| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |
| UFO?? (nie UFaj UFO!) | |
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
|
Jestem niedouczony w temacie, gdyż do tej pory mnie nie interesował, ale powiedzcie mi kto tak naprawdę pierwszy wymylił ufoludki Hollywood czy jaki mšdrala powiedział że go porwano, bo ciekaw jestem, według mnie UFO to bzdura, sorry miłonicy UFO ale jest to zbyt banalne by mogło mieć w sobie głębie, ale proszę o jakie fachowe info KTO TO KUWA WYMYLIŁ? Skšd ludzie się "dowiedzieli" że ufo to zielone ludki z czułkami, wszczepiajšcy implanty i latajšcy na talerzach (szczęcie że nie w szklankach bo by był problem z oporem Cx) ;-) Liczę na prawdziwe odpowiedzi...
|
|
|
nie rozumiem twojego zdziwienia. Ludzie co tam widzieli na niebie, a że były to czasy rozwoju to co niektórzy już marzyli o kosmosie i wierzyli że na innych planetach sš jakie istoty. A że skšd dokładnie sš to niewiadomo, dlatego sš niezitentyfikowane te obiekty latajšce. Kiedy promowano marsa, wenus, ale że nasa i ruscy już tam byli to się teraz ufolodzy przeżucili na bardziej odległe zakštki, żeby czasem nikt nie sprawdził i nie udowodnił nieistnienia ufo.
Chociarz z tš wenus to niewiadomo, masa i wielkoć jak ziemia, tylko cieplej, ale za to energia za darmo.
|
|
|
Napewno istnieje życie w kosmosie poza naszym... Prawdpodobieństwo matematyczne jest bardzo wysokie(policz sobie (tak mówił sam einstein)).
A jeżeli chodzi o Ziemię? Sšdzę że to tylko przykrywka dla rzadow, aby spokojnie testowac swoje nowe techy. ;].
ps. jezeli dobrze sobie przypominam prawdopodobienstwo wynosiło chyba 80%
|
|
|
To sobie niewierz, wiekszoć i tak to ma głęboko w d... czy wierzysz czy nie.
|
|
|
hmm ale przecież to nie ważne czy wierzę czy nie, ja się pytam kto pierwszy o tym poinformował ludzkoć że sš osobniki z innej galaktyki (albo planety) z sexownymi czułkami, zieloni jak żaby i lubiš se polatać na talerzach i jakby było tego wszystkiego mało robiš też badania i dowiadczenia a nawet walnš komu implancik, pytam się KTO TO WYMYLIŁ lub jak wolicie kto pierwszy o tym powiedział =)
|
|
|
Hmmmm kto pierwszy?? To trzeba luknšć kilka tysięcy lat wstecz. Starożytne pisma, malónki często opisujš Ufo, i tzw bogów.
|
|
|
Może znamienie Boga będzie grupa ludzi bez chipów, to proste i niema tu wielkiej fantazji.
|
|
|
no już za czasów biblijnych widywano ufo.maje też widzieli.
|
|
|
jest to tajny program wojskowy , prowadzony na podstawie starozytnych ''dokumentów'' odnalezionych w czasie II wojny swiatowej , może w azji , moze w afryce , może włanie w starym państwie sumerów .....
hitlerowcom nie udało się pokonać problemów napedu , ze wzgledu na wielkie przeciażenia w czasie destabilizacji ww napedu , co powodowało liczne katastrofy i mierc pilotów ....
projekt kontynuuja usa i inne kraje po drugiej wojnie
dlatego tez im dalej w historii tym tzw nole wyglšdaja coraz nowoczeniej
jednak latajace słońca to juz napewno nie projekt wojskowy
pozdro
|
|
|
Ilość wypowiedzi w tej dyskusji: 11 |
| Nowy temat | Spis tematów | Nowszy wątek | Starszy wątek |