Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
ODEZWA
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11

Swiatowi liderzy pragna, abys przylaczyl/a sie do protestu przeciw islamskim fundamentalistom. Zachecamy wszystkich do wziecia udzialu w ogólnoswiatowej demonstracji przeciw rezimowi Al Kaidy, w ten piatek o godz. 12.00. Powszechnie wiadomo, ze islamscy fundamentalisci sa fanatycznymi przeciwnikami picia alkoholu oraz nie znosza widoku nagich kobiet, dlatego zachecamy wszystkie kobiety, aby w piatek o godz. 12:00 biegaly nago po biurze lub w miejscu pracy, a w tym czasie mezczyzni, z piwem w dloniach, beda próbowali je zlapac. Naszym zdaniem jest to najlepszy sposób okazania sprzeciwu wobec terroru Al Kaidy i, co równie wazne, w ten sposób zdekonspirujemy ich zwolenników wsród nas! Osoby, które nie przylacza sie do protestu, to prawdopodobnie islamscy fundamentalisci! Badzcie czujni i gotowi na wszystko! Pamietaj! Ty tez mozesz pomóc w walce z terroryzmem! Nie badz obojetny/a! Uczyn swiat bezpieczniejszym! W piatek - w samo poludnie!"

zjeżdżaj :-P, Al-kaida przynajmiej tempi hamerykę. Terrorysta to bush, a œwiatowi liderzy chcš mieć usprawiedliwienie żeby móc robić co chcš, no tak... ale na takie postawienie sprawy do góry nogami nie mógł się złapać nikt inny haha tylko gosia... Islamscy fundamentaliœci lepsi sš niż amerykański fundamentaliœci kapitalizmu. Złapałaœ się jak rybka na haczyk haha. Toż to jest kłamstwo w żywe oczy i odwrócenie problemu w drugš stronę. Przez takich ludzi jak ty, w oni mogš sobie każdy kraj rozjebać za ropę, wystarczy że pomieszajš w głowach podobnym do ciebie i już mogš zabijać, torturować i jak niegdyœ wyprawy krzyżowe podawać że robiš to wszystko dla naszego bezpieczeństwa. Ludzie!! Olewajcie œwiatowych liderów to chołota i kłamstwo na kółkach!!! [%sig%]

Nikt mi w glowie nie pomieszal !!!! Odezwe uwazam za dobry humor. Na nic nie dalam sie zlapac. Ciesze sie natomiast z Twoich pogladow Damianie K.

ufff to mnie uspokoiłaœ... bo myœlałem że popierasz Busha i inne imperialistyczne potworki.. [%sig%]

tak wogóle to nie doczytałem tego do końca i dlatego nie wiedziałem że to żart :-P, mój błšd i lenistwo... Pierwsza częœć brzmiała serio [%sig%]

Fundamentaliœci chrzeœcijańscy też by się nie przyłšczyli do tego protestu. Ja jestem za! Kobiety nago, a ja ubrany i z piwem - super!

Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl

mi sie podoba :D sarkazm w przednim wydaniu ^^

Kiepski plan...a zwłaszcza że ostatnio zimno:-) Ale kilka koleżanek by się chciało zobaczyć nago:-) [%sig%]

Ja tez uwazam, ze to jest wspanialy sarkazm na to wszystko co sie dzieje z ta nagonka terrorystyczna.

hehe a ja uważam że byłem dziœ rano niewyspany :-P i skacowany ;-) [%sig%]

Podobacie mi się oboje,a przede wszystkim wasze poglšdy.Przyłšczam się do klubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-))
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.