki od narodzenia az po usrana smierc... ida tam gdzie stado... nie mysla co jest poza horyzontem, nad nimi, pelen luz.. taki to moim zdaniem matrix jest.. a kwestia robotyki i innych smieci, to watek, ktory wypelni nam przyszlosc

niestety to prawda..... tez tak sadze.... [%sig%]

Smiej sie pomimo wszystko ! smiej sie pelna geba, i poki jeszcze masz zeby... - Nie powiem ci jak jest w raju, ale wskaze jak tam dotrzec. - = wrozba@wrozba.info = www.WROZBA.INFO
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 16
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.