| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| Koncert JMJ w Gdańsku-UFO | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
|
Witam serdecznie,chciałbym poprzez to forum znależć osoby które były na koncercie w Gdańsku i zaobserwowały przelot NOL-a.Mam na razie 2 wiadków stojacych w czasie koncertu koło mnie i zdšżyłem im ten obiekt pokazać.Czy kto z was był i widział cos takiego,a moze ktos z waszych znajomych,chciałbym potwierdzić moja oberwację.Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
|
|
|
czemu od razu musial jarac. Przy takiej iloci laserów i innych efektów łštwo o pomyłke.
|
|
|
Racja,o pomyłke łatwo,ale razem z pozostałymi osobami które to rowniez widziały opowiedzilismy sobie po koncercie swoje wersje tego co widzielismy i głowne spostrzezenie bylo takie ,ze nie mogł byc to zaden z efektow zrobionych na potrzeby koncertu.Odrzucilismy poglad,ze mogl byc to jeden z fajerwerkow,gdyz pojawil sie w miejscu gdzie nie byla zainstalowana zadna aparatura do wystrzeliwania rac,ciemnopomaranczowa poswiata obiektu o ksztalcie prostokatnym z wrzecionowatymi końcami-bardzo regularne ksztalty,daje nam powody do myslenia, iz był to obiekt techniczny,swiatło jakim swiecił przec cały czas obserwacji (około 15 sekund) nie zmienialo koloru ani natezenia.Obiekt poruszał sie dosc szybko pod katem 45 stopni do kierunku efektów swietlych(swiatel,laserów i rac) koncertu.Był całkowicie od tych efektów niezalezny,wyraznie bylo widac materialnosc obiektu,jago kontury.Jego lot byl prostoliniowy o niezmiennej szybkosci( kazdy fajerwerk ma predkosc poczatkowa zawsze wieksza od koncowej i w czasie lotu powoli przygasa,a tor lotu nigdy nie jest prostoliniowy).
|
|
|
no ufo to nie tajemnica.som niezbite dowody na to że istniejš
|
|
|
wiesz koncert filmowano zapewne z helikoptera, a i moglo cos przelatywac na lotnisko.
|
|
|
Jak jakie ufole by tam latały to by w tv i prasie tršbili....Ja tam o niczym nie słyszałem. No ale powiedzmy że co sobie latało. Jeli to był samolot? Każdy zobaczy co inego.(to co chce zobaczyć) Jedni powiedzš że to ufo inny samolot a jeszcze inni że wielka żelkowa piramida Dr. Oetkera wiec zdania sš podzielone.
[%sig%]
|
|
|
Ale Wy robicie problemy. Czy nie wiecie ile tam było kamer? Niemożliwe jest aby żadna nie była skierowana na Wasze "UFO"...
A diennikarze żšdni sensacji nie wypatrzyli aż takiej rewelacji? Niemożliwe...
Pax :-)
[%sig%]
|
|
|
No jako się widocznie zagapili i nagroda Pulitzera za artykuł i zdjęcie przeszła im koło nosa bo normalnie pisamki to olały.
Po co im Bracie 1 milion $ nagrody i zaszczyty po co jak oniw Trybunie do konca życia bedš sobie pisać za 800 PLN Brutto ubruttowione.
No nieznasz się kolego - nawet nie wiesz jak można sobie życie zmarnować piszšc o UFO - na forum spiesek wszystko jest wyjasnione.
Pozdrawiam
Igor
|
|
|
jak bedzie wydany koncert na DVD to na pewno zakupie ,zeby miec pamiatke i przy okazji poszukam na nagraniu tego dziwnego obiektu,pamietam dokladnie w ktorym momencie koncertu to miało miejsce wiec nie bede musial klatka po klatce sledzic 2,5 godzin nagrania.Osobiscie jednak szczerze watpie czy akurat w tym czasie kamery byly skierowane w to miesce gdyz nie byl to punkt centralny koncertu:( Ale cóż nie pierwsze to niby-ufo i nie ostatnie, wiec nie ma sie czym martwic:)
|
|
|
Malo nie spadlem z krzesla jak to przeczytalem. To co opisujesz widzialem wczoraj w nocy. Ciemna pomaranczowa plamka, zwalniajaca i przyspieszajaca po torze nieprostoliniowym. Wyraznie odznaczala sie na tle "czarnego" noca nieba.W porownaniu do samolotow , ktorej przelatywaly chwile potem ten "NOL" rozwija spore predkosci:). Moze ktos wie co to za "NOL-e" panuja na polskim niebie?
|
|
|
jam tez widział to ufo. Bylo takie zielone, a z przodu pisało "sony". Nigdy nie zapomne tego widoku.
|
|
|
dizz,
napisz co więcej o tym co i gdzie widziałe oraz podaj email do siebie.
Jak będzie to interesujšce, to może zadam kilka dodatkowych pytań.
Pozdrawiam
|
|
|
torze nieprostoliniowym-zygzak
Moze ktos wie co to za "NOL-e" panuja na polskim niebie?- normalne, zwyczajne nole sterowane na baterie z balkonu sasiada
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 14 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |