| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Dziwne światła | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31 |
|
Nie wiem, czy to jest normalne, ale od zawsze wszędzie i na każdym przedmiocie widziałam takie małe wiatła. Nie wiem, jak to wyjanić dokładnie, ale one sš jakby mikroskopijnej wielkoci, jest ich strasznie dużo i migocš jak gwiazdy. Często ich nie zauważam, chyba się przyzwyczaiłam i nawet wydawało mi się, że to normalne, dopóki nie spytałam o to kilku osób, które tego nie widziały i mylały, że żartuję. Powiedzcie mi co to może być. To na pewno nie jest widzenie aury, to co zupełnie odmiennego, nie umiem tego wyjanić, ale nie majš żadnego koloru. Proszę o odpowied.
|
|
|
Daleki jestem od zglebiania problemu HAARP.
Nie mam zamiaru z nikogo sie nasmiewac.
A do lekarza z tym nie bede sie udawac, tak ze nic nie bede musial lykac. My tu o czyms innym jakby piszemy.
A plamy moze podobne, to tez widze ale to tylko w nocy, przy zamknietych oczach. To sa odplywajace okragle plamy, koloru zoltego a najczesciej filoletowe.
Wyglada to jak okragla chmurka, ktora dosc szybko sie oddala.
|
|
|
Co do iskierek, to ja też je widze, takie małe gonišce wiatełka, wokół dłoni. Dodatkowo czasem widze tak jakby moja dłoń dymiła :D, albo powiate. Jest to prawdopodobnie eteryczna aura dłoni którš nie trudno doszczedz.
Co do iskierek, skoro ja je widze, a wiele osób już mówiło mi że widzi iskierki to chyba nie jestemy wszycy chorzy.
Ja mam 2 teorie.
1. Ezoteryczna- jest to prana, energia
2. Fizyczna - sš to zderzajšce się czšsteczki powietrza.
|
|
|
Ciało Eteryczne Simonus = do tego dymka , kolejne to Luizo miałem kiedy podobne Dowiadczenia do twoich . Mianowicie dostrzegałem w różnych miejscach - nie zapowiedzianie - Błyski wiatełek , wpierw były małe - kolor Biały !
Nazwałem je energiami . Od ich dostrzeżenia widok ich w powietrzu , róznych miejscach czas od wystšpienia i zniknięcia trwał blisko 10 - 15 sec. Z czasem przywzyczaiłem sie do nich , ze pojawiajš sie nie zapowiedzianie . Zaczšłem odbierać że to sš odrębne wiadomocie - Energie . Póżniej zaczšłem widywać niebieskie . Zachowywały się różnie .. raz w miejscu wisiały , innym razem skakły w powietrzu co ala taniec . Obecnie jestem zdania że to Anioły lub wyższe formy Egzystencji które nigdy nie wcielały się na Ziemi . Przeprowadziłem badania wzroku . Miałem podejrzenia o poczatkowe objawy jaskry . Wzrok Zdrowy , psychika tym bardziej . Zaakceptowałem owe Energie . Każde ich występowanie z biegiem czasu od pojawiania sie zawiadamiało mnie o Czym Ważnym w moim Życiu - cos sie Wydarzy dobrego lub na co mam zwrócić uwagę w danej chwili . Przeprowadziłem również rozmowę z Człowiekiem który ma duże Dowiadczenie w sprawach ezoteryki oraz Yogi . Pan X , wytłumaczył mi że to Opiekunowie Duchowi - Aniołowie tj. wczeniej podejrzewałem lub inne dobre byty z Wyższych Sfer Duchowych . Obecnie na dzien dzisiejszy nie pojawiajš sie w moim życiu od bliska Pół roku .
Pozdrawiam Autorke
|
|
|
Widziałam te wiatełka od dziecka. Wy macie to szczęcie, że nie widzicie ich, jak nie chcecie. Ja nie znam innego obrazu. Dostrzegam je w każdym wietle, a nawet w ciemnoci, albo po zamknięciu oczu. Czy one mogš pomóc mi w zobaczeniu aury? Bo to wszystko musi do czego prowadzić :)
|
|
|
Przez te wszystkie lata jako jeszcze nie zwariowałam. Nie wierzę w to, że kto mnš manipuluje ( nie spieszy mi się, żeby uwierzyć) i bardzo chciałabym wiedzieć, co to wszystko znaczy. Może jestem chora, ale jak widać nie tylko ja to widzę. A może kto z Was wie, jak zobaczyć aurę, bo nie mam zielonego pojęcia, moja siostra próbowała, ale chyba obrała na to złš metodę, bo nic z tego nie wyszło.
|
|
|
I jeszcze jedno: czemu mi pisze, że nie ma w tym temacie żadnych postów, jak jest ich ponad dwadziecia?
|
|
|
▲Jam jest Wielka Piramida w Gizie▲
[%sig%]
|
|
Pszed urzyciem zapoznaj sie z tresciom ólotki dołonczonej do opakofania bonć zkonsóltój sie z lekażem lub farmacełtom. |
|
mój chłopak widział ostatnio takie wiatła, ale musze was zmartwić... bo było to po malowaniu lakierem, i to napewno był efekt "odurzenia" oparami...
|
|
|
Nie martwimy sie :-)))
Powiedz chlopakowi, ze przy malowaniu trzeba dobrze wietrzyc pomieszczenie. :-)))))) BTW ja ostatnio malowalem 2 lata temu :-)
|
|
|
Pewnie, że się nie martwimy...
my po prostu chcemy widzieć więcej;)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 31 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |