| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| telepatia | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
jak wiemy telepaci moga nas kontrolowac ,emocje ,uczucie bulu itd..
jak mozemy sie chronic ,jak znalezc telepate ktory nasz gnebi
|
|
|
"jak wiemy telepaci moga nas kontrolowac ,emocje ,uczucie bulu itd.."
Kto ci to powiedział ?
|
|
|
Zobaczw enc co to jest telepatia bo cos myliszpan /pani Leducho
|
|
|
Hmm... no cóż nie mam nic do dodania... poza może tym, żeby Lechudo najpierw poszedł do księdza a potem do telepaty... :) Pozdrowienia:) :D :D :D
|
|
|
Kto nie chce wierzyc nie musi chce tylko umiec sie ochronic koniec the end
|
|
|
hmm... kto nie chce nie musi. A Ty wierzysz? Jeśli tak daliśmy Ci radę. Albo z niej skorzystasz albo i nie :) Pozdrowienia :)
|
|
|
To z tym księdzem to był, za przeproszeniem, ordynarny i głupawy dowcipas.
IMHO, telepeta może tylko odczytywać Twoje myśli i ewentualnie emocje (empata), a nie wpływać na nie. Tak czy owak, przed tym też należałoby się chronić...
|
|
|
Laeto... Twoja wypowiedź wydaje mi sie ordynarnym i głupawym żartem... Skąd wiesz że telepaci istnieją? Skąd znasz ich możliwości? Spotkałeś takowego kiedykolwiek w życiu? Ja teraz odczytam Twoj myśli i stwierdzam że masz ochotę mnie zjeść za moją głupotę. Szkoda że sam nie zauważasz swojej...
Pozdrowienia:) Trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
tak ten typek moze by sie idal sam do ksiedza poniewaz powiedzmy ze mam problem a telepaci potrafia slowa wtracac ,zanik pamieci ,nasuwac swoje mysli powodowac wiecej nie pisze szukam tylko ochrony kto niewierzy niech sobie poczyta cos o telepatach.the end szukam osłony
|
|
|
Może należy słuchać disco-polo. Potem kołacze się to po głowie.... A kto lubi grzebać w śmietniku? :)
|
|
|
heh... No właśnie: kto lubi grzebac w śmietniku? Ja nie. A bawiąc się w telepatę twierdzę, że myślisz dokładnie to co powiedziałeś wyżej :) Mam nadnaturalne zdolności :D :D :D Uwaga! Odkrywam w sobie coraz to nowe "zjawiska paranormalne" na tym forum :D :D :D
Pozdrowienia :) trzymajcie się cieplutko :)
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |