| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| CHMURA CHAOSU | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
|
SZUKACIE NAPRAWDE DOBRYCH ARTYKUŁÓW ? WEJDCIE NA
>> http://cannonball.blog.pl <<
ZNAJDZIECIE TAM NIE TYLKO NAJCIEKAWSZE ARTYKUŁY Z EJSI.COM, ALE TEŻ SPORO NOWYCH I NA CZASIE ... [OSTATNIA NOTKA O CHMURZE CHAOSU]
|
|
|
DJ Ice,
Jeli już założyłe taka stronę to dawaj najpierw komu tekst do sprawdzenia.
Byk na byku!!! Naprawdę razi w oczy. A szkoda, bo tematy fajne. Pozdrawiam
|
|
|
Ta chmura chaosu przedstawia pewnien problem...a miałem nadzieję że dożyje staroci.
I czemu o niej wszczeniej nie słyszałem? Pisali by o tym.
[%sig%]
|
|
|
Dość prawdopodobne (jeżeli prawdziwe) jest to zdarzenie w świetle tego, co pisze
o końcu świata św. Faustyna Kowalska w swoim dzienniczku.
Pisze Ona, że nie będzie już widać nieba i gwiazd i ciemność spowije Ziemię.
I będzie widać na niebie znak w kształcie krzyża, a z miejsc gdzie były rany będzie wypływać
jasne światło. Tylko to światło będzie oświetlać Ziemię. Będzie to trwać przez kilka
dni, po których nastanie koniec.
Piszę bez cudzysłowów, bo podaję z pamięci.
Polecam zapoznać się z dzienniczkiem osobiście.
To może być odpowiedź na pytania nurtujące was w wielu tematach tego forum,
jaki będzie fizyczny proces końca świata.
Oczywiście informacje o tej chmurze muszą zostać potwierdzone, gdyż w przeciwnym
razie są tylko kolejną plotką.
Pzdr
|
|
|
Pozdrawiam wszystkich ale dla mnie nigdy jakie przetłumaczone stare archiwalne teksty nie bedš zródłem prawdy w100%.Kto tu już napomknšł , że "dane z nieba" nie przyszły nam faksem ,a nawet jakby ten , kto pierwszy by odebrał mógł by to wszystko przekręcić.
|
|
|
Ufita, a czy ty wiesz że z pewnociš nie trzeba tego interpretować dosłownie?
[%sig%]
|
|
|
przyjrzałem się tematowi i pierwotne ródło tego newsa to gazeta weeklyworldnews (http://www.weeklyworldnews.com) takie cu ala skandale - dla tych co pamiętajš. Stamtšd wypłynęła ta kaczka dziennikarska.
Oczywicie artykół powołuje się na teorię o czarnych dziurach hawkinga i wogule bardzo "specjalistycznie" jest napisany co nie zmienia faktu że to bujda.
Autorzy zapomnieli jednak o jednym, według nich chmura powoduje totalne zniszczenie materii - anichilacja, jednak zgodnie z teoriš na którš się powołuje taki proces powiększałby chmurę o zniszczone czšstki, wobec tego chmura majšca poczštek 28 000 lat swietlnych od ziemi, a będšca teraz o 9 lat w. od nas, powinna mieć taki rozmiar że nie widzielibymy conajmniej połowy wszechwiata.
I po temacie.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 8 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |