Jestem niezalogowany   zaloguj mnie   /   rekrutacja

Forum - Świat Tajemnic

Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek
CHMURA CHAOSU
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8

SZUKACIE NAPRAWDE DOBRYCH ARTYKUŁÓW ? WEJDCIE NA >> http://cannonball.blog.pl << ZNAJDZIECIE TAM NIE TYLKO NAJCIEKAWSZE ARTYKUŁY Z EJSI.COM, ALE TEŻ SPORO NOWYCH I NA CZASIE ... [OSTATNIA NOTKA O CHMURZE CHAOSU]

DJ Ice, Jeœli już założyłeœ taka stronę to dawaj najpierw komuœ tekst do sprawdzenia. Byk na byku!!! Naprawdę razi w oczy. A szkoda, bo tematy fajne. Pozdrawiam

Ta chmura chaosu przedstawia pewnien problem...a miałem nadzieję że dożyje staroœci. I czemu o niej wszczeœniej nie słyszałem? Pisali by o tym. [%sig%]

Dość prawdopodobne (jeżeli prawdziwe) jest to zdarzenie w świetle tego, co pisze o końcu świata św. Faustyna Kowalska w swoim dzienniczku. Pisze Ona, że nie będzie już widać nieba i gwiazd i ciemność spowije Ziemię. I będzie widać na niebie znak w kształcie krzyża, a z miejsc gdzie były rany będzie wypływać jasne światło. Tylko to światło będzie oświetlać Ziemię. Będzie to trwać przez kilka dni, po których nastanie koniec. Piszę bez cudzysłowów, bo podaję z pamięci. Polecam zapoznać się z dzienniczkiem osobiście. To może być odpowiedź na pytania nurtujące was w wielu tematach tego forum, jaki będzie fizyczny proces końca świata. Oczywiście informacje o tej chmurze muszą zostać potwierdzone, gdyż w przeciwnym razie są tylko kolejną plotką. Pzdr

Dla nas i innych lepiej żeby były. [%sig%]

Pozdrawiam wszystkich ale dla mnie nigdy jakieœ przetłumaczone stare archiwalne teksty nie bedš zródłem prawdy w100%.Ktoœ tu już napomknšł , że "dane z nieba" nie przyszły nam faksem ,a nawet jakby ten , kto pierwszy by odebrał mógł by to wszystko przekręcić.

Ufita, a czy ty wiesz że z pewnoœciš nie trzeba tego interpretować dosłownie? [%sig%]

przyjrzałem się tematowi i pierwotne Ÿródło tego newsa to gazeta weeklyworldnews (http://www.weeklyworldnews.com) takie cuœ ala skandale - dla tych co pamiętajš. Stamtšd wypłynęła ta kaczka dziennikarska. Oczywiœcie artykół powołuje się na teorię o czarnych dziurach hawkinga i wogule bardzo "specjalistycznie" jest napisany co nie zmienia faktu że to bujda. Autorzy zapomnieli jednak o jednym, według nich chmura powoduje totalne zniszczenie materii - anichilacja, jednak zgodnie z teoriš na którš się powołuje taki proces powiększałby chmurę o zniszczone czšstki, wobec tego chmura majšca poczštek 28 000 lat swietlnych od ziemi, a będšca teraz o 9 lat œw. od nas, powinna mieć taki rozmiar że nie widzielibyœmy conajmniej połowy wszechœwiata. I po temacie.
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8
Nowy temat | Spis tematów Nowszy wątek | Starszy wątek

Proszę zalogować się aby zabrać głos na forum.
Jeśli nie masz konta, możesz w prosty sposób zarejestrować się.