| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Liczba Sztana | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17 |
|
Z wielu przepowiedni słyszelimy o liczbię szatana (666) Przykładowo - Nostradamus przepowiedział Trzech Antychrystów w dziejach naszej ludzkoci (i to nie żaden pic z internetu) miałem starš ksišżke z przepowiedniami Nostradamusa po łacinie. Przy wielkim wysiłku przetłumaczyłem kilka wydarzeń. Nostradamus przepowiedział trzech antychrystów - to już wiemy. Mało to, każdy Antychryst wywołuje na ziemi wojnę wiatowš. Nostradamus dokładnie przepowiedział że pierwszym będzie Napoleon. Wywołał pierwszš wojnę. Drógi poszedł Hitler - tego Nostradamus przepowiedział naprawdę bardzo dokładnie. Wywołał Drógš wojnę. Czas na trzeciego Antychrysta. "Już żyję na ziemi i naucza" Z poczštku mylałem że chodzi o czarnego papieża, bšdz husajna. Ale Nostradamus trzeciego Antychrysta naznaczył liczbš "666"
hmm... kto by zarzucił się na trzeciš wojnę? trzeci antychryst?
George W. Bush - Przyszedł na wiat 06.06.1946 (*6*6**6*) [To tylko moja teoria] Ale przemylcie to i pobawcie się w numerologię. Ja szukam teraz powišzań datowych i liczbowych między pierwszš a dróga wojnš wiatowš. Miedzy Napoleonem a Hitlerem, Hitlerem a Bushem. Szukam też innych kandydatów na stanowisko trzeciego antychrysta. Proszę przemylcie to i zaangażujcię się w temat i numerologię. Dzięki
|
|
|
Kolejna teoria która przypadła mi teraz do głowy. Hitler popełnił samobójstwo. Napolenoa wywiezli i otruli. Ale to tylko znamy z opowieadań. Tak naprawdę nigdy nie potwierdzono znalezienia zwłok ani jednego ani drógiego. Nie dziwnę ?
|
|
|
O ile mi wiadomo to zwołoki Napoleona spoczywajš w Pałacu Inwalidów...
|
|
|
Artykuł znalazłam na jednym forum
=====================================
Uwaga! Zbliża się nieuchronnie koniec wiata! Doprowadzi do niego Prawdziwy Antychryst za pomocš swojego satanistycznego oprogramawania Windows! Już teraz pustoszy ludziom kieszenie i umysły!
Czy wiesz, że PRAWDZIWE imię i nazwisko Billa Gatesa to William Henry Gates III? Obecnie znany jest jako Bill Gates (III), gdzie "III" oznacza "trzeci". Więc, co jest takiego cinajšcego krew w żyłach w tym człowieku?
Jeżeli wemiesz litery z nazwiska "Bill Gates III" i zapiszesz je w liczbowych odpowiednikach w kodzie ASCII, a potem dodasz je do siebie, otrzymasz : 666, liczbę bestii ! B = 66 I = 73 L = 76 L = 76 G = 71 A = 65 T = 84 E = 69 S = 83 I = 1 I = 1 I = 1 = 666 !
Przypadek? Może, ale we nazwę "WINDOWS 95" i zrób to samo, a znowu otrzymasz 666 ! To samo będzie z "MS-DOS 6.21" ! Nadal jeste; pewien, że to tylko przypadek?
MS-DOS 6.21 ** 77+83+45+68+79+83+32+54+46+50+49 = 666,
WINDOWS 95 ** 87+73+78+68+79+87+83+57+53+1= 666
Teraz przygotuj się na co naprawdę mocnego: jeli posiadasz Excela 95 (nie Excela z Office 97), spróbuj tego:
Otwórz nowy katalog, umieć tam plik "95".
Kliknij na ten numer, aby zaznaczyć całš linię.
Wcinij klawisz "tab" aby przejć do drugiej kolumny.
Teraz wybierz myszkš menu Pomocy ("Help menu"), wejcie do "Microsoft
Excel".
Wcinij naraz klawisze "ctrl-alt-shift" i myszkš kliknij na "Pomoc
technicznš"("technical support").
POJAWI SIĘ OKNO ZATYTUŁOWANE: "THE HALL OF TORTURED SOULS" ("Hala torturowanych dusz").
Przyznaj, że włos się jeży na głowie. Jest to program podobny do gry "Doom".
Na cianach pojawiš się ruszajšce się nazwiska torturowanych dusz.
