Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
Niech żyje Unia Europejska!!
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9

http://mojafirma.interia.pl/news?inf=673630 po przeczytaniu tego artukułu pomyœlcie czy nie jest, że politycy to takie parówki, na zewnštrz sztuczny zapach i wyglšd - nawet spoko, a wewnštrz kloaka? [%sig%]

Polska go potrzebuje !!! Człowiek który potrafi używać jaj .. rodzony polak . http://wiadomosci.onet.pl/_i/logo/prezydent/lepper_big.jpg

Tylko to nazwisko ... jakieœ takie mało polskie.

Popatrzcie sobie, jak nazwiska zmienila cala reszta : http://forum.greendevils.pl/wiadomosc.php3?wid=0203-077182-205-44&mid=6496&ids=&idd=5&idt=13

gdyby zebrać wszystkie twoje wypowiedzi gosiu to byłaby podstawa do zamknięcia cię wiadomo gdzie. Dlaczego jest tak że na informacje podane przez jakiegoœ anonimowego ludka, który twierdzi że to jego kolega wyniósł je z archiwum państwowego - pomijajšc że jeżeli to jest to przestepstwo i po nr. akt można łatwo dojœć kto miał do nich dostęp i kto to przestępstwo popełnił - wierzysz bez zarzutu i propagujesz te informacje. A kiedy masz info z tysięcy Ÿródeł o tym że wokół ziemi jest próżnia to ty nie wierzysz i twierdzisz że wokół jest powietrze. Zapewne mógłbym znaleŸć bardziej absurdalny przykład twojej wypowiedzi, ale mi się nie chce. Wiem jedno że gdybym był w australii to bym miał cel życia: znaleŸć cię i porozmawiać sobie z tobš, miałbym ubaw stulecia (podejżewam).

NIECH unia Europejska pogršży się na zawsze

Joooł .. jestem Szpiegiem z krainy Dreszczowców Brrrr brrrr często latam na Secret Mission za każdym razem powiem wam ze sš Impossible . Na imie mi X-Y gdyż posiadam częœci wymienne swego ciała ktore pozwalajš mi œwietnie wykonywać misje w róznych położeniach i sytuacjach bardzo ryzykownych i niebezpiecznych . Endrjjuuu to stary dobry agent który wie jak stosować metodę wrzutu słownego na umysły człowieków strasznie sztywnych w naszym rzšdzie . Jedyny luzak Państwowy . Był też inny który lubil strasznie kreski w nosa wcišgać , napewno go pamietacie jak bronił nasz Polish Zucker hehe . Wtedy miał jazdę totalnš bo przyslali mu z UN nowy proszek ukryty w puszcze oznaczonej "Energy Drink" machst Trinken produkcji Deutchland Red Boot hehehe Unia Złodzieji - tak to właœnie my . Pakt Diabła i nieskonczone cyrografy Cenowe hehe za cenę ubóstwa polacy dali się udupić .Normalnie co wam powiem , to wam powiem , ale wszycy Real Polacy wypieprzaja poza nasze Tereny rodzonei rodowe . Z każdym miesišcem będzie jak być musi - udupiliœmy kupę kasy z kredytów itd .. Ktoœ powinien zrobić niezly burdel i potrzšsnšć Kukiełkami naszej sceny politycznej ale Who ? pytanie Who its this mean ? no jak to ... NEO .. wybierzcie mnie na Prezydenta hehe a dam wam Real Life jeszcze zeby pokazać zem nie œwinia skróce sobie pensje i za połowe wypłaty rzšdowej będzie stawiał co m-c w każdym województwie Nowe Miejsca pracy tak by ludzie mogli sie rozwijać . Nauka w Polsce zaczęła by rozkwitać wprowadzajšc swe odkrycia w nasz Rynek udoskonalajšc i tworzšc Zakłady zajmujšce się produkcjš owych odkryć , leków itd .. Bo prawda jest taka , że jak coœ juz mamy , to zaraz sprzedamy hehehehe szkoda normalnie słów - kasa kasa i sex to jest to rusza Polaka sex i kasa kasa i sex nie mów Braci ze nie jest ci żle kiedy dajesz dupy za talerz kasy byle był sex hehehe pierdołyyyyyyy Totalne ! ale poleciałem grubooooo nie to nie było gruboooo bo chudy jestem hehehe spoko Miłego Dnia - Hasło na dziœ -- "Żyj tak jakby to był twój ostatni dzien życia" Amen

szuineg wystukaj sobie na wyszukiwarce "Kto jest kto", to znajdziesz wiecej takich list. Musisz sie pogodzic z tym, ze nie wszystko drukuje Gazeta Wyborcza !!!

Hmm Gosiu, mimo, że Twoje wypowiedzi majš czasem wręcz "fanatyczny" i, przyznam szczerze, jak dla mnie czasem chory charakter, masz jednak sporo racji. Za to Cię lubię :) Pisz dalej. Pozdrawiam.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 9
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.