Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
prawda o Wylatowie
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5

Pan Bernatowicz wraz z waska grupa wspolpracownikow pobiera pieniadze od Urzedu Gminy za pojawianie sie kregow w zbozu w miejscowosci Wylatowo. Wkrotce wiecej szczegolow!

OOO super, wreszcie coś nowego pisz, pisz. Skad masz dowody!! Wreszcie ktoś coś ma pożądnego!

Taka informacja ,bez rzeczowej celowości działań osób obwinionych,jest informacją nie opartą na dowodach,-zatem -informacja taka ,żle świadczy o autorze owej informacji a podanie personalji jest [tanim] chamstwem,-to się tyczy Ciebie- neo,tu i teraz jesteś dla mnie zwykłym- statystycznym kłamcą.

:) Duchu a najśmieszniejsze jest to, że zgadzam się z Tobą w pełni. I też nie popieram takich rzeczy... i teraz zauważ że: "jest informacją nie opartą na dowodach,-zatem -informacja taka ,żle świadczy o autorze owej informacji" I własnie takie informacje < UFO, OBE etc > pojawiają się na tym forum :) Oczywiście nie tylko, bo byłbym niesprawiedliwy. Sa tez bardzo trafne uwagi i spostrzeżenia, o których tez nie zapominam :) Świetnie że zgadzamy sie co do niektórycgh spraw ;) :D :) Pozdrawiam :) trzymajcie się cieplutko :)

Tak Bracie ,lecz wiesz do czego ja [piję] ,-do pomówienia konkretnej osoby bez dowodu.Wypowiedż autora [neo34] jest tendęcyjna-[złośliwa]względem owego kogoś.Nie o [takie] różnice zdań w naszych rozmowach chodzi.cze.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 5
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.