| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Anioły | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
podejzewam ze prawda jest ze kazdy człowiek ma swojego anioła. Co myslicie o tym ze podczas snu widzimy to co nasz aniol mysli, jak sie zachowuje. Jeli wiecie co mam na mysli. Dlaczego nie zawsze pamietamy swoje sny?? dlaczego czasem wydaje sie nam ze ta sytuacja kiedys zdazyla sie juz w przeszlosci albo
|
|
|
czy myslicie ze to moze miec jakis zwiazek ze sobš. chcialbym poznac wasze zdanie. dziekuje
|
|
|
hmm ... oj nie sšdze ze to odrębna Energia ale de facto ciekawie uchwyciłe swš wypowiedz . Całkiem możliwe ze większoć Aniołów to my sami z drugiej strony - tam czas nie istnieje , a wiec moglismy dawno osišgnšć Poziom Duchowy naszych braci Anielskich i zawišzalismy misje nad samym sobš . To jest trochę pokręcone , ale ciekawe . Wiesz .. trzyma sie tego że hehe no kurde nie moge:) dzis zmeczony jestem jutro napisze wiecej na ten temat
|
|
|
|
|
|
Screen z Konstantina? Podróże kształcš nie?:-)
[%sig%]
|
|
|
HI "INNY JA"DLACZEGO WYWAZASZ OTWARTE WROTA
CZY CIEBIE NIE STAC NA NIC ORYGINALNEGO?
-POMYSL......
CONSTANTIN JEST TYLKO ALEGORIA PERSONALNA...
GDZIE TWOJA?
|
|
|
|
|
|
Reksio - natręt.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |