| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Haarp, spisek dziejowy, wizje, koniec świata, kalendarz majów i wojna UFO => MIX | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32 |
|
Teraz pozostaje mi tylko wybrać sposób samobójstwa :D
Ale przed śmiercią chciałbym wiedzieć które z powyższych, wymienionych w temacie, jest prawdą :-) A może wszystkie tworzą megadziejowy spisek?
Co Wy na to? Kościół ukrywa UFO i działa Haarpem od czasów Arki Noego. teraz oprócz KOścioła jest grupa kilkudziesięciu osób rządząca światem, nad wszystkim sprawuje nadzór UFO, które dało majom kalendarz, żeby Ci nas ostrzegli ( bo UFO samo nie mogło ), UFO przyleci z kosmosu i wyjawi nam wszelaką prawdę przygotowując nas do wojny światów ( od dawna planowanej przez "grupę trzymającą władzę, która testuje haarp'a ) i do przejścia w wyższy stan "świadomości: :D
A i zapomniałbym Jezus był kosmitą, Bush to homoseksualista a Żydzi to naród wybrany przez Ufo, które rozponaje ich po obrzezaniu :D :D :D :D :D
Może być taka wersja? :D Jeśli tak to faktycznie umrę - ale chyba ze śmiechu... :/ pełnego zresztą goryczy...
Pax :-)
[%sig%]
|
|
|
bracie : "A to zdanie:
"Mšdry zawsze więcej się uczy od głupiego , niż głupiec od mšdrego." jest chyba esencjš głupoty tego forum :/ Proszę aby forumowiecze nie brali tego do siebie - to wniosek ogólny :-)"
dlaczego tak uważasz? Przecież to prawda, głupcy zazwyczaj majš się za mšdrych i nie lubiš jak ich kto poucza (uważajš tych pouczajšcych za głupków) no i z racji swojej głupoty nie dostrzegajš plusów wypływajšcych z tego co mówi mšdry. Mšdry za widzšc takš postawe głupiego zawsze się zastanowi, aby samemu z góry nic nie przekrelać i bez wysłuchania czyich racji nazwać go głupim, bo wtedy sam stałby się głupcem.
Można też tak, mšdry powinien zrozumieć głupiego, a na odwrót już nie koniecznie - a nawet głupi co mšdrego czasem wymyli.
Oczywicie możnaby wyłożyć też jakš teorię zaprzeczajšcš temu zdaniu, ale ja się podjšłem poparciu go bo sie z nim zgadzam.
|
|
|
Ludzie prawdziwie madrzy zostaja podobno sami.
Moje spostrzezenia zyciowe sklaniaja sie wlasnie do tego wywodu.
|
|
|
Teraz sa wybory. Zobacz, jakie poparcie maja oszolomy !!!
|
|
|
Nie napisałem że się z samš treciš zdania nie zgadzam, ale z sensem akurat na tym forum. Bo wg mnie tu jest na dowrót niż w tym zdniau :-) Mšdrzy nie uczš się nieczego a głupcy żerujš na okrawkach wiedzy... oczywicie podziały typu: mšdry - głupi sš w założeniu głupie :-) Jest to doć skomplikowane i dlatego nie rozwodziłem się nad tym :-)
Innymi słowy: z tego forum nic zaczerpnšć się nie da poza chyba dobrym samopoczuciem :-)
Pax :-)
[%sig%]
|
|
|
Jak to nie mozna dowiedzieć sie niczego? :))))
Juz wiem, ze jak nie wiem, o co chodzi, to chodzi o HAARP, i ze najprawdopodobniej bede smazył sie w piekle, chyba, ze zamowie sobie zaklęcie, by przyszedl do mnie Anioł z tarotem, albo kosmici wszczepia mi inplant, a to wszystko musi stać sie przed 2012 rokiem, w przeciwnym razie, bede zmuszony oglšdać ekranizacje Ostatniej Wieczerzy, a w TV bedzie reality show z udziałem potomków Jezusa i Magdaleny......
A poza tym, to wszystko jest winš Busha i cyklistów.....:)))))))))
Pozdrawiam.....:)
|
|
|
I Zydokomuny założonej i prowadzonej przez jedynego Polaka - Ojca Tadeusza...
Wszystko to wina UFO i grupy trzymajšcej władzę. A wszyscy ludzie to Żydowscy Komunici.
Pax ;(
[%sig%]
|
|
|
W 2018 ma byc koniec swiata bo niby w tedy konczy sie kalendarz majow:P jesli to prawda to po czym stapamy ogladamy wdychamy robimy nie ma kompletnie zadnego sensu, koniec swiata wydawal mi sie duzo bardziej odlegly , a nie wlasnie za lat13 a wlasciwie 12 mimo lekkiego wstrzasu odnosnie tej informacji nadal zostaje sceptykiem w owych dziedzinach jasnowidzenia czy przewidywania sytuacji ktorych przewidziec sie nie da. dziwne przepowiedznie tworzyly sie w glowach ludzi zyjacych w bardzo odleglych czasach nie obrazajac nikogo i niczego poprostu prymitywach. zyli w nieciekawych warunkach ze zwierzatkami wszystko i wszyscy razem na kupie i tak jak kazdy do dzis zyjacy czlowiek lubieli sobie zjesc, z ta roznica ze niewiedzieli co im szkodzi co nie, (no moze metoda doswiadczania na sobie) i tak jak kazdy dobrze funkcjonujacy homo sapiens sapiens lubieli sie zabawic po jakze ciezkim dniu. dlaczego ludzie wieza w kazda brednie wykopana z jakiejs upadlej cywilizacji czy nie wiecie o tem inteligenci ze onie sie poprostu oduzali i z tad ta ich wybujala wyobraznia . :b
|
|
|
Roma ależ jak możesz tak mówić!!! ;-)
:D Przecież oczywistym jest, że musili się czym wprawiać w stan jakowj hipnozy, ale to nie były zwykłe grzybki!!! To była na pewno substancja sporzšdzona przez UFO i dana Atlantydom... Poza tym majowie byli nadludmi a ich kalendarz też stworzyło UFO jeszcze za czasów Potopu zapewne o czym znajjdziesz wiadomoci w Biblii... ;-)
Najsmutniejsze jets to ze znaleliby się ludzie, którzy by w to uwierzyli...
"Żenua" jak mawia mój znajomy...
Pax :-) Pozdrowienia :-)
[%sig%]
|
|
|
jak slyszalem ze koniec swiata bedzie w 2012 roku poniewarz wtedy konczy sie kalendarz majuw ale moze tez byc w 2296 bo wtedy konczy sie kalendarz Zyduw
lecz moze bedzie to najazd ufo w internecie przeczytalem i dowiedzialem sie za ma nastopic za pare miliarduw lat wiec koniec swiata mial byc w 2000 roku i w tym problem
|
|
|
Bob... nie tylko w 2000 ale też w 1999, 1998, 1997, 1900, 1800, 1700, 1600 etc etc etc... 2012 to kolejna próba sam nie wiem czego... próba sił ludzkiej "impotencji umysłowej" z siłami umysłowej "potencji"... zobaczymy kto wygra w 2013...
Kolorowych snów :-) Pax :-)
[%sig%]
|
|
|
Cierpliwoci - 7, 8 lat i będziemy wiedzieć czy to prawda, czy nie.
|
|
Nie idź przede mną, bo może za tobą nie pójdę. Nie idź za mną, bo może nie potrafię pokazać ci drogi. Idź koło mnie i bądź moim przyjacielem. http://wendol.cba.pl wendol@o2.pl |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 32 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |