| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Lecznica Wyżycia !!! | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |
|
Otwieram temat o profilaktycznym Zastosowaniu polegajšcym na totalnym wyrzuceniu z siebie gówna który ubijamy w ciszy czekajšc az zamieni się w chorobę !!! Nikt nie jest więty i bez winy w swej duszy . Zaleceniem wielu orodków na całym globie jest leczenie wszelkich duszšcych problemów poprzez wyrzucenie ich z siebie w gronie ludzi szukajšcych spokoju , ciszy , i zrozumienia . Nikt nikogo nie uznaje w nim drugiej strony za chorš psychicznie . Naturalna ekspresja swych duszšcych problemów w formie objawionego chłamu itd powinna pomóc prawie każdemu . Nie potrzebne sš tu nicki . Wystarczy literka lub inna nazwa . Zaczynajmy
|
|
|
W takim razie wštek ten powiniene nazwać "szambem". hehe
A tak na poważnie, od tego jest Sakrament Pojednania, czyli Spowied więta.
No dobrze, już nie marudzę i spadam stšd.
Pzdr
|
|
|
no to kurwa ja pojadę legalnie . Mam doć pier. ... dolonych kłamstw wielu ludzi którzy grajš w kulki ze mnš na zasadzie "dobry umiech do złej gry" . Sterowanie ludzmi to powszechna codziennoć w której nawet przyjaciele potrafiš odsłonić swoje wińskie ryje i chamskie założenia . Spotkałem sie z wielom pier ... dolonymi ludzmi co niosš szczytne idee wielbišc siebie samego za poszarzanie dobra . Egoizm napychany jest ciemnianš pomocš na zasadzie - pomogę Lolkowi a Zbyszka oleje bo mi nie pomógł - co tu .. kurwa ma być , co kur... a ma znaczyć !!! Tyle jebanych lat zmarnowałem dla tkzw. "dawania dupy" . No fakt uznajcie zem egoista . Ale kto nim k...rwa nie jest w tych czasach . Niosšc pomoc nie liczyłem na nic do czasu az życie ukazało mi kto jest przyjacielem a kto wrogiem .
Wrogiem stałem się sam dla siebie a przyjaciół straciłem bo uznali siebie chodzšcymi Bogami którym jest choler .. nie zle po zagospodarowaniu sobie zycia . Ludzie w biedzie potrafiš wyzwalać większy potencjał Pozytywnej energii aniżeli ci którzy sš ustawieni . Wiecie co mi powiedział mi przyjaciel ? powiedział .. wracam do polski .. wiec mowie mu .. swietnie wracasz na stare smieci .. a On .. nie , wlasnie ze nie wracam na stare smieci, no wiesz autko , dupy i zawijam sie spowrotem . Kurwa ! a drugi mowi ---- " lecę do peru w sylwka" --- ucieszyłem sie ze chociaz swiata kawałek sobie zobaczy ! ale potem chwyciłš mnie nostalgia i jeb ..ny ból ! Ze tu nie chodzilo o radosnš nowinę dla mnie ze moze sobie na to pozwolic itd .. tu chodzilo o je .. bane pokazanie jakim jestem małym , nic nie znaczšcym ludzkikiem do niego . Zarzuty ech .. zarzuty ktore sa zarzucane bez zrozumienia drugiej strony i tego co ona czuje.
Szkoda słów . Najsmiesniejsze ze zostalem sam jak palce pomimo ludzi ktorych znam z neta . To wszystko jest chore i tyle . Sam zachorowalem po tym jak rozmyły sie iluzje jeb ...ego dobra , obietnic itd . .. . Taa wygadac sie trzeba i pooczyszczać . mierci się nie boję już !!!! osttnio doslownie atak za atakiem dostaje po dupie , ale wiem jedno zmienilem sie . Nadal mam tak samo na imie lecz koncze pierdolenie w klocki milczeniem . Jesli kogo co boli lub czuje sie urażony to niech wie ze po imieniu nie sypałem i sobie schowa w dupe jakie bóle . Jeba ... na rzeczywistosc . wiat sie stoczy , kwestia parunastu m -ccy . Tu juz nie potrzebne sa karty , szklana kula itd wystarczy spojrzec na ludzi jak jeden drugiemu wchodzi totalnie w d..pe . Bycie milym w tych czasach to bycie kukiełka ktora w swiadomy , perfidny sposob kontroluje innych usmiechajc sie i pytajc "jak sie czujesz ?" hehehe HUJA ... prawdš jest ze nieobchodzi tej osoby jak sie czujesz , tylko co mi powiesz bym mogł / mogła puscic to w obieg do osoby ktora mnie poprze i stanie sie kawałkiem jej samej samolubnej , pysznej , i ech .. i k...a szkoda słow . Swoje wypociny powiedzialem . Tysiace tematow bez ladu i skladu gdize 5 nowych miesci sie w 1 starym . No ale po co kontyunowac 1stary temat skoro ten nowy bedzie nosil moje imie . I bede orginalny . Moze dzieki temu podbuduje sobie swš wartoć słuchajac słow poparcia dla tego co stworzylem . Taa co jeszcze powie ten psychol ? psychol powie - ze jest czlowiekiem ktory ma egoizm kontrolowany i umie powiedziec - prosze , dziekuje , przepraszam - ...... magiczne słowa , przez wielu Swiatłych pizdusi o plakietkach - Greenapace ... zapominane . Kultura polaka brzmi - dziekuje mow wtedy kiedy zyskujesz , przepraszaj kiedy chcesz sie podlizac , pro by sie wbic w studnie pychy , bogactwa i obludy
skonczylem .
terapia dziala bo spac mi sie zachcialo heh
|
|
|
Ty to chyba miałe to samo grono znajomych co ja:) Jakby mi sie chciało tyle pisac to też bym z siebie wyrzucił to i owo, ale w sumie taka terapia mi już chyba nie pomoże. Nie ma co rozdrapywać ran, zwłaszcza gdy powstajš nowe.
|
|
|
Mam dosyć wszystkich, pierdolonych skinheadów, dresów, łysych ziomków z blantami, wozicieli, szpanerów, żuli, złodziei, kłamców, którzy nie potrafiš nie oszukiwać innych we wszystkim co robiš, rasistów, kiboli, fanatyków...Wkurza mnie wszystko, nie mogę przejć normalnie po drodze żeby kto mnie zaczepił.
Każdego dnia kto mnie obraża, próbuje mi utrudnić życie w taki czy inny sposób.
Myli że jedna rzecz w moim życiu niczego nie zmienia, ale się KURWA myli.
Mam tego dosyć. Nienawidzę tych wszystkich popapranych skurwieli, czasem mam ochotę wszystkich pozabijać ale nie mogę. Nienawidzę siebie.
[%sig%]
|
|
|
Ja nieraz zostałem potraktowany brutalnie przez życie i już się do tego przyzwyczaiłe, były też w moim życiu sytuacje kiedy depreha mnie niszczyła i niemożnoć poradzenia sobie z problemami nieraz patrzyłem na wszystkich wkółko i sobie zdawałem sprawe że oni nie sš wcale tacy idealni i że mi nie mogš pomóc, a patrzšc na to przychodziło na myl że wszystcy oni sš tak jak zwierzęta zastraszeni i zaganiani pędem życia i się oczekiwało czego więcej kogo więcej niż człowieka który tak jak ja jest jakby w tym mroku życia zaspały lecz pewnego dnia mnie ocaliło co czego niebyłem wiadom a dało o sobie znać podczas wakacji tym czym to była intuicyjnoć która przez jaki czas mi towarzyszyła i prawie wszystko się sprawdzało co mi podpowiadała, którego dnia trafiłem na strony o LD i OBE być może dzięki temu wszystkiemu przestałem się bać panicznie mierci i zdawać sobie sprawę że jestem czym więcej i nabrałem odwagi.
Jakkolwiek jest, będzcie twardzielam8i w pozytywnym znaczeniu tego słowa.
Pozdro.
|
|
|
To zdanie mi sie bardzo podoba :
"Z pozycji wyzszosci powinien patrzec czlowiek na czlowieka, kiedy lezacemu pomaga sie podniesc."
|
|
|
"Dla triumfu zla
wystarczy
by dobry czlowiek
pozostal bezczynny"
(Edmund Bruke)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 10 |