TERAZ SKIERUJ SIĘ KU SCHODOM I OBRÓĆ SIĘ W KIERUNKU CIANY ZA TOBĽ ABY ZACZĽĆ GRĘ.
Wcinij "EXCELKFA". To otworzy cianę i odkryje się tajne przejcie. Wejd tam i spróbuj nie spać ze cieżki (to dosyć trudne); kiedy dojdziesz do końca, powita cię tam mrożšcy krew w żyłach widok ... Aż do dzisiaj, olbrzymia liczba wiadków z całego wiata potwierdziło, że widziało ten widok i zgadzajš się z tym, że jest to niezwykłe odkrycie, które na zawsze może otworzyć oczy.
Może jest to żart programistów Microsoftu, ale z drugiej strony, może wręcz przeciwnie. Czy to naprawdę byłoby takie niespodziewane, gdyby Bill Gates BYŁ Antychrystem? Biblia głosi, że nadejdzie kto bardzo potężny, by poprowadzić wiat ku zniszczeniu. Bill Gates, co do tego nie ma żadnych wštpliwoci, posiada takš potęgę. Więcej niż 80% komputerów na wiecie posiada programy z rodziny Windows DOS (także komputery Pentagonu). Jeli wszystkie te programy posiadajš jeden okrelony program, ukryty wewnštrz nich (tak jak "Hall of Tortured Souls"), może to dawać Gatesowi moc konfigurowania nuklearnych arsenałów, infiltrowania i psucia wszystkich systemów zabezpieczeń, dostęp do plików bankowych etc. etc. - na całym wiecie. I wszystko może on robić ze swojego domowego PC siedzšc wygodnie we własnym salonie! Używajšc naszego Internet Explorera, pozwalamy mu podglšdać wszystko to, co robimy, bajt po bajcie, za każdym zalogowaniem się do Sieci.
Jeli rzeczywicie zbliża się koniec wiata, może to tylko szczyt góry lodowej? Czytamy w "Apokalipsie":
"I będzie czynił wielkie cuda, sprowadzi ogień z niebios na ziemię na oczach ludzi i będzie oszukiwał tych, co żyjš na ziemi ZA POMOCĽ TYCH CUDÓW (...);
mówišc do żyjšcych na ziemi, że powinni zrobić wizerunek bestii, która ma ranę od miecza, a jednak żyje.
[13, 14]
I sprawi, że wszyscy, mali i wielcy, bogaci i biedni, wolni i niewolnicy
otrzymajš znak na prawej ręce i na czole: i żaden człowiek nie będzie mógł nic kupić lub sprzedać, chyba że ma imię bestii albo liczbę jej imienia. Oto jest mšdroć. (...) bo jest to liczba człowieka; a jego liczba to 666."
[13:16-18]
Jest to co, nad czym musisz bardzo uważnie pomyleć... Jeli
Apokalipsa głosi, że bez znaku bestii nikt nie będzie mógł kupować,
sprzedawać czy robić żadnych handlowych transakcji wszelkiego rodzaju, TO MOJE PYTANIE BRZMI: czy Internet nie jest już konieczny do wszystkich większych transakcji w biznesie ? A czy niedługo nie będzie niezbędny także dla tych małych?
Zauważ, że Internet jest także znany jako "World Wide Web", lub [WWW...] Innym sposobem zapisywania "W" jest "V/" ( rzymska liczba "VI"), czyli W W W = VI VI VI: 666!
To ci może dać do mylenia. Czy wszystko nie zmierza
nieuchronnie w kierunku uzależnienia od Sieci? A czy Microsoft nie stara się zmonopolizować rynek software?owy, w tym również Internet?
Apokalipsa głosi także, że wszyscy będš nosić znak bestii na prawej ręce i
czole ... Czy wszyscy użytkownicy Internetu nie zaczynajš mieć takiego
"znaku" od mikrofalowego promieniowania na prawych rękach (używajšc myszki) i na czołach (od monitorów)? Czy wszystko nie zaczyna do siebie pasować, a może pozwalamy się ponieć naszej wyobrani?
Pamiętajmy, diabeł przybywa aby oszukiwać, psuć, uwodzić, by w końcu
spustoszyć i zniszczyć nasze umysły, ciała i dusze; więc BĽDŻCIE CZUJNI , jeli chodzi o Billa Gatesa i Microsoft. Nie jest ważne czy zgadzacie się ze wszystkim co napisałem.
Jeli WWW to także 666: Co zrobić? Unieważnić swój
dostęp do Internetu? Wcišgnšć Microsoft na swojš czarnš listę? Zorganizować kampanię przeciwko Billowi Gatesowi i Internetowi? Na zawsze skasować Win95? Żadna z tych rzeczy nie pomoże, bo maszyny sš już na miejscu.
Pomylcie nad tym i to dobrze pomylcie... Pomódlcie się, jeli dzięki temu poczujecie się lepiej. Módlcie się naprawdę. Nigdy nie przestańcie wierzyć, że Era Antychrysta już się zaczęła, a bezdenna czeluć (cyberprzestrzeń?) otwiera się pod nami.
|
|
|
Dla mnie to takie liczenie na siłe. Kod ASCII? A windows 98 i dalsze edycje czyżby się wyzwoliły z pod wpływu szatana?
Apokalipsa głosi także, że wszyscy będš nosić znak bestii na prawej ręce i
czole ... Czy wszyscy użytkownicy Internetu nie zaczynajš mieć takiego
"znaku" od mikrofalowego promieniowania na prawych rękach (używajšc myszki) i na czołach (od monitorów)? Czy wszystko nie zaczyna do siebie pasować, a może pozwalamy się ponieć naszej wyobrani?
A ten artykół to chyba na jakiej jajcerskiej stronie musiałbyć :D To kawał jaki, można się pomiać :D
|
|
|
Z tym Billem Gatesem to totalna głuupota. Ale przyjże się jemu bliżej :> mam na płycie jego biografioe. Obejże sobie i przyjże sie blizej jemu zyciu, ale wštpie by znalazł cos ciekawego.
|
|
|
z tym bill gatesem kto sobie Gosiu z ciebie niewybrednie zażartował, natomiast z Bushem to jest wiele podobieństw między nim a Hitlerem, przypomnę że gdy Bush zaatakował bezprawnie Irak niemiecka minister (nie pamiętam ani nazwiska ani funkcji) nazwała go Hitlerem i podała się odrazu do dymisji na znak protestu!
Ta data urodzenia być może nie jest przypadkowa, trudno powiedzieć, tak czy siak mylę że antychryst to wogóle państwo USA bšd kapitalizm który napełnił ludzi chciwociš i zawiciš etc.
[%sig%]
|
|
|
Reksio "drobne" sprostowanie. G.W.Bush urodzil sie 06.07.1946 roku (jest mistrzowska 33) a nie jak podales 06.06! Czy chciales na sile dorobic jakas teorie do liczby 666? A antychrystem jest caly ten chory system :/
Pozdr.
|
|
|
Jeli tak to sory. ale na to chyba doć dziwne bo trzy razy sprawdzałem w tym dwa razy na amerykańskich stronach i wszędzie było że 06.06.1947r, niczego nie chciałem podrabiać - zależy mi na prawdzie.
|
|
|
http://www.whitehouse.gov/president/gwbbio.html
http://en.wikipedia.org/wiki/George_W._Bush
http://www.rotten.com/library/bio/presidents/george-w-bush/ - niby żarty ale też 06.06.
http://genealogy.about.com/od/presidents/p/george_bush.htm
ej stary dosłownie wszędzie jest 06.06.1946 - musiało ci się co pomylić! pozdro!
|
|
|
teraz przyszło mi do głowy że cała ta trójka - Napoleon, Hitler i Bush - Gdyby żyli w tym samym czasie mogli by mieć identyczne haraktery. Oni sš identyczni. Gdyby cała trójka urodziła się w tym samym czasie np. w 1900 to wštpie by co zostało ze tej planety. Coraz bardziej przekonuje się w sprawie ze co ich łšczy.
|
|
|
|
|
|
Bush to jest kukielka pociagana za sznurki trzymane przez wielki biznes !!!!
|
|
|
oj Reksio nie wiem czy Ty się gdzie pieszyłe czy jak ale sam podajesz linka: http://pl.wikipedia.org/wiki/George_W._Bush
gdzie jak byk jest napisana data urodzin Busha (6 lipca 1946r.) Po angielsku July też znaczy lipiec :)
|
|
|
wiem goska, oglšdałas może farenheit albo 911 ? żałosne... :(
|
|
|
Ogladalam wszystko. Udalo mi sie wszystko zdobyc i wyszukac.
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 17 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |