| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Po trupach do władzy | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
Co za wredni ludzie.
I tacy majš nami rzšdzić?
Zgnoili Pana Włodzimierza C. A to jedyny kandydat , który się wegług mnie nadawał.
Obyty na arenie międzynarodowej. Majšcy szacunek za granicš. Sprawdził się jako minister spraw zagranicznych.
A teraz cisza. Dali mu spokój bo sie wycofał. Nikogo teraz nie obchodzi jego przeszłoć.
|
|
|
hehehe. cimoszewicz był równy tym dwóm debilom, jak każdy kto się dopchał do władzy. Wierz nadal politykom, daleko zajedziesz...
[%sig%]
|
|
|
Lepper nie bo to polityk, Giertych też nie bo to też polityk, Rydzyk? Jak buisnessmeni rzšdzš też le, demokracja jest chybiona, jak każdy system oparty na władzy. W przyszłoci zobaczysz że alternatywa o którš chciałe zapytać jest możliwa.
[%sig%]
|
|
|
racja, ale ja uważam że każda władza jest do dupy
[%sig%]
|
|
|
No to może z tymi narodami nie tak do końca jest jednak jaka nadzieja.
|
|
|
To pewnie Rydzyk położył łape na funduszach UE przeznaczonych na restrukturyzację rolnictwa i wydał na TV Trwam i radio Maryja:-)
[%sig%]
|
|
|
wyckret: nie bšd taki wulgarny, mogłe napisać radio Matwarz, albo radio z twarzš :-P
[%sig%]
|
|
|
Helloween się zbliża.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |